05 / 05 / 2024

seyrantepe skyland satış

seyrantepe skyland satış

Eroğlu Gayrimenkul Skyland İstanbul satış ofisi adres ve iletişim bilgileri için haberimizi inceleyebilirsiniz. Projede yer alan kampanyaya göre 15 Ekim'e kadar home ofisler 645 bin TL'den satışa sunuluyor...

Eroğlu Gayrimenkul Skyland İstanbul iletişim!

Seyrantepe TT Arena Stadı'nın yan tarafında yükselen Eroğlu Gayrimenkul Skyland İstanbul iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor...

Eroğlu Gayrimenkul Skyland İstanbul satış ofisi!

Daire tiplerinin 1+0,1+1,2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandığı Eroğlu Gayrimenkul Skyland İstanbul satış ofisi projenin hemen yanında konumlanıyor...

Skyland İstanbul'da 48 ay vade ile ev ve iş yeri sahibi olma fırsatı!

Eroğlu Gayrimenkul, tarafından İstanbul Seyrantepe'de inşa edilen Skyland İstanbul'da kalan son daireler satışta. Projede yer alan dairelerin fiyatı 2 milyon 100 bin TL'den başlıyor. 

Emlak Konut GYO Avangart İstanbul 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Kağıthane Seyrantepe Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi (Avangart İstanbul) projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Emlak Konut GYO Avangart İstanbul'un kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Kağıthane Seyrantepe Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Avangart İstanbul), 7752 Ada 2 Parsel A, B, C Bloklar ile Bu Bloklara Ait Otopark, Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı.

Skyland İstanbul satış ofisi telefon!

Skyland İstanbul satış ofisi telefon numarası haberimizde yer alıyor. Hemen teslim imkanı sağlanan proje İstanbul’un merkezinde akılcı bir yatırım fırsatını değerlendirmek isteyenler için hayata geçirildi. 

İbrahim Tatlıses Seyrantepe'deki binasını satıyor!

Sanatçı İbrahim Tatlıses, Seyrantepe'deki binasını 15 milyon dolara satılığa çıkardı

Skyland İstanbul’da rezidans ve ofislerin yüzde 83’ü satıldı!

İstanbul’un merkezi Seyrantepe’de hayata geçirilen Skyland İstanbul'da yaşamın başlaması ile birlikte satış oranları yüzde 83 oldu..

Seyrantepe Skyland İstanbul ödeme şekli 2018!

830 daire, 504 ofis, 300 odalı otel ve AVM alanından meydana gelen Seyrantepe Skyland İstanbul projesinde 120 ay 3 bin 800 TL taksitli ve 0 peşinat imkanı sağlanıyor..

Skyland İstanbul Şubat kampanyası 2018!

Seyrantepe Skyland İstanbul Şubat kampanyası 2018 ile 120 ay 3 bin 800 TL taksitli ve 0 peşinat imkanı sunuluyor.

Seyrantepe Sky Rezidans fiyat!

Konut teslimlerin 6 ay sonra gerçekleşeceği Seyrantepe Skyland İstanbul Rezidans projesi 830 daire, 504 ofis, 300 odalı otel ve AVM alanından meydana geliyor. Seyrantepe Sky Rezidans fiyat listesi 1 milyon 80 bin TL'den başlıyor.

Skyland İstanbul Sky Residence tam fiyat listesi!

İstanbul Seyrantepe'de yükselen Skyland İstanbul projesinin suit rezidansı olan Sky Residence projesi satışa çıktı. Skyland İstanbul Sky Residence tam fiyat listesi 1 milyon 80 bin TL'den başlıyor.

Skyland İstanbul Sky Residence satışa çıktı!

Eroğlu Gayrimenkul, İstanbul’un merkezi Seyrantepe’deki karma projesi Skyland İstanbul’un son kulesi Sky Residence’ı bugün satışa sunuyor. Sky Residence, “0 peşinat” avantajı ile konut sahibi olmak isteyenlere 6 ay sonra kapılarını açıyor.

Avangart İstanbul Seyrantepe satılık ev fiyatları 2017!

Avangart İstanbul projesinde teslimlerin 2019 yılının sonuna doğru yapılması planlanıyor. Avangart İstanbul Seyrantepe satılık ev fiyatları 417 bin TL'den başlıyor...

Seyrantepe Skyland Eroğlu Rezidans fiyat listesi!

1+0'dan 4+1'e kadar daire tipleri bulunan Skyland İstanbul projesinde daire fiyatları 594 bin TL'den başlıyor. Projede peşinatsız ödeme imkanı sunuluyor...

seyrantepe skyland satış Haberi

seyrantepe skyland satış

Avrupa Yakası Seyrantepe'de Eroğlu Gayrimenkul tarafından Skyland İstanbul, rezidans, ofis, otel ve alışveriş merkezi konsepti ile yeni bir yaşam alanı sunuyor.


Eroğlu Gayrimenkul Skyland İstanbul satış ofisi bilgileri haberimizin devamında yer alıyor. Proje lokasyon olarak, Seyrantepe metro istasyonuna, Türk Telekom Arena Stadyum'una ve İstinye Park'a yakın mesafede yer alıyor.


Konut alanı 100 bin metrekare olan Skayland İstanbul Projesi, stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire alternatifleri ile yükseliyor.


Skyland İstanbul satış fiyatları kapsamında projedeki 83 metrekare büyüklüğündeki home ofisler 645 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 


3 blok olarak planlanan ve teslimlerinin 2016 yılında yapılmaya başlanması hedeflenen Skyland İstanbul Seyrantepe, 46 bin metrekare inşaat alanına sahip.


Konut büyüklükleri 52 metrekare ile 322...