25 / 07 / 2024

Sifaş arazisi satışa çıkıyor

Sifaş arazisi satışa çıkıyor

Bursa'da yatırımcıların gözünü diktiği eski Sifaş ve Polylen fabrikalannın arazilerine, ticari büro, rezidans, sağlık ve eğitim alanı imarı geliyor.

Emirgan’da tarihi köşk ve arazisi satılıyor

İstanbul’un en değerli ilçelerinden Sarıyer Emirgan’da bulunan tarihi köşk ve arsası satılıyor. 86 milyon liraya satışa çıkarılan köşk, 1569 metrekare arazisi ve konumu ile dikkat çekiyor.

Şeker fabrikalarının arazileri satışa çıkarıldı! 61 bin metrekarelik arazi, üzerindeki lojmanlarla satılıyor!

Hazine ve Maliye Bakanlığı’na bağlı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı üzerinde lojman binalarının bulunduğu Muş Şeker Fabrikası arazisi ile Bursa’da depoların da yer aldığı arazileri satışa çıkardı.

Hükümet düğmeye bastı, geri sayım başladı! 32 ilde 24 ay taksitle 385 Hazine arazisi satışa çıktı! 

T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, 3 büyükşehir ve 29 ildeki 385 arsayı 14-15 Haziran 2022 tarihlerinde 176 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuyor...

Ve hükümet düğmeye bastı! 32 ilde yüzde 25 peşinatla Hazine arazisi satışı başladı

Hükümetin son dönemde artan konut ihtiyacına cevap verebilmek için devreye aldığını açıkladığı uygun fiyatlı hazine arazisi satışları başladı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Vatandaş ev sahibi olabilsin diye arazilerini halka evet peşkeş çekeceğiz" açıklaması yapmıştı.

29 ilde 5 bin hazine arazisi satışa çıkacak! Peşin ödeyene indirim de yapılacak

AK Parti'nin TBMM gündemine getirdiği Torba Yasa Teklifiyle 29 ilde 5 bin hazine taşınmazı satışa çıkacak. 15 bin kişinin üzerinde yaşadığı bu arazilerden satın alanlara peşin ödemeleri halinde indirimler de yapılacak.

472 kamu arazisi 24 ay vadeyle satışa çıktı! Kanal İstanbul'a komşu arazilerde fırsat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, 28 şehirde toplam 472 araziyi satışa çıkardı. İşte yatırımcıların yakın markajına aldığı o araziler...

Altunizade'deki İSPARK arazisi 30.9 milyona satışa çıkarıldı!

Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar Altunizade'de yer alan araziyi 30 milyon 897 bin 50 TL bedelle satışa çıkardı.

İETT, Ayazağa'daki arazisini 1.2 milyar TL'ye satışa çıkardı!

İETT Garajı olarak kullanılan Ayazağa arazisi 1 milyar 200 milyon TL'ye satışa sunuldu. Kapalı teklif usulü ile yapılacak ihale ile ilgili teklif mektupları 27 Ekim 2021 tarihine kadar verilebilecek.

TOKİ'den Köyceğiz'de satışa sunulan arazilere yönelik açıklama!

TOKİ, Muğla Köyceğiz'de satışa sunulan arazilerin tarım arazisi olduğu yönünde çıkan iddialara yönelik açıklamada bulundu.

Eyüpsultan'da okul arazisi satışa çıkarıldı!

Eyüpsultan'da daha önce yıkılan Kemer Okulları'nın bulunduğu 210 bin 538 metrekarelik arazisi satışa çıkarıldı. Eyüpsultan Belediyesi söz konusu satış için meclisten yetki aldı. 

Eski Pastavilla makarna fabrikası arazisi satılıyor!

Mülkiyeti Tat Gıda Sanayi A.Ş.'ye ait olan İzmir ili, Bornova ilçesi, Kazımdirik Mahallesi, 14246 ada 2 parselde kayıtlı eski Pastavilla makarna fabrikası arazisi 5-9 Ekim 2020 haftasında E-ihale ile satışa sunulacak. 

5 bin 882 hazine arazisi satışa hazırlanıyor!

Murat Kurum, "Yerli üretimi, Hazine taşınmazları ile destekliyoruz" açıklamasında bulundu. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın, topraksız ve toprağı olmayıp ekip biçmek isteyen çiftçilere yönelik projesinde 5 bin 882 hazine arazisi satışa hazırlanıyor...

Bodrum Halikarnas Disko'nun arazisi satışa çıkarıldı!

38 yıldır eğlence sektöründe hizmet veren, dünyanın farklı yerlerinden birçok ünlüyü ağırlayan Halikarnas Disko’ geçen yıl yıkılmıştı. Yıkılan Halikarnas Disko’nun arazisi satışa sunuldu. Aktaş ver Gölcüklü ailelerine ait olan arsa, 35 milyon dolara satışa çıkarılacak....

Sifaş arazisi satışa çıkıyor Haberi

Sifaş arazisi satışa çıkıyor

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) yöneticilerinden alınan bilgiye göre, eski Devlet Bakanı Cavit Çağlar'ın interbank'la İlgili borcundan dolayı Tasarruf Sigorta Mevduatı Fonu'na (TMSF) geçen Sifaş ve Polylen fabrikalarının arazileri yakında satışa çıkarılacak. 


Türkiye'nin ilk organize sanayi bölgesi olma özelliğine sahip Bursa OSB'de yer alan ve Mudanya yoluna yaklaşık 200 metre cephesi bulunan iki fabrika binasının yıkımı geçen ay yapıldı. 200 dekardan fazla bir alana sahip olan Sifaş ve Polylen fabrikalarının yerinin Türkiye'de İlk olarak OSB alanı içerisinde ticari büro. rezidans (konut), eğitim ve sağlık alanı olarak TOKİ tarafından imar yetkisi, kullanılarak plan tadilatına alınacağı öğrenildi. 

İHALE İLE SATIŞ

Bölgedeki alış veriş merkezi çokluğu sebebiyle fabrika alanlarına AVM kurmayı düşünmediklerini belirten TOKİ yetkilileri, Sifaş ve Polylen arazilerinin Emlak Konut tarafından ihale ile satışının planlandığını...