15 / 05 / 2024

Sezer İkizoğlu

Sezer İkizoğlu

TURYAP Franchise Satış Müdürü Sezer İkizoğlu: "Atina temsilciliğimizden sonra burada yaşayan Türklerden ve orada yaşayan Yunanlardan gelen ev alma talepleri emlak piyasasının da canlanması adına iyi bir gelişme oldu. İnanıyoruz ki önümüzdeki aylarda bu talepler iki katına çıkacak" dedi.

İstanbul yeni projelerle İslami finansın merkezi olacak!

Emlak Katılım Kurumsal İletişim Müdürü Ahmet İkizoğlu, 2. Uluslararası Tasarruf Sempozyumu'nda  İstanbul Finans Merkezi projesi kapsamında, hayata geçirilen projelere dair açıklamalarda bulundu. 

Radiye Sezer Katırcıoğlu'ndan Lütfü Türkkan'a arazi sorusu!

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'a, sahibi olduğu yağ fabrikası ve çiftliğinin devlet arazisi üzerinde olup olmadığı sorusunu sordu...

1983Beyoğlu Çikolata 25 şubeye ulaşacak!

32 yaşındaki kadın girişimci Seda Sezer Şahin'in temellerini Antalya'da attığı 1983Beyoğlu Çikolata bugün Adana'dan Konya'ya kadar 15 şubeye ulaştı. Franchise sistemiyle büyüdüklerini söyleyen Şahin, "2020 yıl sonuna kadar bayi sayımızı 25'e yükseltmek istiyoruz" dedi...

Emlakkulisi.com Editörü Ezgi Delibeyoğlu evlendi!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'un editörü Ezgi Delibeyoğlu ile Tolga Sezer dün gerçekleştirilen törenle dünya evine girdi...

Gayrimenkul sektörü gençlerin yeni gözdesi!

 Türkiye’de işsizliğin yanı sıra üniversite mezunu çalışmayan sayısı dikkat çekiyor.  Turyap Franchise Müdürü Sezer İkizoğlu gayrimenkul pazarlama  sektörüne dair gençlere sağlanan avantajları değerlendirdi.

Emlakkulisi.com Editörü Ezgi Delibeyoğlu nişanlandı!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'un editörü Ezgi Delibeyoğlu ile Tolga Sezer dün gerçekleştirilen törenle nişanlandı.

Turyap Franchise Atina temsilciliği ile emlak sektörü canlanacak!

TURYAP Franchise Satış Müdürü Sezer İkizoğlu: "Atina temsilciliğimizden sonra burada yaşayan Türklerden ve orada yaşayan Yunanlardan gelen ev alma talepleri emlak piyasasının da canlanması adına iyi bir gelişme oldu. İnanıyoruz ki önümüzdeki aylarda bu talepler iki katına çıkacak" dedi.

Szr Proje İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Szr Proje İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sezer Demiroğlu tarafından 30 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta kuruldu.

İkizoğlu Yapı İnşaat Enerji Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkizoğlu Yapı İnşaat Enerji Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri’de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Kılıç, İsmail İli, Furkan Aka ve Samet İli ortaklığında kuruldu.

Tatil Kuşu Turizm ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tatil Kuşu Turizm ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hakan İkizoğlu, İhsan Ertan Kaya tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Ocak'ta kuruldu.

Ünlü mimar Ömer Çamoğlu dolandırıldı

Çamoğlu Mimarlık'ın sahibi mimar Ömer Çamoğlu'nun banka hesabı ortağı ve muhasebecisi tarafından boşaltıldı

Avcıoğlu'ndan 'Ev alma kulüp al' önerisi

Avcıoğlu, projede ev satın almaktan çok müşterilere bir kulübe dahil olma ayrıcalığının yaşatılacağını kaydetti

Çapanoğlu Büyük Camii aslına uygun restore ediliyor

Yozgat'taki tarihi Çapanoğlu Büyük Cami,Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından aslına uygun olarak restore ediliyor

Sezer İkizoğlu Haberi

Sezer İkizoğlu

TURYAP'tan yapılan açıklamaya göre ekim ayında 32 yılını geride bırakmaya hazırlanan şirket, dünyaya açılıyor. Şirket, 2018 yılı sonunda emlak pazarlama ve aracılık hizmetini Türk vatandaşlarının yoğun olarak yaşadığı 30 ülkede temsilcilik noktaları açarak Türkiye'deki gayrimenkullerin satışlarına destek verecek.


ABD, Yunanistan, Hollanda, Romanya ve Azerbaycan ve KKTC'de temsilcilikleri bulunan TURYAP, hizmet sektörü kategorisinde de ihracata başladı.


TURYAP Franchise Satış Müdürü İkizoğlu, Yunanistan'ın emlak satışlarının turizmin de etkisiyle ile ön plana çıktığını bildirdi.


Krizin etkisi sayesinde emlak fiyatlarındaki düşüşü avantaja dönüştürmek isteyen ve Türkiye'deki emlak piyasasındaki hareketi gören Yunan bir kadın girişimcinin TURYAP Atina Temsilciliğini aldığı bilgisini veren İkizoğlu, AB üyesi Yunanistan'da emlak sahibi olmanın ileri de AB vatandaşlığına uzanan yolda vize kolaylığı sayesinde dünyayı gezmek isteyen vatandaşlara imkan sağlayabildiğini dile getirdi.


İkizoğlu, son günlerde...