02 / 05 / 2024

Seyr-i İstanbul telefon

Seyr-i İstanbul telefon

İstanbul' un Avrupa yakasında Cevizlibağ' da inşa edilen projede 500 adet bağımsız birim yer alıyor. Cevizlibağ Seyr-i İstanbul satış tarihi olarak Şubat ayında olması belirlendi.

Bakan Uraloğlu'ndan gençlere son dakika müjdesi: Vergisiz telefon için yıl sonunu işaret etti!

Üniversite öğrencilerinin heyecanla beklediği vergisiz telefon ve bilgisayar satışı hakkında Bakan Abdulkadir Uraloğlu açıklama yaptı. Uraloğlu, düzenlemede sona gelindiğini ve kısa sürede hayata geçirileceğini belirtti.

Enkaza dönenen iki yıllık binayı o müteahhit yaptırmış

Deprem bölgesinde yıkılan binaların müteahhitleri bir bir ortaya çıkmaya devam ediyor. Depremden önce fahiş fiyatlarla satılan rezidanslar, yeni binaların yıkılması çok tepki çekerken henüz 2 yıl önce yapılan Seyr-i İstanbul isimli iki bloklu site de çok konuşuldu.

Hükümetin vergi listesi değişti! Telefon tablet ve bilgisayarlara zam geliyor

Hükümetin telefon, tablet ve bilgisayar başta olmak üzere bazı elektronik eşyalardan aldığı TRT bandorl ücret listesi değişti. Söz konusu karara ilişkin düzenlenen yasa Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girdi. Bahsi geçen ürünlere zam geliyor.

3500 TL altı en iyi 10 telefon! İşte 26 Nisan 2022 fiyat listesi...

Son dönemde akıllı telefon fiyatlarının artışıyla pek çok kişi yeni telefon almaktan vazgeçti fakat buna rağmen hala 3500 TL gibi bir fiyata iyi telefonlar alabilmek mümkün! Peki bu telefonlar hangileri? İşte 26 Nisan 2022 fiyat listesi...

Demir Seyr-i Alem projesi yolda! Yeni proje!

Demir İnşaat İsanbul Avrupa Yakası Kağıthane Seyrantepe'de yeni proje geliştirmek için kolları sıvadı. Seyr-i Alem isimli projesinde konutlar yer alacak...

Mudurnu'da içinden telefon hattı geçen inşaat tamamlanamıyor!

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde yapımı devam eden 3 katlı bina, inşaatın içinden geçen telefon hattı nedeniyle tamamlanamıyor.

Self İstanbul telefon numarası!

Self İstanbul telefon numarası haberimizin içerisinde yer alıyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin sunulduğu Self İstanbul'da konut ve ticari üniteler mevcut.

Seyr-i Deniz Yalıncak fiyat listesi!

Seyr-i Deniz Yalıncak fiyat listesi 320 bin liradan başlayarak değişiyor. Karaca Yapı'nın projesi Seyr-i Deniz Evleri Yalıncak'ta teslimler 2017 yılının sonunda gerçekleştiriliyor...

Seyr-i İstanbul Cevizlibağ ne zaman satışta?

350 adet konut ve 150 adet bağımsız birimin yer aldığı proje Cevizlibağ metrobüs durağına yakın yerde yer alıyor. Peki Seyr-i İstanbul Cevizlibağ ne zaman satışta?

Seyr-i İstanbul Topkapı ulaşım!

Satışlarına Şubat ayında başlanacağı projede 500 adet bağımsız birim yer alıyor. Seyr-i İstanbul Topkapı ulaşım bilgileri kapsamında İstanbul' un Avrupa yakasında Cevizlibağ bölgesinde yer alıyor.

Cevizlibağ Seyr-i İstanbul Konutları!

Toplam 500 adet bağımsız birimin yer aldığı projede daireler 1+1'den 4+1' e kadar farklılık gösteriyor. Cevizlibağ Seyr-i İstanbul Konutları İstanbul'un Avrupa yakasında Cevizlibağ'da yükseliyor.

Seyr-i İstanbul Topkapı ne zaman başlıyor?

Kınaş İnşaat''ın Topkapı'da inşa edeceği Seyr-i İstanbul Evleri projesi Şubat 2016 yılında başlıyor. Seyr-i İstanbul Topkapı projesinde 354 adet konut, 48 ofis ve 48 mağaza olacak...

Topkapı Seyr-i İstanbul iletişim!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede 500 adet bağımsız birim yer alıyor. Topkapı Seyr-i İstanbul iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 352 231 18 18 olarak belirlendi.

Seyr-i İstanbul telefon Haberi

Seyr-i İstanbul telefon

Daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği projede ödeme planı ve fiyat listesi henüz netleşmedi. 


Toplam 350 adet konut ve 150 adet bağımsız birimden meydana gelen proje birçok sosyal yaşam seçenekleri sunuluyor. 


Lokasyon bilgisine göre Seyr-i İstanbul projesi Topkapı'da,  Zeytinburnu - Cevizlibağ metrobüs durağına yakın bir bölgede yükselecek.


Cevizlibağ Seyr-i İstanbul satış tarihi olarak Şubat ayında olması belirlendi. Proje İstanbul'un Avrupa yakasında Cevizlibağ bölgesinde yer alıyor.


Telefon: 0 352 231 18 18 

Web: kinas.com.tr

Tülay...