05 / 05 / 2024

sgk primi devlet desteği 2021

sgk primi devlet desteği 2021

SGK'sı olmayan vatandaşların Sağlık Sigortası'na nasıl girdikleri merak edilen konular arasında yer alıyor. Sosyal güvencesi olmayan kişiler aylık 107 lira primle Genel Sağlık Sigortası kapsamına girebiliyor.

SGK hasta bezi başvurusu nasıl yapılır 2024? Hasta bezi ödemesinde detaylar belli oldu! e-Devlet hasta bezi sorgulama!

SGK hasta bezi başvurusu ve ödemeleri ile ilgili detaylar merakla araştırılıyor. Peki SGK hasta bezi başvurusu nasıl yapılır 2024? e-Devlet'ten hasta bezi sorgulaması yapılır mı?

Devlet kurumları, MEB, Jandarma, Adli Tıp, SGK, YÖK ve Milli Savunma Üniversitesi personel, memur alımı başladı! 

Devlet kurumlarına, KPSS 2023/2 merkezi atama tercih süreci, 20 Aralık 2023 tarihinde başlayacağı açıklandı. Ortaöğretim, ön lisans ve lisans düzeyinde eğitim almış adaylar arasından tercihler yapılacağı belirtildi. İşte ayrıntılar...

2023 e-Devlet kırtasiye yardımı! SGK resmen açıkladı! Başvurmak için hemen bakın!

Okulların açılmasına sayılı günler kala binlerce öğrenci ve veli kırtasiye yardımı başvuru ayrıntılarını merak ediyor. E-Devlet üzerinden alınacak maddi desteğe yeni eğitim öğretim yılında okul ihtiyaçlarını karşılamak isteyen ama ekonomik gücü yetersiz vatandaşlar müracaat edebiliyor.

Dilekçeyi, SGK'ya teslim edenlere en az 33.387 TL ödenecek! İşte başvuru detayları...

Devlet, doğum yapan annelere yönelik desteklerine devam ediyor. Doğum yapan annelere verilen doğum yardımından milyonlarca kişi faydalanıyor. SGK'ya başvuran ve şartları karşılayan herkes yararlanıyor.

IBAN numarasını e-Devlet’e tanımlatanların hesabına haziran ayında para yatacak!

SGK bir son dakika duyurusu yaparak e-Devlet sisteminden ya da ALO 170'i arayarak IBAN numarasını giren vatandaşların hesaplarına para yatacağını duyurdu. PTT'ye gitmeden ödemelerini almak isteyen kişiler bu gelişmenin ayrıntılarını merak etmeye başladı.

SGK tek tek açıkladı: e-Devlet'ten IBAN paylaşanlara ve ALO 171'i arayanlara o ödeme anında yatıyor! 

SGK'dan rapor paraları ve sevk ödemeleri ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi. Rapor parası ve sevk ödemesi nasıl alınır? İşte ayrıntılar...

e-Devlet’ten IBAN numarasını girenlerin hesabına para yatacak!

SGK o ödemeler için duyuru yaparak e-Devlet’ten ya da ALO 170'i arayarak IBAN numarasını giren kişilerin hesaplarına para yatacak. PTT'ye gitmek gerek kalmadan ödemelerini almak isteyenler konunun ayrıntılarını merak etmeye başladı.

SGK’lı EYT’liler dikkat! 3.753 TL’ye kadar indirim fırsatı!

4A SGK’lı çalışan yurttaşların EYT ile emekli olmaya hak kazanmasının ardından çalışmaya devam etmesi halinde işverene 5 puanlık sosyal güvenlik destek primi verileceği duyurulmuştu. Bu indirim ile alt ve üst seviye için indirim miktarı da netleşti.

SGK’dan gelen peş peşe açıklamalar herkesi korkuttu! Hizmet dökümünüzdeki 'S,Ş,K' harfleri ne anlama geliyor?

SGK’dan gelen açıklamalar bu süreçte sıkı takibe alındı. Eğer bu harfler e-Devlet'te varsa emeklilik süreleri uzamaya başlıyor. Hemen e-Devlet’ten kontrol etmeniz istendi.

SGK, e-Devlet ve PTT'de paranız kalmış olabilir! Tekl tıkla şimdi paranızı alın!

Son zamanlarda vatandaşların gündeminde, hesaplarına yatırılmış olmasına rağmen fark edemedikleri veya çekemedikleri, SGK, e-Devlet ve PTT'de unutulan destek paraları yer alıyor. Bu sebeple vatandaşların bu ödemeleri hemen kontrol etmeleri önemlidir.

1 aylık SGK primi ne kadar 2023? 4A sigorta primi ne kadar?

Sigortalı çalışanların birtakım soruları bulunmaktadır. İşte SGK’lı çalışanların merak ettiği bir takım sorular ve yanıtları!

SGK'dan 23-40 yaş arası kadınlara müjde! Artık o ücreti ödemeyeceksiniz

Vatandaşların sağlık, iş, emeklilik gibi sosyal emniyet haklarıyla alakadar olan devlet kurumu Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), kadınlara umumi olarak bir sağlık hizmetinin ücretsiz verileceğini açıkladı. İşte, kadınlara ücretsiz olan o sağlık hizmeti...

EYT’de devrim niteliğinde kolaylık! EYT’liler derin bir oh çekti! Artık SGK’da saatlerce sıra beklemenize gerek kalmadı!

EYT’ye başvuru e-Devlet’ten de yapılabilecek. Artık SGK’da saatlerce sıra beklemenize gerek kalmadı! EYT’nin Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından EYT başvuruları e-Devlet üzerinden erişime açılacak.

sgk primi devlet desteği 2021 Haberi

sgk primi devlet desteği 2021

Herhangi sosyal güvencesi olmayanların aylık 107 lira prim karşılığında Genel Sağlık Sigortası kapsamına dahil edilebiliyor.  Yeterli kazancı olmayanların ise prim ödemesi devlet tarafından sağlanıyor. Küçük yaştaki çocuklar ve gençler koşulsuz bir şekilde kapsama katılıyor ve prim borcu olan olanlara da pek çok imkan sağlanıyor. İşte SGK’sı olmayanların bilmesi gereken detaylar…

A Haber'de yer alan habere göre binlerce SGK'sı olmayan vatandaşların, Sağlık Sigortası'na nasıl girdikleri merak edilen konular arasında yer alıyor. Sosyal güvencesi olmayan kişiler aylık 107 TL primle Genel Sağlık Sigortası kapsamına girebiliyor. İşte SGK'sı olmayan vatandaşların bilmesi gereken kritik detaylar...

KİMLERİN SGK PRİMİNİ DEVLET ÖDÜYOR?

SGK kaydı olmayan, yani sosyal güvencesi olmayan vatandaşlar ayda 107 lira prim ödeyerek Genel Sağlık Sigortası kapsamına alınıyor. Dar gelirli vatandaşların ise primlerini devlet ödemektedir. Sosyal güvencesi olmayanlar...