23 / 07 / 2024

Sibiryanın Gücü inşaatı

Sibiryanın Gücü inşaatı

Rusya Devlet Başkanı Putin, Gazprom Başkanı Miller ile uzakdoğu 'da dengeleri değiştirecek " Sibirya 'nın Gücü " nü görüştü.

İnşaat sektöründe malzeme fiyatlarındaki artışlar görenlere 'yok artık' dedirtti! İşte sektörün en büyük sorunu!

İnşaat sektöründe işçilik ve malzeme fiyatlarındaki artışlar her geçen gün yükseliyor. Sektör temsilcileri bu duruma tepki gösterirken inşaat maliyetlerinin neden arttığı ise ortaya çıktı. .

İnşaat demir fiyatlarına okkalı zam! 1 ton demir fiyatı resmen uçtu! Güncel inşaat demiri fiyatları

İnşaat sektöründe müteahhitleri isyan ettiren ve konut fiyatlarının yönünü belirleyen inşaat demir fiyatlarına bugün okkalı zam geldi. 1 ton inşaat demir fiyatı ne kadar oldu? Güncel inşaat demir fiyatları.

Türkiye Hazır Beton Birliği inşaat sektörünün geleceğini iyi görmüyor! 

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), Hazır Beton Endeksi” 2024 Mart Ayı Raporu’nu açıkladı. Rapora göre inşaat sektörünün geleceğine dair iyimserliğin henüz oluşmadığı belirtildi.

Dünyanın en uzun inşaatında yolun sonuna gelindi! 141 yıldır inşaatı devam eden 'La Sagrada Familia' 2026'da bitiyor!

Dünyanın en uzun inşaatı olan ve 141 yıldır inşaat halinde 'La Sagrada Familia' 2026 yılında bitecek.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2. pist inşaatı tamam! Bakan Uraloğlu: Çok yakında açılacak! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, havalimanları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2. pist inşaatının tamamlandığını ve yakında açılacağını aktaran Uraloğlu, Çukurova Havalimanı için de tarih verdi. 

İnşaat sektörünün gözü demir fiyatlarında! İstanbul, Ankara, İzmir ve Payas güncel inşaat demir fiyatları belli oldu! 

İnşaat sektöründeki malzeme fiyatlarına yönelik Ticaret Bakanlığı'nın çalışmaları devam ediyor. Bakanlık fahiş fiyatların önüne geçebilmek için yaptırım uygulamaya başladı. İnşaat sektörünün gözü şimdi de demir fiyatlarında. Demir fiyatlarına zam geldi mi?

Türkiye İMSAD Yapı Sektörü Raporu'nun 2022 sonuçlarına göre inşaat malzemesi ihracatı yüzde 9,5 arttı!

İnşaat malzemesi sanayisinin çatı kuruluşu Türkiye İMSAD, güncel ekonomik verilerle hazırlanan 2022 yılı Türkiye İMSAD Yapı Sektörü Raporu’nu açıkladı. Rapora göre inşaat malzemesi ihracatı yüzde 9,5 arttı!

Özgür Olmanın Gücü Honda NC750X 23 Ekim 2022 fiyat listesi!

"Özgür Olmanın Gücü" sloganıyla lanse edilen Honda NC750X fiyatları ne kadar? İşte Honda NC750X 23 Ekim 2022 fiyat listesi...

Doların gücü karşısında euro ve sterlin ezildi! Elinde euro ve sterlin olanlar bakmadan geçmeyin

Merkez Bankası faiz kararından sonra  dolar kurunda yükseliş görüldü. Doların gücü karşısında euro ve sterlin resmen esildi. Elinde euro ve sterlin olanlar dikkat. İşte ayrıntılar...

Euro dibi gördü! Doların gücü euroyu yerle bir etti! Yatırımcılar artık euroya güvenmiyor! Euro kurunda son dakika

Euro bölgesinde resesyon riskinin giderek yükselmesi euro kurunun değerini kaybetmesine neden oldu. Euro 20 yılın ardından dibi gördü. Doların gücü euroyu yerle bir etti. İşte euro kurunda son dakika gelişmesi 6 Temmuz 2022..

İnşaat sektörünün yaraları sarılıyor! Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! İşte güncel 2022 demir fiyatları...

İnşaat sektöründe son günlerde inşaat malzemelerinde yükse fiyat artışları yaşanmaya başladı. Gelen artışlardan sonra sektörün yaraları sarılmaya başlandı. İnşaatın en temel yapı malzemelerinden biri olan demir fiyatlarına bugün indirim geldi. 1 ton demir fiyatı bugün ne kadar?

Çin, 500 metreden yüksek gökdelen inşaatını yasaklıyor!

Kripto paralarla ilgili attığı adımlarla dikkat çeken Çin, ülkede 500 metreden yüksek gökdelen inşaatını yasaklıyor...

Yenişarbademli'deki sulama göleti inşaatıyla ilgili meclis araştırması önergesi verildi!

Isparta'nın Yenişarbademli ilçesindeki sulama göleti inşaatının bitirilememesinin sebeplerinin araştırılarak suya erişim konusunda yaşanan sorunların çözüme kavuşturulması amacıyla bir meclis araştırması açılmasına ilişkin meclis araştırması önergesi verildi.

Sibiryanın Gücü inşaatı Haberi

Sibiryanın Gücü inşaatı

Rusya ve Çin'in, Sibirya'nın Gücü Doğalgaz Boru Hattı Projesi ile 30 yıl boyunca senelik yaklaşık 30 milyar metreküp doğalgaz sevkiyatı konusunda mutabakata vardıkları bildirildi. 


Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Gazprom Başkanı Aleksey Miller ile görüştü. Alınan bilgiye göre görüşmede, Sibirya'nın Gücü Doğalgaz Boru Hattı Projesi ele alındı. Proje hakkında Putin'e bilgi veren Miller, boru hattı inşaatının plana uygun şekilde devam ettiğini, ay sonunda boru hattının Çin sınırları içindeki bölümünün inşaatına başlanacağını bildirdi. 


Çin Başbakan Yardımcısı Cang Gaoli ile yaptığı görüşme hakkında da bilgi veren Miller, boru hattı projesinde önemli gelişmeler yaşandığını vurgulayarak, Çin tarafı ile 30 yıl süreyle senelik 30 milyar metreküp doğalgaz sevkiyatı, inşaatın süreleri ve sevkiyata ilişkin bazı özel maddeler konusunda mutabakata vardıklarını kaydetti. 


Miller, nihai anlaşma metninin 8-9 ay...