18 / 05 / 2024

shopping fest Osmanbey Weekend

shopping fest Osmanbey Weekend

14-15 haziran da yapılacak olan festivalde ihracat fiyatına ürünlerini tüketiciyle buluşturmaya hazırlanan Osmanbey Tekstilci İşadamları Derneği festival süresince yüzde 70 ila 80 arası indirim uygulanacağını duyurdu.

Laleli, Merter ve Osmanbey'de dükkanlar kepenk indiriyor! Tekstil merkezleri kira ve masraflar karşısında zorda!

Global resesyonun yanı sıra Rusya-Ukrayna ve İsrail-Filistin savaşları da İstanbul’da Laleli, Merter ve Osmanbey gibi bölgelerdeki dükkanları etkiledi. Satışların yüzde 60’lara varan oranda düştüğü bölgelerde dükkanlar kepenk indiriyor ya da küçülmeye gidiyor. İşte ayrıntılar...

Fest İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fest İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Oğuzhan Güzel tarafından kuruldu.

Emlak Katılım Osmanbey ve Kayseri Organize Sanayi Şubelerini açtı!

İstanbul’da Osmanbey ve Kayseri’de ikinci şubesini hizmete açan Emlak Katılım, İstanbul genelinde 27, Türkiye genelinde ise 58 şubeye ulaştı. 

Osmanbey'de iki dükkandan biri kiralık!

Türkiye tekstil ihracatının merkezi Osmanbey’i koronavirüs salgını vurdu. Bölgede iki ile üç mağazadan birinde ‘devren kiralık' ilanları asılı...

Arar Turizm İnşaat Petrol Gıda Ticaret Anonim Şirketi Osmanbey Şubesi açıldı!

Arar Turizm İnşaat Petrol Gıda Ticaret Anonim Şirketi Osmanbey Şubesi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Atik tarafından açıldı. 

Maslak 1453'te Shopping Fest etkinliği 21 Eylül'de başlıyor!

Ağaoğlu Maslak 1453'te 21-22-23 Eylül tarihlerinde Fashion Shopping Fest etkinliği düzenlenecek. Fashion Shopping Fest'e 50’nin üzerinde marka katılım gösterecek.

Maslak 1453'te Happy Mom’s etkinliği!

Avrupa’nın en büyük karma yaşam projesi olarak inşa edilen Maslak 1453’te hafta sonu özel olarak gerçekleştirdiği Happy Mom’s Shopping Fest ile dolu dolu iki güne ev sahipliği yaptı. 

Maslak 1453'te Anneler Günü etkinliği 11 Mayıs'ta başlıyor!

Ağaoğlu Maslak 1453 projesi İstanbul’un eğlence ve sosyal yaşam merkezi olmaya devam ediyor.  Anneler Günü'ne özel 11- 12 Mayıs tarihlerinde Happy Mom’s Shopping Fest yapılacak.   

Osmanbey'de her iki binadan biri kiralık!

Osmanbey'de kiralık ilanların sayısı gün geçtikçe arttı. Tekstil sektörünün kalbinin attığı semtte esnaf dükkan kapatıyor. Üreticilerin bir çoğu yeni adreslerini Merter olarak belirledi.

Fest Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fest Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ferhat Sözeri , Ali Sinan Temürlenk ve Baki Temürlenk ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Osmanbey'de boş kalan dükkanları Suriyeliler doldurdu!

Osmanbey'in caddeler dolamaya başladı. Bölgede boş kalan dükkanları Suriyeliler kiraladı. Suriyeliler'in piyasayı değerlendirmesine karşın esnaf rahatsız.

Osmanbey'de mağazalar döviz mağduru!

İstanbul’da tekstilin kalbi olarak bilinen Osmanbey'de mağazalar döviz mağduru.

Fest Group İnşaat Turizm Otomotiv İthalat İhracat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fest Group İnşaat Turizm Otomotiv İthalat İhracat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 80 bin TL sermaye ile bugün Tülay Taşkıran imzasıyla kuruldu.

shopping fest Osmanbey Weekend Haberi

shopping fest Osmanbey Weekend


Türkiye'nin en büyük tekstil ihracatçı markalarının da aralarında yer aldığı bine yakın tekstilci, ilk kez, "Osmanbey Weekend" çerçevesinde kapılarını yerli müşterilere açıyor.



Shooping İstanbulFest kapsamında düzenlenen Osmanbey Weekend etkinliklerinde Avrupa ve Ortadoğu'nun ünlü markaları boy gösterecek. 14-15 haziran da yapılacak olan festivalde ihracat fiyatına ürünlerini tüketiciyle buluşturmaya hazırlanan Osmanbey Tekstilci İşadamları Derneği festival süresince yüzde 70 ila 80 arası indirim uygulanacağını duyurdu.


'HAZIRLIKLAR TAMAM'

Osmanbey İşadamları derneği (OTİAD) tarafından Şişli Şair Nigar Sokak, Baytar Ahmet Bey Sokak, Hacı Mansur Sokak, Kodaman Sokak, Samanyolu Sokak, Matbaacı Osmanbey Sokak'larında düzenlenecek olan alışveriş festivali öncesi son hazırlıklar da tamamlandı.

Weekend Osmanbey Vadisi'nde Cumartesi gün yapılacak olan açık hava defilesine 40 ünlü mankenin katılacağını söyleyen OTİAD Başkanı İlker Karataş, vatandaşların iki gün boyunca keyifli alışveriş yapması için...