10 / 05 / 2024

SGK binasına alıcı bulunamadı

SGK binasına alıcı bulunamadı

SGK Gaziantep Hizmet binası ihaleye çıkarıldı, ancak alıcı çıkmadı. Emek İnşaat ve İşletme A.Ş. tarafından muhammen bedeli 23.036.000 TL'den ihaleye çıkarılan binaya alıcı bulunamadı.

Kuzey Kıbrıs  gayrimenkul alıcılarının akınına uğradı!

Poundla kira gelirinin yanı sıra cazip konut fiyatlarıyla Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti adeta yabancı gayrimenkul alıcılarının akınına uğradı. Magusa, İskele, Gaziveren’in büyük ilgi gördüğünü dile getiren Yatırım Danışmanı Özge Özler, en çok talebin Rusya, İran ve Avrupa’dan geldiğini dile getirdi.

2023'te hem alıcısına hem de satıcısına kazandıran ikinci el araçlar, 2024'te de fırsatlar sağlayacak!

İkinci el araçlar 2023 yılında hem alıcısına hem de satıcısına kazandırdı. 2. el araçların 2024 yılında da önemli fırsatlar sağlaması bekleniyor.

Demir çelik sektörünün sanal pazarı 10 bin alıcı sayısına ulaştı!

İş Bankası Grubu’nun iştiraki Proemtia, daha yıl bitmeden amacına ulaştı. Demir çelik piyasasının dijital pazarı olarak hizmet veren platform, 10 bin alıcı sayısına ulaştı. Proemtia Genel Müdürü Umut Feyzioğlu, bu seneyi 1 milyar liralık işlem hacmi ile kapatmayı amaçladıklarını belirtti.

Sancaktepe'de tapu dolandırıcılığı operasyonunda 5 kişi gözaltına alındı!

Sancaktepe'de gayrimenkul işlemlerinde  "nitelikli dolandırıcılık ve resmi belgede sahtecilik" yaptıkları belirlenen 5 kişi gözaltına alındı.

İstanbul'da satılan her 100 sıfır konuttan 17'si alıcı buldu!

İstanbul Ticaret Odası'nın (İTO) "100’de İstanbul" araştırmasına göre, satılan her 100 konutun 17'si alıcı buldu.

Ajda Pekkan’ın villasına Dubai'den alıcı çıktı!

Ajda Pekkan’ın yıllardır satamadığı Bahçeköy’de bulunan villasına Dubai’den alıcı çıktı. Üstelik evi satın almak isteyen kişi bir prens.

Villasına alıcı bulamayan Ajda Pekkan, emlakçılara dava açıyor!

Süperstar Ajda Pekkan, Bahçeköy'de bulunan villasına bir türlü alıcı çıkmayınca faturayı emlakçılara kesti. Villasını fiyatla internetten satmak için ilana koyan birçok farklı emlakçıya dava açıyor.

Gayrimenkul sektöründeki fiyat artışı emlakçı ve alıcıyı mağdur ediyor!

Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu Başkanı Hacı Ali Taylan yaptığı açıklamada "Mal sahipleri ve müteahhitler sürekli fiyat artırımına gidiyorlar. Anlaşma yapılan fiyat üzerinden pazarlık bozuluyor. Bu durum hem emlakçıyı hem de alıcıyı mağdur ediyor." diye konuştu.

Ajda Pekkan: Villamın fiyatı aynı duruyor, alıcısı varsa satabilirim!

Geçtiğimiz akşam balıkçıdan çıkarken görüntülenen Ajda Pekkan, gazetecilerin sorularına yanıt verdi. “Villanızı satılığa çıkarmıştınız. Son dönemde fiyatta bir artış oldu mu?” sorusuna cevap veren Pekkan, ''Alıcısı varsa hemen satabilirim” dedi.

Artvin'de yıkım kararı verilen okul geçici binasına taşındı!

Artvin'de olası bir depremde risk taşıdığı gerekçesiyle yıkım kararı alınarak boşaltılan Gazi Ortaokulu, geçici binasına taşındı...

Seyitnizam-Zeytinburnu tramvay hattı yer altına alınacak!

Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı'nın, Seyitnizam-Zeytinburnu arasında kalan 2 kilometrelik hat, ulaşımın rahatlaması amacıyla yer altına alınıyor.

İBB'nin Şile Kumbaba Sahili'ndeki parkına alıcı çıkmadı!

İBB tarafından satışa çıkarılan Şile Kumbaba sahilinde bulunan park alanının ihalesine alıcı çıkmadı. Arsanın satış bedeli 22 milyon 795 bin 836 TL olarak belirlenmişti.

İBB'nin Beşiktaş'taki arsasına alıcı çıkmadı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 114 milyon liraya satışa çıkardığı Beşiktaş Fulya'daki arsasına alıcı çıkmadı.

SGK binasına alıcı bulunamadı Haberi

SGK binasına alıcı bulunamadı

SGK Gaziantep Hizmet binası ihaleye çıkarıldı, ancak alıcı çıkmadı. Emek İnşaat ve İşletme A.Ş. tarafından muhammen bedeli 23.036.000 TL'den ihaleye çıkarılan ve geçici teminatı 700 Bin TL olan SGK binasına alıcı çıkmadı. Dun Emek İnşaat tarafından, Ankara'daki Atatürk Bulvarı No 227 Kavaklıdere adresinde saat 14:00'te satışa çıkarılan ihaleye katılım olmadı. 


Gaziantep...