10 / 05 / 2024

SGK binası satılamadı

SGK binası satılamadı

SGK Gaziantep Hizmet binası ihaleye çıkarıldı, ancak alıcı çıkmadı. Emek İnşaat ve İşletme A.Ş. tarafından muhammen bedeli 23.036.000 TL'den ihaleye çıkarılan binaya alıcı bulunamadı.

Özak GYO, Antalya Serik'te lojman binası aldı! 142 milyon TL'ye! 

Özak GYO, Antalya Serik'te 142 milyon TL'ye lojman binası satın aldı. Şirket söz konusu satın almanın gerekçesini de açıkladı. İşte şirketten yapılan o açıklama...

Shimao Group'un 1.4 milyar dolarlık Shenzhen arazisi yine satılamadı! İşte nedeni...

Shimao Group'a ait Shenzhen'deki büyük ticari arsaların açık arttırmayla satılmasına yönelik ikinci girişimde teklif verenin olmaması nedeniyle bugün başarısızlıkla sonuçlandı. Bu olay, Çin'in emlak piyasasında devam eden zayıf talebin etkisini bir kez daha göstermiş oldu.

SGK'dan satılık yolcu uçağı!

Borçlarını tahsil edemeyince Onur Air'e ait yolcu uçağını haczeden Sosyal Güvenlik Kurumu 26 Ekim'de ihaleye çıkıyor.

Evini satmak isteyenler dikkat! Bunları yaparsanız...

Doğru fiyatlandırmanın olmadığı gayrimenkullerin satılamadığına değinen Wen Gayrimenkul Değerleme Uzmanı ve Gayrimenkul Danışmanı Ali Çiçek, gayrimenkul sahipleri için önemli uyarılar yaptı. İşte o uyarılar...

Dünyanın en pahalı villası satılamadı!

İtalya Roma'da dünyanın en pahalı evi olarak bilinen ve 471 milyon euro değer biçilen "Villa Aurora" alıcı bulamadı.

Şişli'deki 2 ASM binası satışa sunuldu!

İstanbul, Şişli’deki 2 aile sağlığı merkezi sahibinden sitesi aracılığıyla mülk sahibi tarafından satışa sunuldu. İstanbul Tabip Odası Yönetim Kurulu üyesi Dr. Recep Koç, bu gibi durumların daha önceden de yaşandığını belirtti. 

SGK gayrimenkullerini satışa sundu!

SGK, Ankara Kızılay'daki binasına ‘Satılık' ilanı asarak, gayrimenkullerini satışa sundu. 2015-2019 yılları arasında haczedilen 305 bin 239 adet gayrimenkulden ise bin 328 tanesinin satıldı.

Cavit Arı'dan Antalya’daki PTT Lara Eğitim ve Dinlenme Tesis Binası satışına tepki!

Antalya’da PTT Lara Eğitim ve Dinlenme Tesis Binası, 66 milyon 125 bin TL muhammen bedelle kapalı teklif açık artırma usulüyle PTT Genel Müdürlüğü tarafından satışa sunuldu. CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, "PTT kamp yeri satış listesinden çıkarılmalı" diye konuştu. 

SGK gayrimenkul satışıyla zarar ediyor iddiası! 

SGK ile Milli Emlak Genel Müdürlüğü arasında yapılan taşınmaz değiş tokuşunun kurum hanesine zarar yaratıyor. Milli Emlak Müdürlüğü, SGK’nin 527,7 milyon TL'lik kıymetli dört taşınmazına karşı 471,2 milyon TL değerinde 159 taşınmaz devretti. Sayıştay, 56 milyon TL’lik fark oluştuğunu belirtti. 

Sitedeki bekçi evi ve idare binası satılabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper 'Yıllar önce kooperatif fesih olmuş, site yönetimi oluşturulmamış. Kullanılmayan bekçi evi ve idare binası 18 hissedardan birine satılabilir mi? Bunun hukuki yönü nedir?' sorusunu yanıtladı.

Elazığ SGK'nın eski binası belediyeye devredildi!

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ'da bulunan SGK binasının belediyeye tahsis edildiğini açıkladı.

İzmir Büyükşehir'in Beyoğlu'ndaki arsası yine satılamadı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Beyoğlu’nda bulunan 700 metrekarelik arsası satılmaktan kurtuldu. Başkan Soyer, arsanın satışı için geri adım attı.

Kuleli Askeri Lisesi binası satıldı mı?

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kuleli Askeri Lisesi'nin satıldığına ilişkin sosyal medya ve basına yansıyan haberlerin tamamen asılsız olduğunu söyledi...

SGK binası satılamadı Haberi

SGK binası satılamadı

SGK Gaziantep Hizmet binası ihaleye çıkarıldı, ancak alıcı çıkmadı. Emek İnşaat ve İşletme A.Ş. tarafından muhammen bedeli 23.036.000 TL'den ihaleye çıkarılan ve geçici teminatı 700 Bin TL olan SGK binasına alıcı çıkmadı. Dun Emek İnşaat tarafından, Ankara'daki Atatürk Bulvarı No 227 Kavaklıdere adresinde saat 14:00'te satışa çıkarılan ihaleye katılım olmadı. 


Gaziantep...