29 / 04 / 2024

sezen aksunun evinde yangınmı çıktı

sezen aksunun evinde yangınmı çıktı

İkinci albümünün kayıtlarını Sezen Aksu’nun Kandilli’deki evinde tamamlayan Buray, önceki gün Nişantaşı’ndaydı. Stüdyodaki klimadan dolayı yangın çıktığı ve 200 bin TL'ye yakın zarar olduğu öğrenildi.

Evinde olmayan hemen markete koşsun. Son dönemin zam şampiyonu. Bir daha bu fiyata olmayacak

Son dönemin zam şampiyonu olan bir ürün hakkında flaş gelişmeler yaşandı. Ürün indirime girdi ve bir daha bu fiyata satılmasına çok zor gözle bakılıyor. Evinde biten gidip almalı.

Sezen 2 Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Sezen 2 Gayrimenkul Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 18 milyon TL sermaye bedeli ile İ. M. İskender Pisak, Mehmet İmregün, Ayşe Servinaz Sezen ve Sezen Gıda ve Kimya Sanayi ortaklığında kuruldu.

Mustafa Sezen Kimdir?

Mustafa Sezen kimdir? Mustafa Sezen’in mesleği nedir? Mustafa Sezen hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Yalçın Sezen Kimdir?

Yalçın Sezen kimdir? Yalçın Sezen’in mesleği nedir? Yalçın Sezen, nereden mezundur? İşte detaylar!

Resmi Gazete'de resmen yayımlandı! Evinde bunu yapanlar cayır cayır yandı, cezası 4.839 TL

Resmi Gazete'de yayımlanan yeni bir karar vatandaşları meraklandırdı. Artık evinde yapılmaması gereken bir şeyi yapacak vatandaşlar bunun karşılığında 4 bin 839 TL ceza ödemek zorunda kalacaklar...

Sezen Okumuş Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Sezen Okumuş Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Sezen Okumuş tarafından kuruldu.

Thodex'in sahibi Fatih Özer'in Kocaeli'deki evinde haciz işlemi yapıldı!

Thodex'in sahibi Fatih Özer'in Kocaeli'deki evinde haciz işlemi yapıldı. Mağdur G.E'nin avukatı Sinan Keskin, "Evde kıymete haiz bir şey bulamadık, ev tamamen boşaltılmıştı" dedi.

Türkiye'de yerleşik her 2 yabancıdan biri kendi evinde oturuyor!

Yabancıya gayrimenkul satış şirketi Nevita tarafından yapılan araştırmaya göre, Türkiye'den ikamet alan 1,5 milyonu aşkın yabancının yarıya yakını kendi evinde oturuyor.

İnşaatı mühürlenen müteahhit evinde ölü bulundu!

Adana'da yap-sat inşaat işi yapan  51 yaşındaki Bahattin K'nin bir süre önce inşaatı mühürlenmişti. Bunalıma girdiği iddia edilen Bahattin K. evinde ölü bulundu.

Sezen Aksu Manal Koyu’ndaki villasını 6.5 milyon TL’ye satıyor!

Şarkıcı Sezen Aksu, Manal Koyu’ndaki villasını 6.5 milyon liraya satıyor. Sanatçının evindeki havuz, denize kaçak boru döşendiği için belediye ekipleri tarafından mühürlenmişti.

Sezen Aksu’nun İzmir'deki kaçak havuzu apar topar dolduruldu!

Sezen Aksu’nun İzmir Karaburun’da bulunan lüks villasında mührü kırılıp tamamlanan ruhsatsız havuzu, yapılan haberler sonrasında kumla kapatıldı. Ancak belediyenin havuzu sadece mühürlemenin ve para cezası kesmenin ötesine geçmemesi kafaları karıştırdı.

Hülya Avşar yaz aylarını Ayvalık’taki evinde geçirecek!

Geçtiğimiz gün İstinye Park’ta görüntülenen Hülya Avşar, yaz aylarını Ayvalık’ta bulunan evinde geçireceğini, gitmeden önce alışverişe çıktığını söyledi. 

Sezen Aksu Manal Koyu'ndaki villasına kaçak boru mu döşedi?

Sezen Aksu'nun Manal Koyu'ndaki denize sıfır villasında bulunan havuzdan, denize 50 metre boru döşediği, bu borudan denize atık bırakıldığı tespit edildi. 

sezen aksunun evinde yangınmı çıktı Haberi

sezen aksunun evinde yangınmı çıktı

İkinci albümünün kayıtlarını Sezen Aksu’nun Kandilli’deki evinde tamamlayan Buray, önceki gün Nişantaşı’ndaydı. 



Sezen Aksu’nun evinde albüm kayıtlarını yapan Buray ikinci albüm heyecanı yanında yangın korkusunu da yaşadı. Aksu'nun Kandilli'deki evinde çalışan Buray, önceki gün Nişantaşı'ndaydı. Buray, başına ciddi bir kaza geldiğini söyledi. Sevilen şarkıcı, “Üç gün boyunca Sezen Hanım'ın evindeydim. Kayıtlarımı bitirdim. Sonra stüdyoda yangın çıktığı haberi geldi, çok üzüldüm” diye konuştu. Stüdyodaki klimadan dolayı yangın çıktığı ve 200 bin TL'ye yakın zarar olduğu öğrenilen Aksu'nun evinde daha önce de 2009 yılında yangın çıkmıştı.