15 / 05 / 2024

Sibel Meriç Beverly Hills

Sibel Meriç Beverly Hills

Şarkıcı Sibel Meriç Amerika'nın Beverly Hills bölgesine yerleşti. Beverly Hills'te havuzlu bir ev kiralayan Meriç, Kylie Jenner'a komşu oldu.

Emma Stone Beverly Hills'teki evini satıyor!

Emma Stone, Beverly Hills'te bulunan lüks evini satışa çıkardı. Daha büyük bir yere geçmek isteyen Stone, evi için 3.8 milyon dolar istiyor.

Sibel Can'dan yeni AKM yorumu: Müthiş bir proje!

Atatürk Kültür Merkezi'nin (AKM) temel atma töreni geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi. Törene katılan şarkıcı Sibel Can, AKM için "Müthiş bir proje" dedi...

Beverly Hılls Emlak İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beverly Hılls Emlak İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Basel Salem M. Salem tarafından kuruldu.

Sibel Gönül: Yeni İzmit'i oluşturacağız!

AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şubesi’ne yaptığı ziyarette konuştu. Gönül “Eski İzmit’i koruyarak yeni İzmit’i oluşturacağız” ifadelerini kullandı.

Gwen Stefani’nin Beverly Hills’teki 35 milyon dolarlık evi!

No Doubt grubunun solisti olarak tanınan, sonrasında solo çalışmalarıyla da adını tüm dünyaya duyurmayı başaran ünlü şarkıcı Gwen Stefani, gayrimenkul tercihleriyle adından söz ettiriyor. İşte Gwen Stefani’nin Beverly Hills’teki 35 milyon dolarlık evi.. 

Meriç Homes Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meriç Homes Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Meriç tarafından kuruldu. 

Meri Dış Ticaret Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Meri Dış Ticaret Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Afshın     Ostadalımakhmalbaf tarafından kuruldu.

Beverly Hills’te 1 milyar dolara satılık tepe!

Beverly Hills’te bir ‘tepe’ rekor fiyata satışa çıkarıldı. 636 dönüm alana sahip olan arazi için 1 milyar dolar isteniyor...

Meri İnşaat Metal Elektrik Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meri İnşaat Metal Elektrik Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Tuna tarafından kuruldu. 

Üsküdar Fevziye Meriç Çocuk Destek Eğitim Merkezi açıldı!

Üsküdar Belediyesi, 7 Nisan Cumartesi günü anne veya babasını kaybeden çocukların yaşamış olduğu travmaları atlatmalarına yardımcı olmak için Fevziye Meriç Çocuk Destek Eğitim Merkezi’ni vatandaşların hizmetine açtı.

Kocaeli Cemil Meriç Engelsiz Yaşam Merkezi açıldı!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Cemil Meriç Engelsiz Yaşam Merkezi'ni hizmete açtı.

Btc Meriç İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Btc Meriç İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Vural Sönmez ve Murat Cırdı ortaklığında Silivri’de 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Meriç 1071 İnşaat Taşımacılık Gıda Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meriç 1071 İnşaat Taşımacılık Gıda Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ali İhsan Meriç ve Mehmet Şirin Artan ortaklığından Başakşehir’de 300 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Sibel Meriç Beverly Hills Haberi

Sibel Meriç Beverly Hills

Şarkıcı Sibel Meriç, hem müzik eğitimi almak, hem dil öğrenmek için Beverly Hills'e yerleşti. 

Güzelliği ve cesur görüntüsüyle dikkat çeken Meriç, oturduğu mahalle itibarıyla ünlü televizyon yıldızı Kylie Jenner'a da komşu oldu.


Vaktinin büyük çoğunluğunu Amerika'daki evinde geçireceğini belirten Meriç, Türkiye'ye sadece işler için uğrayacağını...