07 / 05 / 2024

Sıddıkoğulları İnşaatçılık

Sıddıkoğulları İnşaatçılık

Sıddıkoğulları İnşaatçılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fesih Kandemir tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 26 Mayıs'ta Pendik, Kavakpınar Mahallesi, Abdi İpekçi Caddesi, Sadır Sokak'ta kuruldu.

Kiralık konut piyasasındaki kısır döngüden nasıl çıkılır?

Prof. Dr. Ali Hepşen bugünkü yazısında kiraların enflasyona etkisi ve Merkez Bankası’nın önerilerini kaleme aldı. Peki kiralık konut piyasasındaki kısır döngüden nasıl çıkılır? İşte Hepşen'in konu ile ilgili o yazısı...

Yeni yılın ilk ayında açlık sınırı 15 bin 33 TL, yoksulluk sınırı 51 bin 998 TL oldu!

BİSAM'ın açlık yoksulluk sınırı raporunda yer alan rakamlara göre; Ocak 2024'te Türkiye'de dört kişilik bir aile için açlık sınırı 15 bin 33 TL, yoksulluk sınırı ise 51 bin 998 Türk Lİrası olarak belirlendi. 

Mergenler Gayrimenkul İnşaatçılık Emlak Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mergenler Gayrimenkul İnşaatçılık Emlak Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Mergen tarafından kuruldu.

Boran İnşaatçılık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boran İnşaatçılık Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sibel Dilek tarafından kuruldu.

Adilhan Hafriyat Ve İnşaatçılık Limited Şirketi kuruldu!

Adilhan Hafriyat Ve İnşaatçılık Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Vecdi Orhan Çatalbaş tarafından kuruldu.

Eg Başar İnşaatçılık Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eg Başar İnşaatçılık Yapı Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Gökhan Başar tarafından kuruldu.

Açlık sınırı 10 bin 434 lira, yoksulluk sınırı 36 bin 91 lira oldu! Haziran rakamları açıklandı!

BİSAM'ın açlık yoksulluk sınırı raporuna göre, Türkiye'de dört kişilik bir aile için açlık sınırı Haziran'da 10 bin 434 lira, yoksulluk sınırı ise 36 bin 91 lira olarak belirlendi. İşte ayrıntılar...

ŞOK’tan dört dörtlük indirimler! Orta sehpa 599 TL’ye, başucu sürahisi 119 TL’ye, yağlık 24, 95 TL’ye düştü!

ŞOK Market, takipçilerine özel yeni indirimli ürünler kataloğunu yayımladı. Bu çerçevede, orta sehpa 599 TL’ye, başucu sürahisi 119 TL’ye, yağlık 24, 95 TL’ye düştü. İşte 15 Temmuz 2023 ŞOK Market fiyat listesi...

Fed'in politikası kredi ve para piyasası koşullarına bağlı!

Fed'in, politika faizini sabit tutması ve Temmuz'da 25 baz puanlık artışa gitmesi beklenirken, kredi ve para piyasası koşullarındaki sıkılaşmanın boyutunun Banka'nın bundan sonraki politikalarını etkileyebileceği de belirtiliyor.

Birleşik Kamu-İş açıkladı: Açlık sınırı 11 bin 810 TL'ye, yoksulluk sınırı 31 bin 152 TL'ye yükseldi! 

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu'nun açlık-yoksulluk sınırı araştırmasının Mayıs 2023 verilerine göre, açlık sınırı 11 bin 810 TL'ye, yoksulluk sınırı ise 31 bin 152 TL'ye yükseldi. İşte kalem kalem hesaplanan o rakamlar...

Yapı Yapı Time İnşaatçılık Hırdavat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yapı Yapı Time İnşaatçılık Hırdavat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Davut Köle tarafından kuruldu.

Ayda 9 bin 796 lira kazanamıyorsanız resmen açlık sınırındasınız!

Yüksek enflasyon, işsizlik ve ekonomik kriz vatandaşı zor durumda bırakırken sürekli artan fiyatlarla birlikte açlık sınırı da aynı oranda yükseldi. Birleşik Kamu-İş’in hesaplamasına göre asgari ücretliler açlık sınırının da altında kaldı.

Tarımda tehlike çanları! Çiftçi 60 ilde kışlık ekim yapamadı

Yurt genelinde 60 ilde hububat ve diğer kışlık ekimlerin yapılamadığını belirten Türkiye Ziraat Odaları Birliği Başkanı şemsi Bayraktar, yağışların 2019 yılından buyana azaldığını ve ekim için gerekli iklim koşullarının oluşmaması nedeniyle kışlık ekimlerin yapılamadığını söyledi.

Sıddıkoğulları İnşaatçılık Haberi

Sıddıkoğulları İnşaatçılık
Sıddıkoğulları İnşaatçılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fesih Kandemir tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 26 Mayıs'ta kuruldu. 


Sıddıkoğulları İnşaatçılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 


Sıddıkoğulları İnşaatçılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Pendik, Kavakpınar Mahallesi, Abdi İpekçi Caddesi, Sadır Sokak,...