05 / 05 / 2024

Sheraton İstanbul otelleri

Sheraton İstanbul otelleri

Ataşehir'de devlet desteğiyle sıfırdan planlanarak İstanbul Uluslararası Finans Merkezinin oluşturulduğunu dile getiren Sheraton Grand İstanbul Ataşehir Genel Müdürü Soner Metin, yatırımların bu bölgeye yoğunlaştığını söyledi.

Sheraton İstanbul Ataşehir 2015 yılında faaliyete geçecek!

Starwood’ un Anadolu Yakası’ ndaki ilk oteli Sheraton İstanbul Ataşehir, 2015 yılında faaliyete geçecek. Sheraton İstabul Ataşehir dinamik yapısıyla şehirde yeni bir buluşma noktası olacak.

Four Points Express By Sheraton için düğmeye basıldı! Arnavutköy'e 66 odalı yeni otel geliyor!

Four Points Express By Sheraton için start verildi. İstanbul Arnavutköy'de hayata geçirilecek olan proje 56 milyon 523 bin TL'ye mal olacak.

Orka Otelleri'nden Marmaris, Fethiye, Sarıkamış ve İstanbul'a 4 yeni otel projesi! 130 milyon Euro'luk yatırımla!

Orka Otelleri'nden Marmaris, Fethiye, Sarıkamış ve İstanbul'a 4 yeni otel projesi geliyor. İşte ayrıntılar...

Sheraton İstanbul Levent açıldı!

İstanbul’un iş ve yaşam merkezleri arasında yer alan Levent’te bulunan Sheraton İstanbul Levent açıldı...

Güray İnşaat Sheraton Residence satılık!

Sheraton Residence projesi Güray İnşaat tarafından İstanbul Bahçeşehir Esenyurt bölgesinde hayata geçirildi. Projede daire, ofis ve dükkanlara yer veriliyor...

Bahçeşehir Sheraton Rezidans teslimleri!

Sheraton Rezidans projesi İstanbul Bahçeşehir'de Güray İnşaat tarafından hayata geçirildi. Projede 1+0'dan 3+1'e kadar daire tipleri bulunuyor...

Sheraton Residence Bahçeşehir satılık daire!

Sheraton Residence projesi konut, ofis ve dükkanlardan oluşuyor. Güray İnşaat imzası taşıyan proje İstanbul Bahçeşehir'de yükselecek...

Sheraton Residence Bahçeşehir satış ofisi!

Sheraton Residence projesi Güray İnşaat tarafından İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçirildi. Projede 1+1'den 3+1'e kadar daire tiplerine yer veriliyor...

Sheraton Grand İstanbul Ataşehir açıldı!

İstanbul'un finans merkezi Ataşehir'de gerçekleştirilen otel yatırımı Sheraton Grand İstanbul Ataşehir'in resmi açılışı gerçekleştirildi. Otel 80 milyon dolarlık bir yatırımla, 25 Sheraton Grand arasında yerini aldı.

Cloud 7 Otelleri İstanbul’da I-AM’in tasarımıyla açılıyor!

I-AM’in marka, iç mimari ve dijital tasarımlarıyla tamamlanan Cloud 7 Otelleri’nin İstanbul’daki ilk şubesi 1 Şubat’ta açılıyor. I-AM’in markalar ve müşterileri arasında güçlü duygusal bağlar kuran sıradışı tasarımlarının gücü, kullandığı metodlardan kayn

Cevahir Yapı Sanayi Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi Sheraton Otel İstanbul Ataşehir Şubesi açıldı!

Cevahir Yapı Sanayi Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi Sheraton Otel İstanbul Ataşehir Şubesi, 50 bin TL sermaye ile 18 Eylül'de Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Mor Sümbül Sokak Varyap Meridian I Blok'ta açıldı.

Four Points by Sheraton Hotel açıldı!

Türkiye'de Four Points by Sheraton İstanbul Dudullu, İstanbul'un önemli sanayi bölgesinde açıldı. Four Points by Sheraton İstanbul Dudullu'nun açılışı yapıldı.

Four Points by Sheraton İstanbul Dudullu açıldı!

Starwood Hotels&Resorts Worldwide, Ever Grup işbirliği ile hayata geçirilen Four Points by Sheraton İstanbul Dudullu açıldı.

Four Points by Sheraton İstanbul açıldı!

Four Points by Sheraton İstanbul Dudullu’nun açılışı yapıldı. İstanbul’un önemli sanayi bölgesi olan İMES’in merkezinde açılan otel, Anadolu yakasının ilk Starwood oteli olma özelliği taşıdığı belirtildi.

Sheraton İstanbul otelleri Haberi

Sheraton İstanbul otelleri

Sheraton Grand İstanbul Ataşehir Genel Müdürü Soner Metin, 80 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen otellerinin, Sheraton'ın en üst segmentteki 25 otelinden birisi olduğunu belirterek, "Otelimiz, Sheraton oteller zincirini bünyesinde bulunduran Starwood Grubunun Türkiye'ye, Türk ekonomisine, iş dünyasına ve turizmine çok güvendiğinin en güzel örneği. Bunu kendileri de söylüyor." dedi.


Metin, Cevahir Yapı tarafından, Sheraton oteller zincirini bünyesinde barındıran Starwood Grubu ile yapılan anlaşma doğrultusunda, İstanbul'un finans merkezi olarak yükselişini sürdüren Ataşehir'de inşa edilen Sheraton Grand İstanbul Ataşehir ile ilgili AA muhabirine açıklamalarda bulundu.


Ataşehir'de devlet desteğiyle sıfırdan planlanarak İstanbul Uluslararası Finans Merkezinin oluşturulduğunu dile getiren Metin, yatırımların bu bölgeye yoğunlaştığını söyledi.


Metin, bölgede özellikle iş dünyasına yönelik inşa edilen otelin açılmasının lokasyon açısından çok doğu olduğunu kaydederek, "Bunu özellikle Starwood Grubu ile...