19 / 05 / 2024

Sibel Fidan

Sibel Fidan

İsar Bilişim İnşaat Limited Şirketi, Sibel Fidan tarafından 20 bin TL sermaye ile 16 Haziran' da Bahçelievler, Şirinevler Mahallesi, Meriç Sokak, Kuyumcular Pasajı' nda kuruldu.

Hakan Fidan ‘Takip ediyoruz’ demişti! KKTC’de yabancıya mülk satışı yüzde 0.77!

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın “MİT ve Dışişleri takip ediyor” dediği KKTC’de yabancılara taşınmaz mal satışı KKTC’nin en kritik sorunları arasında ön plana çıkarken, KKTC Meclisi’ne gönderilmek istenen tasarı tartışma yarattı.

Necdet Fidan İnşaat Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Necdet Fidan İnşaat Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Necdet Fidan İnşaat Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Ali Fidan hangi ilin valisi olarak görev yaptı? Erdemir’de hangi alanda çalışıyor?

Ali Fidan kimdir? Hangi ilçelerde kaymakam olarak görev aldı? Şu an hangi ilde vali olarak görev yürütüyor? Erdemir’de ne iş yapıyor? İşte Ali Fidan ile ilgili merak edilen her şey...

Sibel Gökalp kimdir? Sibel Gökalp nereden mezundur?

Sibel Gökalp kimdir? Sibel Gökalp hangi mesleği yapıyor? Sibel Gökalp nereden mezundur? İşte detaylar!

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan kimdir? Hakan Fidan nereden mezundur?

Yeni Dışişleri Bakanı belli oldu. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan oldu. Peki Hakan Fidan kimdir? İşte detaylar!

CHP İstanbul Milletvekili Sibel Özdemir'den Mardin Yeşilli'deki kentsel dönüşüm projesine eleştiri!

CHP İstanbul Milletvekili Sibel Özdemir, Mardin Yeşilli Belediyesi’nin Gül ve Tepebaşı mahallelerinde başlattığı kentsel dönüşüm ile ilgili önemli açıklamalar yaparak yıkımların hukuka aykırı olduğunu söyledi.

Sibel Can Çanakkale'den arsa arıyor!

Yeni yıl gecesinde en çok kazananlardan birisi de Sibel Can oldu. Kazandığı para ile yatırım yapmak isteyen ünlü şarkıcı Sibel Can, Çanakkale'den arsa baktı.

Sibel Can'ın Beykoz'daki evini görenler hayran kaldı!

Sibel Can'ın Beykoz'daki evini görenler hayran kaldı. Ünlü şarkıcının evinde 9 oda, 7 banyo, kuaför salonu ve müzik kayıt stüdyosu buluyor...

Fidan Property Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Fidan Property Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Gızgayıt Sadıgova tarafından kuruldu.

Sibel Huriye Üğdül kimdir?

İntema İnşaat Genel Müdürü Sibel Huriye Üğdül kimdir? Sibel Huriye Üğdül daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Sibel Huriye Üğdül'ün biyografisi...

Sibel Huriye Üğdül, İntema İnşaat Genel Müdürü oldu!

İntema İnşaat'ın genel müdürlüğü görevine, son olarak İntema Yaşam İş Birimi Direktörü olarak görev yapan Sibel Huriye Üğdül atandı.  

Sibel Tüzün, Londra'ya yerleşti!

2006 yılında 'Süperstar' şarkısıyla Türkiye'yi Eurovision Şarkı Yarışması'nda temsil eden şarkıcı Sibel Tüzün, Londra'ya yerleşmeye karar verdi. 

Sibel Özdemir'den Kanal İstanbul açıklaması!

Meclis’te Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın bütçe görüşmelerinde Kanal İstanbul eleştirileri gündeme geldi. Muhalefet milletvekilleri, “Tüm Türkiye karşı, ya kanal ya İstanbul… Vazgeçin bu projeden” eleştirisini yaptı. CHP İstanbul Milletvekili Sibel Özdemir de konuya ilişkin konuştu.

Sibel Fidan Haberi

Sibel Fidan

İsar Bilişim İnşaat Limited Şirketi, Sibel Fidan tarafından 20 bin TL sermaye ile 16 Haziran'da Bahçelievler, Şirinevler Mahallesi, Meriç Sokak, Kuyumcular Pasajı'nda kuruldu.


İsar Bilişim İnşaat Limited Şirketi iş konusu; 1. Gayrimenkul danışmanlığı, satımı ve değerlemesinde bulunmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri, proje, mühendislik, mimarlık, kontrolörlük ,müşavirlik ve organizasyon işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü küçük ve büyük...