30 / 04 / 2024

sezai türkeş Tomris Taşkent

sezai türkeş Tomris Taşkent

Tomris Taşkent, 2013 Vergilendirme Dönemi Gelir Vergisi Türkiye Geneli ilk 100 sıralamasında 14. sırada yer alıyor. Peki Tomris Taşkent kimdir? İşte Sezai Türkeş'in kızı Tomris Taşkent...

Ayyüce Türkeş'ten soru: Vatandaş olmak için ev alanların kaç eşine vatandaşlık veriliyor?

Yabancıya konut satışı son zamanlarda sık sık gündem oluyor. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Ayyüce Türkeş Taş, Meclis'te yaptığı açıklamasında yabancıya konut satışı ile ilgili açıklamalarda bulundu ve bazı sorular yöneltti. 

Sezai Şaklaroğlu hangi üniversitede bölüm birincisi oldu? Şu an hangi şirkette çalışıyor?

Sezai Şaklaroğlu kimdir? Nerede okudu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Sezai Şaklaroğlu ile ilgili merak edilen ayrıntılar...

Paha Taahhüt İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Paha Taahhüt İnşaat Limited Şirketi bugün Kartal'da Ahmet Serhat İçmeli, Emre İçmeli ve Sezai Kılıç ortaklığında kuruldu.

Et ve Süt Kurumu'ndaki kritik isimlerin görevden alınma kararları Resmi Gazete'de

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Osman Uzun ile Yönetim Kurulu Üyeleri Zekeriyya Erdurmuş, Hasan Hüseyin Aydemir ve Sezai Aydın'ın görevden alınmasına ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Türkeş Dış Ticaret Ve Turizm Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Türkeş Dış Ticaret Ve Turizm Danışmanlık Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Akmal Khan Khıljı, Esmatullah Sharıfı, Jahangır Shah Popal Zaı, Qaıs Qayum ve Saıd Aqa Hashımı ortaklığında kuruldu.

Sısters Of Paradıse Türkeı Gayrimenkul İşletme Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sısters Of Paradıse Türkeı Gayrimenkul İşletme Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Solutions Holding GMBH tarafından kuruldu.

Birhan Yol Asfaltlama Makina Kiralama İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birhan Yol Asfaltlama Makina Kiralama İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Sezai Aydoğmuş tarafından kuruldu.

Sardunya Yol Asfaltlama Makina Kiralama İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sardunya Yol Asfaltlama Makina Kiralama İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Sezai Aydoğmuş tarafından kuruldu.

Türker Proje Gayrimenkul yönetim kurulu üye adaylarını seçti!

Türker Proje Gayrimenkul, ortakların onayına sunulmak üzere Sezai Bekgöz ve Cemal Mutlu'nun Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliklerine aday gösterilmelerine karar verdi. 

Sezai Şaklaroğlu, Kiler GYO Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi oldu!

Kiler GYO'nun Riskin Erken Saptanması Komitesi Üyesi, Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi ve tüzel kişi temsilcisi olarak Sezai Şaklaroğlu atandı. 

Milyonlarca Euro'luk sitede aidat krizi!

Arda Turan, Suat Sürmen ve Selma Türkeş gibi ünlü isimlerin yaşadığı Bodrum Mandarin Oriental'de aidat krizi yaşanıyor. 15 bin TL'ye çıkan aidat ücretleri ünlü isimlerin tepkisine neden oldu.

Afganistan'daki Alparslan Türkeş Erkek Öğrenci Yurdu hizmete açıldı!

Afganistan'ın kuzeyinde yer alan Cüzcan vilayetinde Afganistan'daki Alparslan Türkeş Erkek Öğrenci Yurdu hizmete açıldı...

Ata 18 İnşaat Taahhüt Mimarlık Otomotiv Gıda Turizm Nakliyat Tekstil San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Ata 18 İnşaat Taahhüt Mimarlık Otomotiv Gıda Turizm Nakliyat Tekstil San.Ve Tic.Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile ergün Ata, Sezai Ata ve Sukan Ata ortaklığında kuruldu.

sezai türkeş Tomris Taşkent Haberi

sezai türkeş Tomris Taşkent

Tomris Taşkent kimdir?

Tomris Taşkent, 2013 Vergilendirme Dönemi Gelir Vergisi Türkiye Geneli ilk 100 sıralamasında 14. sırada yer alıyor. Peki Tomris Taşkent kimdir?


Tomris Taşkent, 1938 yılında kurulan STFA Grubu'nun ortaklarından olan Sezai Türkeş'in kızıdır.


2010'da sermaye artırımları ile birlikte STFA'nın yüzde 74.43'lük hissesi Sezai Türkeş'in kızı Tomris Taşkent'in olmuştu.


STFA Grubu..

STFA Grubu, Sezai Türkeş ve Feyzi Akkaya tarafından 1938 yılında kurulmuş bir inşaat şirketidir. STFA Grubu esas olarak Türkiye'de, Kuzey Afrika ve Orta Doğu ülkelerinde faaliyetlerine devam etmektedir.


STFA Holding A.Ş.

İnşaat Grubu

Sezai Türkeş Feyzi Akkaya İnşaat A.Ş.

STFA Altyapı ve Tünel İnşaatı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

STFA Teknolojik Tesisleri A.Ş.

STFA Enerji ve Telekomünikasyon Sanayi ve Ticaret A.Ş.

STFA Temel Kazıkları İnşaatı A.Ş.

STFA Temel Araştırma ve Sondaj A.Ş.

STFA Deniz İnşaatı İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.

STFA...