05 / 05 / 2024

Şifa Yapı

Şifa Yapı

Şifa Yapı Dekorasyon İnşaat ve Turizm Limited Şirketi, Salih Abuçka tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 2 Aralık'ta Esenyurt, İstiklal Mahallesi, Dere Yolu Sokak'ta kuruldu

Isparta Şifa Hastanesi'nin yerine yurt yapılması için başvuru yapıldı!

Sağlık hizmetlerine Meddem Hastanesi olarak devam eden eski Şifa Hastanesi yönetimi, İsmet Paşa Caddesi üzerindeki eski binayı yurt yapmak için Belediye'ye başvurdu.

Isparta Şifa Hastanesi'nin yerine yurt yapılması teklif edildi!

Isparta Belediye Meclisi'nin Aralık ayı toplantıları başladı. Toplantıda yeni Şehir Hastanesi karşısındaki 3 bin 409 adanın konut alanından çıkartılarak ticari alana alınması ile yeni binasına taşınan Şifa Hastanesi'nin eski yerine yurt yapılması teklifi de bulunuyor.

Kadıköy Şifa Hastanesi satılıyor!

Rekabet Kurumuna Kadıköy Şifa Hastanesi hisselerinin tamamının Florence Nightingale tarafından devralınması için başvuru yapıldı.

Evde teknolojik tarım yapılabilecek!

Arçelik A.Ş.’nin global markası Grundig; TV, ses sistemleri, akıllı mutfaktan sonra şimdi de evde teknolojik tarım yapılabilecek. Grundig HerbGarden markalı ürünü IFA 2016’da tanıttı.

Manisa Spil Milli Parkı'na iki otel ve teleferik yapılacak!

Manisa'nın eteklerine kurulduğu Spil Dağı ve Milli Parkında geceyi geçiren ve Spil Milli Parkı'na yapılacak iki otel ve teleferik projesinin bilgilendirme toplantısına katılan Eroğlu, Spil'in tam anlamıyla bir şifa kaynağı olduğunu söyledi.

Nevşehir Şifa Meydanı köprülü kavşak yapım çalışmaları ne durumda?

Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan Şifa Meydanı köprülü kavşak yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan’a, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’de eşlik etti.

Altunbaş Mimarlık Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altunbaş Mimarlık Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yakup Altunbaş tarafından 250 bin TL sermaye ile 12 Haziran' da Tuzla Şifa Mahallesi Geyik Sokak'ta kuruldu.

Tuzla Şifa AVM ne zaman açılacak?

2013 yılının Eylül ayında yapımına başlanan ve Tuzla'da inşa edilen Şifa AVM, belirtilen açılış tarihinden önce hizmete girmeyi hedefliyor. Alışveriş merkezinde yüzde 80 oranında inşaat çalışmaları tamamlandı.

Ticari imarlı arsaya ev nasıl yapılır?

İmar mevzuatı gereğince, ticaret ve hizmetler sektörüne ilişkin yapılar yapılabilen alanlar ticari imarlı arsa olarak ifa ediliyor. Peki, ticari imarlı arsaya ev yapılır mı? Ticari imarlı arsaya ev nasıl yapılır?

Atasam Yapı ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atasam Yapı ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmet Atalay tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 6 Haziran'da Tuzla, Şifa Mahallesi, Hürriyet Caddesi'nde kuruldu.

Özel Aydın Şifa Hastanesi açıldı!

Şifa Sağlık Grubu, İzmir ve Erzurum'dan sonra sağlık hizmeti verdiği iller arasına Aydın'ı da kattı. Aydın'daki bir hastaneyi devralan Şifa Sağlık Grubu, yeniden yapılandırarak Aydınlıların hizmetine sundu.

Ay Işığı Evleri'nde en düşük teklifi Şifa İnşaat verdi!

Geçtiğimiz ay yaklaşık maliyetin üstündeki teklifler nedeniyle iptal olan Ay Işığı Evleri'nin yeni yapım ihalesi gerçekleştirildi. Ay Işığı Evleri'nde en düşük teklifi Şifa İnşaat verdi...

Siirt çarpık yapılardan temizlenecek, 90 işyeri ve 80 konut yıkılacak!

TOKİ yılda yaklaşık 200 bin kişinin ziyaret ettiği Siirt'te bulunan Hz. Veysel Karani Türbesi ile Tillo'daki Mücahit Cami ve Şifa Kuyusu'nun etrafını çarpık yapılardan arındırarak yeni bir çevre düzenlemesi yapacak

Şifa Yapı Haberi

Şifa Yapı

Şifa Yapı Dekorasyon İnşaat ve Turizm Limited Şirketi, Salih Abuçka tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 2 Aralık'ta kuruldu. 


Şifa Yapı Dekorasyon İnşaat ve Turizm Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Şifa Yapı Dekorasyon İnşaat ve Turizm Limited Şirketi adres: Esenyurt, İstiklal Mahallesi, Dere Yolu Sokak,...