30 / 04 / 2024

Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi

Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi

Adana’da “Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi” hizmete girdi. Açılışı telekonferans yöntemiyle Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan yaptı. 11 ilde birden yapılan açılışların ilki Adana’da gerçekleştirildi

Güvenlik donanımları ve çarpışma önleme asistanı ile Skoda Yeni Kodiaq bayilerde!

Yeni Kodiaq, güçlü ve verimli motor seçenekleri sunarak, sürüş keyfi de sunar. Hem benzinli hem de dizel motor seçenekleri bulunur ve her iki seçenek de performans açısından oldukça iyidir. Peki Skoda Kaiaq 10 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir?

Ayazağa Gecekondu Önleme Bölgesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Ayazağa Gecekondu Önleme Bölgesi 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Vestel Çamaşır Kurutma Makinesi kaç TL? Özellikleri neler? 18 Şubat 2023 fiyat listesi

Vestel ısı pompalı kurutma makinesi 9 kilogramlık kurutma kapasitesi,kırışık önleme ve narin kurutma fonksiyon özelliği ile karşımıza çıkıyor. Peki Vestel kurutma makinesinin diğer özellikleri neler?

Dünya şokta! Taliban kendi yerli ve milli süper lüks spor otomobilini üretti!

Afganistan’da yaşananlar bir kez daha dünyayı şok etti ancak bu kez savaş, şiddet ya da kadınlara eğitimin yasaklanmasıyla değil, Bundan yaklaşık 2 yıl önce Afganistan yönetimini ele geçiren Taliban, kendi yerli ve milli" otomobili Mada 9'u tanıttı. İşte o otomobil!..

Esenler Çiftehavuzlar 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıktı!

İstanbul İli, Esenler İlçesi, Çiftehavuzlar Mahallesi, Gecekondu Önleme Bölgesi (Riskli Alan) 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Revizyonu ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Revizyonu askıya çıktı.

Kalekim’e Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi!

Kalekim, bu defa da Türk Standartları Enstitüsü’nün (TSE) belirlediği; hijyen, enfeksiyon önleme ve kontrol değerlendirme programı şartlarını yerine getirerek,‘COVID-19 Güvenli Üretim Belgesi’ni almak için hak kazandı.

Esenler Çiftehavuzlar 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Esenler İlçesi, Çiftehavuzlar Mahallesi, Gecekondu Önleme Bölgesi (Riskli Alan) 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

İş adamı Can Atay'dan eşinin şiddet iddialarına cevap: İftira atıyor, ben de ondan şikayetçi oldum!

Polen Atay’ın kendisine şiddet uyguladığı ve en son olayda kendisini ölüme terk ettiğini ileri sürerek şikâyetçi olduğu iş adamı Can Atay, “İddialar tamamen asılsızdır. Biz de onun hakkında iftira suçundan şikâyetçi olduk” diye konuştu. 

Çaldığı inşaat malzemelerini evinde kullandığı iddia edilen zanlı tutuklandı!

Malatya Battalgazi İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği tarafından yürütülen çalışmada, 3 farklı inşaattan yaklaşık olarak 20 bin TL değerinde inşaat malzemesi çaldığı iddia edilen şüpheli tutuklandı.

Ataşehir Şerifali Gecekondu Önleme Bölgesi imar planı askıda!

İstanbul Ataşehir İlçesi, Şerifali Çiftliği Gecekondu Önleme Bölgesi Otogar, Trafo ve Enerji Nakil Hatlarına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı 25 Ağustos'ta askıdan indirilecek...

Uşak Tabakhane'de 698 konut ve 429 iş yerinin hak sahipleri belirlendi!

TOKİ tarafından Uşak’ta (Tabakhane Gecekondu Önleme Bölgesi Kentsel Dönüşüm Projesi) inşaatı tamamlanma aşamasında 698 konut ve 429 iş yerinin hak sahipleri belirlendi!

Tekirdağ Çerkezköy'e yeni köprü!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, ziyaretlerine Çerkezköy İlçesi ile devam etti. Devam eden projeler hakkında Başkan Akay'dan bilgi alan Albayrak, Çerkezköy Belediyesi tarafından yapılan Taşkın Önleme ve Köprü inşaatını yerinde inceledi.

Aksu Belediyesi çarpık yapılaşmayı önlemek için halk oylaması yaptı!

Aksu Belediyesi, Pınarlı ve Cihadiye Mahallerinde yer alan Maliye Hazinesine kayıtlı tapulama harici arazilerde bulunan işgallerden doğan çarpık yapılaşmayı önleme ve düzenleme maksadıyla halk oylaması gerçekleştirdi.

Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Haberi

Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi

Açılışa telekonferans yöntemiyle katılan ve “hayırlı olsun” dileğinde bulunan Emine Erdoğan, aileyi kutsal sayan bir kültüre sahip olduğumuzu belirterek, “Aynı zamanda aileyi toplumun merkezine koyan bir milletiz. Şiddete karşı mücadele etmek için öncelikle birbirimize değer vermeliyiz. Şartlar ne olursa olsun sevgi, saygı ve hoşgörü gibi değerlerin sözcüsü, yaşatıcısı olmalıyız. Aile yapımızı, özümüzü, kimliğimizi, milli ve manevi değerlerimizi koruyarak gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakmaya gayret etmeliyiz” dedi.


Emine Erdoğan’ın yanında açılışa telekonferans yöntemiyle katılan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin de, toplum yapısının korunmasında ve şiddetin önlenmesinde önemli bir hizmet verecek olan tesisin hayırlı olması dileğinde bulundu.


Adana Valisi Hüseyin Avni Coş ise, merkezin tüm duyarlı vatandaşlar, sivil toplum kuruluşları ve kamu yöneticilerinin desteğiyle görevini en iyi şekilde yerine...