29 / 04 / 2024

Sezen Aksu Küçüksu stüdyo evi

Sezen Aksu Küçüksu stüdyo evi

Türk Pop müziğinin Minik Serçe lakaplı şarkıcısı Sezen Aksu, Küçüksu’daki stüdyo evinin 11 bin liralık 2 kirasını ödemediği öğrenildi. Bu durum karşısında çaresiz kalan sahibi ise Serçe’ye ihtar yollayacağı iddia edildi.

Üsküdar Belediyesi beş katlı bina ve dört arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar Ahmediye, Murat Reis, Validei Atik, Güzeltepe ve Küçüksu'da yer alan beş katlı bina ve dört arsayı satışa çıkardı.

Üsküdar Küçüksu Çocuk Köyü inşası bu yaz başlıyor!

Üsküdar Belediyesi tarafından inşa edilecek olan Küçüksu Çocuk Köyü, inşaatı bu yaz başlıyor. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, köyün Üsküdar'da eşi benzeri olmayacağını dile getirdi. 

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Küçüksu Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Küçüksu Parkı Şubesi bugün Beykoz'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Mithat Can Özer ve Alina Boz Çeşme’ye yerleşecek!

Mithat Can Özer ve Alina Boz Çeşme’ye yerleşme kararı aldı. Çiftlere Sezen Aksu'dan ise veto geldi.

Sezen Aksu Manal Koyu’ndaki villasını 6.5 milyon TL’ye satıyor!

Şarkıcı Sezen Aksu, Manal Koyu’ndaki villasını 6.5 milyon liraya satıyor. Sanatçının evindeki havuz, denize kaçak boru döşendiği için belediye ekipleri tarafından mühürlenmişti.

Sezen Aksu’nun İzmir'deki kaçak havuzu apar topar dolduruldu!

Sezen Aksu’nun İzmir Karaburun’da bulunan lüks villasında mührü kırılıp tamamlanan ruhsatsız havuzu, yapılan haberler sonrasında kumla kapatıldı. Ancak belediyenin havuzu sadece mühürlemenin ve para cezası kesmenin ötesine geçmemesi kafaları karıştırdı.

Sezen Aksu Manal Koyu'ndaki villasına kaçak boru mu döşedi?

Sezen Aksu'nun Manal Koyu'ndaki denize sıfır villasında bulunan havuzdan, denize 50 metre boru döşediği, bu borudan denize atık bırakıldığı tespit edildi. 

Sezen Aksu'nun evinin güzellik merkezine dönüşmesine izin yok!

Minik Serçe Sezen Aksu, İstiklal Marşı'nın yazarı Mehmet Akif Ersoy'un Beylerbeyi'nde bir dönem yaşadığı evini satın alarak güzellik merkezi işletmeciliği yapan Safiye Turan’a kiralamıştı. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Güzellik merkezi olmasına müsaade edemeyiz” diye konuştu.

Mehmet Âkif Ersoy’un evi güzellik salonu oldu!

İstiklal Marşı’nın yazarı Mehmet Âkif Ersoy’un Beylerbeyi’nde 11 ay ikamet ettiği evinin güzellik merkezi olarak kullanıldığı ortaya çıktı. Sezen Aksu, 2011 yılından beri evin sahibi.

Sezen Aksu Kanlıca'daki yalısının kapılarını açtı!

Sezen Aksu, Boza'ya kalbinin yanı sıra Kanlıca'daki yalısının da kapılarını açtı. Minik Serçe, stüdyo olarak da kullandığı yalıda sevimli sıpayla yerde otururken böyle poz verdi.

Üsküdar Küçüksu 1/500 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Üsküdar İlçesi, Küçüksu Mahallesi, 2636 ada, 4 parsel ile 946 ada, 8 parselin doğusunda kalan tescil dışı alan ve 946 ada, 4 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli koruma amaçlı nazım imar planı tadilatı askıda...

Küçüksu koruma amaçlı 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Üsküdar İlçesi, Küçüksu Mahallesi, 1336 ada, 4 parselin Güneybatısı ile 969 ada, 7 ve 8 parsel arasında kalan alana ilişkin Koruma Amaçlı 1/5000 ölçekli plan tadilatı bugün askıda...

Sezen Aksu Teknik Yapı'ya tazminat davası açtı!

Sezen Aksu bir şarkısının reklam için habersiz kullandıkları iddiasıyla  Teknik Yapı Holding A.Ş. ile Teknik Yapı ve Teknik Yapılar Sanayi  şirketine 55 bin TL'lik tazminat davası açtı. 

Sezen Aksu Küçüksu stüdyo evi Haberi

Sezen Aksu Küçüksu stüdyo evi

Türk Pop müziğinin Minik Serçe lakaplı şarkıcısı Sezen Aksu, Küçüksu’daki stüdyo evinin 11 bin liralık 2 kirasını ödemediği öğrenildi. Bu durum karşısında çaresiz kalan sahibi ise Serçe’ye ihtar yollayacağı iddia edildi.


Yazdığı şarkılarla ve güçlü sesi ile Türk Pop’unun usta ismi Sezen Aksu, ikamet ettiği evin kirasını ödemediği için mahkeme yolu gözüktü. Anadolu Yakası Küçüksu’da stüdyo olarak kullandığı ve dostlarını ağırladığı evin 11 bin liralık 2 kirasını ödemeyen Minik Serçe, mal sahibinin de sözlü ikazlarına aldırış etmediği öğrenildi. Bu duruma çok kızan mal sahibinin ise Sezen Aksu’ya noterden ihtar çekerek, bir an önce kira bedellerini tahsil etmek istediği öğrenildi. Bunun dışından Kanlıca’da mal sahibi olduğu bir yalısı olan Aksu, Kuçuksu’da ki evi de müstakil olması ve komşulara fazla ses gitmemesinden...