29 / 04 / 2024

Sezen Aksu kanlıcadaki yalı

Sezen Aksu kanlıcadaki yalı

Evlendikten sonra Kanlıca'ya taşınıp Sezen Aksu'ya komşu olan Kenan Doğulu ve Beren Saat'in keyfi kaçtı. İddiaya göre huzursuzluğun nedeni, Aksu'nun kendi yalısını restorana çevirme planları yapması.

Aksu Belediyesi Antalya'da AVM yaptıracak! İhalesi 23 Şubat'ta!

Antalya ili Aksu Belediye Başkanlığı, Antalya Aksu Kemerağzı Mahallesinde alışveriş merkezi inşa ettirecek. Söz konusu işin ihalesi 23 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Giresun Aksu alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Giresun Merkez Aksu alt gelir grubu projesinde yer alan 30 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Giresun Merkez Aksu orta gelir grubu son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Giresun Merkez Aksu orta gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Giresun Aksu orta gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Giresun Aksu orta gelir grubu projesinde yer alan 11 adet konut için başvurular başladı.

Mithat Can Özer ve Alina Boz Çeşme’ye yerleşecek!

Mithat Can Özer ve Alina Boz Çeşme’ye yerleşme kararı aldı. Çiftlere Sezen Aksu'dan ise veto geldi.

Sezen Aksu Manal Koyu’ndaki villasını 6.5 milyon TL’ye satıyor!

Şarkıcı Sezen Aksu, Manal Koyu’ndaki villasını 6.5 milyon liraya satıyor. Sanatçının evindeki havuz, denize kaçak boru döşendiği için belediye ekipleri tarafından mühürlenmişti.

Sezen Aksu’nun İzmir'deki kaçak havuzu apar topar dolduruldu!

Sezen Aksu’nun İzmir Karaburun’da bulunan lüks villasında mührü kırılıp tamamlanan ruhsatsız havuzu, yapılan haberler sonrasında kumla kapatıldı. Ancak belediyenin havuzu sadece mühürlemenin ve para cezası kesmenin ötesine geçmemesi kafaları karıştırdı.

TOKİ Giresun Merkez Aksu 2020 kuraları bugün çekiliyor!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Giresun Merkez Aksu projesinin kura çekilişini bugün gerçekleştirecek.

Sezen Aksu Manal Koyu'ndaki villasına kaçak boru mu döşedi?

Sezen Aksu'nun Manal Koyu'ndaki denize sıfır villasında bulunan havuzdan, denize 50 metre boru döşediği, bu borudan denize atık bırakıldığı tespit edildi. 

Sezen Aksu'nun evinin güzellik merkezine dönüşmesine izin yok!

Minik Serçe Sezen Aksu, İstiklal Marşı'nın yazarı Mehmet Akif Ersoy'un Beylerbeyi'nde bir dönem yaşadığı evini satın alarak güzellik merkezi işletmeciliği yapan Safiye Turan’a kiralamıştı. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Güzellik merkezi olmasına müsaade edemeyiz” diye konuştu.

Mehmet Âkif Ersoy’un evi güzellik salonu oldu!

İstiklal Marşı’nın yazarı Mehmet Âkif Ersoy’un Beylerbeyi’nde 11 ay ikamet ettiği evinin güzellik merkezi olarak kullanıldığı ortaya çıktı. Sezen Aksu, 2011 yılından beri evin sahibi.

TOKİ Isparta Aksu 2020 kura çekilişi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Isparta Aksu 2020 projesinde yer alan 79 adet konutun kura çekilişi bugün yapılacak.

Sezen Aksu Kanlıca'daki yalısının kapılarını açtı!

Sezen Aksu, Boza'ya kalbinin yanı sıra Kanlıca'daki yalısının da kapılarını açtı. Minik Serçe, stüdyo olarak da kullandığı yalıda sevimli sıpayla yerde otururken böyle poz verdi.

Sezen Aksu kanlıcadaki yalı Haberi

Sezen Aksu kanlıcadaki yalı

Kenan Doğulu, Beren Saat'le evlendikten sonra Arnavutköy'deki stüdyo olarak da kullandığı evinden çıktı, Sezen Aksu'nun yaşadığı yalının bitişiğine taşındı. Ancak gelen haberlere göre bu komşuluk kısa sürecek. Çünkü Aksu, yalıdan taşınmayı ve orayı restorana çevirmeyi düşünüyor.


Bu dedikodu, yeni evli çiftin huzurunu kaçırmaya yetti. Çünkü iki yalının bahçesi, birbirinden sadece kısa bir parmaklıkla ayrılıyor. Oraya restoran açılması durumunda, Kenan Doğulu ve Beren Saat için Boğaz'a karşı bahçe keyfi yapmak hayal olacak.

Hürriyet...