07 / 05 / 2024

Si Yapı Seda Hercan

Si Yapı Seda Hercan

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 7. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan Si Yapı Seda Hercan, satışların yanı sıra satış ofisi çalışanlarının motivasyonuna da değindi...

Veli Ağbaba'dan deprem konutları çıkışı: Malatya'da 103 bin konuttan 6 bin 672'si yapıldı!

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, deprem bölgelerindeki konut sayısı ile ilgili bir paylaşım yaptı. Veli Ağbaba, paylaşımında Malatya'da 103 bin konuttan 6 bin 672 tanesinin yapıldığını belirtti.

Son dakika! Ek MTV'de hedeflenen tahsilatın yüzde 87'si gerçekleşti!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş depreminin yaralarını sarmak için getirilmiş olan ek MTV'de ilk taksit döneminde yaklaşık 13,2 milyar Türk Lirası ile hedeflenmiş olan tahsilatın yüzde 87’si yapıldı.

KİPTAŞ 7. Gayrimenkul Müzayedesi yapıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştirak şirketi KİPTAŞ tarafından düzenlenen halka açık müzayedelerin 7.’si yapıldı. Tek oturum halinde gerçekleştirilen müzayedede, gayrimenkullere yoğun ilgi gösterildi.

6 milyon konuta yalıtım yapılması gerekiyor!

Türkiye'de bulunan 10 milyona yakın binanın yüzde 87'si konut niteliğinde kullanılıyor. Bu konutların yer aldığı 6 milyon konuta  ise doğru yalıtım uygulaması gerekiyor. Bu sayede yılda 1 milyar dolar enerji tasarrufu yapılabilir.

İzmir’deki yapıların yüzde 50'si riskli!

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, İzmir'de kent merkezinden geçen aktif fay hatlarının bulunduğunu belirtti ve "İzmir’deki yapıların yaklaşık yüzde 65’i kaçak ve gecekondulardan geri kalan kısmının da yüzde 50’si deprem yönetmeliğine uygun olmayan yapılardan oluşmaktadır" dedi.

Marmara'da 10 konuttan 7'si depreme karşı sigortalı!

DASK verilerine göre, Marmara Bölgesi'nde 6 milyon 14 bin 550 sigorta yapılabilir konuttan 4 milyon 64 bin 227'si depreme karşı sigortalı...

Yeni Kömürhan Köprüsü'nün yüzde 92'si tamamlandı! 

Yapımı tamamlandığında bölgedeki 16 şehir için geçiş noktası olacak olan Yeni Kömürhan Köprüsü'nün yüzde 92'si tamamlandı...

Filyos Liman Projesi inşaatının yüzde 67’si tamam!

Osmanlı Padişahı 2. Abdülhamit’ün rüya projesi olarak bilinen Filyos Liman Projesi’nde sona yaklaşıldı. Zonguldak Çaycuma'da yapılan projenin inşaatının yüzde 67’si tamamlandı.

Dahen Yapı Malzemeleri Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Dahen Yapı Malzemeleri Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Seda Kılıç Kadıoğlu tarafından kuruldu.

Rize-Artvin Havalimanı'nın yüzde 62’si tamamlandı!

Türkiye'nin deniz dolgusuna yapılan 2'nci havalimanı Rize- Artvin Havalimanı'nın yüzde 62’si tamamlandı. Projenin 29 Ekim 2020'ye kadar tamamlanıp hizmete açılması planlanıyor...

Kansar Yapı İzolasyon Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kansar Yapı İzolasyon Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile İrem Seda Sarımehmet tarafından kuruldu. 

Asbir Yapı Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asbir Yapı Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Seda Tüfekçi tarafından kuruldu.

Al-Zamil 500 milyon liraya sanayi AVM'si yapıyor!

Al-Zamil Gayrimenkul 500 milyon TL'lik yatırımla, Al-Zamil - Etiman -Haliç Sanayi Kooperatifi işbirliği ile sanayi AVM'si yapıyor...

Si Yapı Seda Hercan Haberi

Si Yapı Seda Hercan
Si Yapı Seda Hercan'ın konuşması:


Ben de iyimser bakanlardanım şu anda Ümraniye Ataşehir'de 200 konutluk bir proje satışa çıkaracağız. Brokrasiye takıldık. Ruhsat aldıktan sonra diyelim. Belediyeye takıldık. O yüzden kısa süreli merkez bölgesinde olduğumuz için satışları bitireceğimizi düşünüyorum. Satışçıların motivasyonu her zaman yüksek olmalı. Neticede olumsuz düşünmüyorum.