08 / 05 / 2024

sfd yapı florya

sfd yapı florya

SFD Yapı, Florya'da 210 oda ve 420 yatak kapasiteli otel projesine hazırlanıyor. SFD Yapı Florya Otel projesinin Haziran 2018'de hizmete açılması hedefleniyor...

Florya, Yeşilköy ve yakın çevresindeki riskli yapılara ilişkin plan notu tadilatı askıda!

Bakırköy ilçesi, Florya, Yeşilköy ve Yakın Çevresi Nazım İmar Planı Riskli Yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli 22.03.2021 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Florya Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Florya Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Florya Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketinin merkezi Bağcılar’da yapıldı.

Emlak Konut GYO Florya Evleri'nin yer teslimi yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden "İstanbul Bakırköy Şevketiye Florya Konut Ve Ticaret İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi"nin yer teslimi yapıldı.

Emlak Konut GYO Florya Evleri'nin yapı ruhsatı alındı!

Emlak Konut GYO, İstanbul İli, Bakırköy İlçesi, Şevketiye Mahallesi, 1242 ada 2 parselde yer alan 242 adet konut ve 12 adet ticari üniteden oluşan Emlak Konut GYO Florya Evleri projesi için yapı ruhsatlarını aldı.

120 milyon TL'lik yeni yapılanmayla Florya'yı yeniden elde edeceğiz!

GS TV'ye konuşan Galatasaray Kulübü Başkanı Cengiz, "120 milyon TL'lik yeni yapılanmayla Florya'yı yeniden elde edeceğiz. Florya bizim olacak, Kemerburgaz'dan da vazgeçmiyoruz" ifadelerini kullandı...

Karar Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Florya Şubesi açıldı! 

Karar Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Florya Şubesi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı...

Riva ve Florya projelerinden önemli gelir sağladık!

Galatasaray Kulübünde 26 Mayıs'ta yapılacak olağan genel kurulda başkanlığa aday olan Dursun Özbek, özellikle Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile Riva ve Florya projelerinin değerlendirilmesi konusunda yaptıkları anlaşmadan önemli gelir sağladıklarını söyledi.

Galatasaray Florya ihalesinin ikinci yarısı 12 Nisan'da!

Emlak Konut GYO tarafından 1. oturumu 5 Nisan'da yapılan Galatasaray Florya arsa ihalesinin 2. oturumu 12 Nisan'da yapılacak. Arsanın sahibi 12 Nisan'da belli olacak...

Galatasaray Florya arazisi yarın satışta!

Galatasaray Spor Kulübü’nün Florya'daki arsası için düzenlenecek olan ihalenin ilk oturumu yarın yapılacak.

Florya Ihlamur Konakları fiyat 2018!

Teslimleri 2019 yılında yapılacak olan Florya Ihlamur Konakları'nda fiyatlar 2 milyon 600 bin TL'den başlıyor. Projede 2+1, 3+1, 4+1, 5+1, 6+1 ve 7+1 daire seçenekleri sunuluyor.. 

Riva ve Florya projesinde hedef zengin Galatasaraylılar!

Galatasaray Kulübü Başkanı Cengiz, Emlak Konut projelerinden minimum 508 milyon lira gelir elde edeceklerini tahmin ettiklerini söyledi. Cengiz, "Karın artması için Riva ve Florya'da yapılacak konutları en yüksek fiyatlardan, en değerli Galatasaraylılara satmak durumundayız." dedi. 

Aqua Florya için soruşturma başlatıldı!

Aqua Florya, İBB mülkiyetindeki araziye 30 yıllığına yap-işlet-devret modeli ile hayata geçirildi. Ancak AVM ve otelden meydana gelen Aqua Florya için İçişleri Bakanlığı soruşturma başlattı...

Galatasaray Florya arazisinin ihalesi gelecek ay yapılacak!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, gelecek ay Florya arazisi için ihaleye çıkılacağını ifade etti.

sfd yapı florya Haberi

sfd yapı florya


SFD Yapı, İstanbul Bakırköy'e bağlı Florya bölgesinde 210 odalı otel projesi inşa edecek. SFD Yapı Florya Otel projesi 33 bin metrekare arsa üzerinde haytaa geçiriliyor.


210 oda ve 420 yatak kapasiteli planlanan SFD Yapı Florya Otel projesi 49 milyon 626 bin TL proje bedeline sahip. SFD Yapı Florya Otel projesinin Haziran 2018 yılında hizmete açılması hedefleniyor. 


5 bodrum, zemin ve 3 normal katlı olarak planlanan SFD Yapı Florya Otel projesinde 152 araçlık otopark alanı yer alıyor. Projede teknik alan, balo salonu, otel mağaza depoları, sosyal tesis, toplantı odaları, açık avlu alanı olacak.



Gülcihan...