05 / 05 / 2024

Siemens üstün performanslı mutfak robotu

Siemens üstün performanslı mutfak robotu

Siemens’ten çok marifetli üstün performanslı mutfak robotu. Siemens FQ1 serisi robot, doğramadan karıştırmaya, dilimlemeden narenciye sıkmaya uzanan tam 45 farklı fonksiyonu ile mutfakta her ihtiyacı karşılıyor.

Bitcoin Fed kararı sonrasında 35 bin doların üstüne çıktı!

En yaygın kripto para birimi olan Bitcoin, Fed’in faizi sabit bırakmasından sonra 35 bin doların üstünü gördü. Karar sonrası 35 bin 990 dolar seviyesini gören kripto para birimi 35 bin 134 dolar seviyesinde seyrediyor.

Siemens SN234W01DT 4 programlı bulaşık makinesinde sepette yüzde 5 indirim fırsatı başladı!

Üstün teknolojisi ve uzun ömürlü kullanımıyla beyaz eşya almak isteyen herkesin ilk tercihlerinden olan Siemens, son teknolojik özelliklerle donattığı SN234W01DT 4 programlı bulaşık makinesini tanıttı. Siemens, bu üründe sepette yüzde 5 indirim imkânı bulunduğunu da duyurdu.

Siemens VS06B1110 Toz Torbalı Süpürge’de sepette 15 indirim fırsatı başladı!

Üstün almak teknolojisi geleneğini devam ettiren Siemens’ten indirim müjdesi geldi. Siemens, VS06B1110 Toz Torbalı Süpürge’de sepette yüzde 15 indirim uygulayacağını duyurdu.

Siemens’ten indirim müjdesi! DW15702 su sebiline tam 1.980 TL indirim geldi!

Siemens, sıcaklıkların rekor üstüne rekor kırdığı şu günlerde DW15702 su sebiline dev indirim yaptı. Temmuz kampanyası kapsamında su sebiline 1.980 TL indirim yapan Siemens, kampanyanın kısa süre içinde sona ereceğini paylaştı.

Sıcak havaların kurtarıcısı klimalar; İşte Beko klima özellikleri ve fiyat listesi

Havaların ısınmasıyla birlikte klima modelleri ve fiyatları araştırılmaya başlandı. Beko üstün performanslı ve uygun fiyatlı klima modelleriyle dikkat çekiyor. İşte Beko klima özellikleri ve fiyatları...

Hepsi Burada'dan gençlere büyük kampanya! Üstün ses kalitesini daha ucuza alın

Hepsi Burada'dan ''Edifier W820NB ANC'' kulaklık için en uygun fiyatı kullanıcılara sunuyor. Heyecan verici ürün Edifier W820NB Plus olarak adlandırılan bu kulaklık, genellikle premium ve üst düzey ürünlerde bulunan özellikleri sunan kablosuz bir kulaklıktır.

Tefal FV9848 Ultimate Pure Buharlı Ütü'de indirim fırsatı! 24 Nisan 2023 fiyat listesi...

Üstün performanslı buhar gücü ve özel taban teknolojisi sunan Tefal FV9848 Ultimate, en zorlu kırışıklıkların bile kolayca açılmasını sağlar. Peki, Tefal FV9848 Ultimate Pure Buharlı Ütü, en uygun nereden alınır? İşte detaylar...

Tefal FV9850 Pure Max Buharlı Ütü ne kadar? 23 Şubat 2023 fiyat listesi

Tefal FV9850 Pure Max Buharlı Ütü ,üstün performanslı buhar gücü sayesinde kırışıklıkların üstesinden geliyor.Kireç lekesine son veren özelliği sayesinde uzun yıllar kullanılabiliyor.

Yedi çekmeceli derin dondurucu ile yiyecekleriniz üstün koruma altında! 12 Şubat 2023 fiyat listesi

Geniş hacme sahip olmayan derin dondurucusunu  değiştirmek isteyenler için Vestfrost; yedi çekmecesi bulunan üstün soğutma teknolojisine sahip derin dondurucuyu tüketicilerinin beğenisine sunuyor.

Peugeot Expert Van 0 faiz fırsatıyla satışta! Üstün yakıt ekonomisi! 29 Kasım 2022 fiyat listesi...

Peugeot Expert Van, Kasım ayına özel 0 faiz fırsatıyla satışa sunuluyor. Üstün yakıt ekonomisiyle dikkat çeken Expert Van fiyatları merak ediliyor. Peki Peugeot Expert Van fiyatları bu ay ne kadar? En ucuz Peugeot Expert Van kaç TL? İşte 29 Kasım 2022 fiyat listesi...

En uygun Siemens buzdolapları nerede satılıyor? Bakmadan almayın! İşte 24 Ekim 2022 fiyat listesi…

Siemens buzdolaplarının en uygun fiyata nerede satıldığını sizler için derledik. Peki, Siemens buzdolaplarının fiyatları ne kadar? İşte 24 Ekim 2022 fiyat listesi…

Siemens klimalarda indirim var mı? Siemens klima fiyatları ne kadar? İşte 12 Ekim 2022 fiyat listesi…

Sessiz ve mükemmel soğutma ve ısıtma ile üstün performans sağlayan Siemens klimalarda indirim var mı? Siemens klima fiyatları ne kadar? İşte 12 Ekim 2022 fiyat listesi…

Tüm arazi şartlarında üstün performans! Toyota Hilux 4 Eylül 2022 Fiyat listesi…

Japon teknolojisi performansla buluştu. Ortaya her türlü arazi şartlarına uyum sağlayan Toyota Hilux çıktı. Hilux, üstün performans, verimli motoru ve dayanıklı tasarımı sizi off-road seçenekleri arasında tek seçeneğiniz olacak. İşte 4 Eylül 2022 Fiyat listesi..

Siemens üstün performanslı mutfak robotu Haberi

Siemens üstün performanslı mutfak robotu

Yemek yapmayı sanata dönüştüren FQ1 serisi yeni Siemens MK860FQ1, fırçalanmış çelik görünümü ve estetik tasarımı ile de mutfağın en güzel köşesini hak ediyor.

Siemens Ev Aletleri, FQ1 serisi MK860FQ1 kompakt mutfak robotu ile mutfakta her türlü zorlu işi üstlenerek yemek yapmayı keyfe dönüştüren en yeni ürününü sunuyor. Siemens’in yeni mutfak robotu ile doğrama, karıştırma, çırpma, kesme, dilimleme, rendeleme, hamur yoğurma ve narenciye sıkma gibi 45 farklı fonksiyon yerine getirilebiliyor. Yenilikçi özelliklerinin yanı sıra zengin aksesuarları ve fonksiyonları, güçlü performansı ile dikkat çeken robot, kompakt yapısı sayesinde de her mutfakta, dağınıklığa yol açmadan rahatlıkla kullanılabiliyor. Çelik görünümü ve estetik tasarımı ile de göz alan Siemens’in yeni robotu, mutfakların en güzel köşesini hak ediyor.

Yüksek performanslı mini doğrayıcı, çok fonksiyonlu keskin bıçak, hamur...