06 / 07 / 2024

sıfır araç fiyat listesi

sıfır araç fiyat listesi

Mercedes, 2022 yılına ait elektrikli satışlarla ilgili ilk rakamları paylaştı. Elektrikli araçlara büyük bir rağbet olduğu görülürken, Mercedes'in elektrikli araçlarının fiyatı da merak edilmeye başlandı. İşte 2022 güncel fiyat listesi...

ODMD açıkladı! Sıfır otomobil kampanyaları işe yaramadı...

Otomobil sektöründen temsilciler sıfır araçlarda düzenlenen cazip kampanyalara rağmen 10 yaş üzeri otomobillere talebin arttığını söylüyor. Bu durumun en büyük sebebinin ise kampanyalara rağmen yüksek kalan faizli krediler gösterilmektedir.

7 Temmuz öncesi sıfır otomobillerde dev fırsat! Opel, Peugeot, MG, Citroen hem kredi hem de sıfır faiz imkanı sunuyor!

Sıfır otomobillerde Haziran kampanyaları peş peşe başladı. Peki hangi markada hangi kampanyalar var? Araç fiyatları ne kadar? İşte Haziran 2024 sıfır araç kampanyaları...

Peugeot 408 Haziran kampanyası! Sıfır faizle 200 bin TL kredi veriliyor! Peugeot 408 fiyatı ne kadar?

Peugeot otomobil markasında Haziran kampanyası başladı. Peugeot 408 almak isteyenlere özel sıfır faizle 200 bin TL kredi imkanı sunuluyor. Peugeot 408 fiyatı ne kadar? Peugeot 408 haziran 2024 fiyat listesi.

Sıfır araçlardaki kampanyalar domino etkisi yaratacak ve 2. el araç fiyatlarında düşüş hızlanacak!

Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin resmi X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda sıfır araçlarda başlatılan kampanyalar domino etkisi yaratacağını ve 2. el araç fiyatlarında düşüşün hızlanacağını belirtti.

Sıfır araçlar için Temmuz'a kadar vaktiniz var, sonra yükseliş başlar

Otomobil satışlarındaki düşüş Nisan ayında da devam etti. Sitelerdeki ilan sayıları artarken, satış süreleri de gittikçe uzuyor. Autorola Türkiye Genel Müdürü Aslı Göker, Temmuz ayına kadar uygun fiyatlı sıfır araçların bulunabileceğini söyledi.

Peugeot 3008'de 180 bin TL kredi, sıfır faiz kampanyası başladı! Peugeot 3008 Mayıs 2024 fiyatı ne kadar oldu? 

Peugeot otomobil markası en sevilen modellerinden Peugeot 3008 için kampanya başlattı. Sıfır faiz ve 180  bin RL kredi imkanıyla satışlar devam ediyor. Peugeot 3008 Mayıs 2024 fiyatı ne kadar oldu? Mayıs 2024 Peugeot 3008 fiyat listesi.

Türkiye'deki en ekonomik sıfır araçlar neler? Marka marka ekonomik araç fiyatları...

Mayıs ayının güncellenen sıfır otomobil rakamları duyuruldu. Bu ayın en uygun fiyatlı sıfır araba markası Hyundai i10 olduğu kaydedildi. Buna göre, en ucuz otomobil modelleri ve fiyatları neler?

Fiat Egea'da mayıs kampanyası! 250 bin TL kredi sıfır faiz fırsatıyla! Fiat Egea Sedan ve Cross fiyat listesi 2024!

Fiat, mayıs ayında Egea sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Fiat, sedan ve Cross modellerinde 250 bin TL kredi sıfır faiz fırsatı sunuyor. İşte  Fiat Egea Sedan ve Cross fiyat listesi 2024!

Skoda Kamiq 2024 fiyat listesi! Sıfır araç alacaklara 150 bin TL'lik dev fırsat!

Skoda Kamiq bu aya özel 150 bin TL için 12 ay sıfır faiz  fırsatıyla satışta. Peki Skoda Kamiq Nisan 2024 fiyatları ne kadar? İşte Skoda Kamiq 2024 fiyat listesi...

Sıfır araçlarda, sıfır faiz kampanyası Mart 2024! Araba almak isteyenler için büyük fırsat başladı!

Otomobil firmaları müşterilerine fırsat sağlamak amacıyla sıfır araç kampanyaları başlattı. Sıfır faizle kredi desteği sunan markalar araba almak isteyenlere büyük avantaj sağlıyor. İşte Mart 2024 sıfır araba kampanyaları...

Opel'den sıfır faiz kampanyası! Araba almak isteyenlere büyük fırsat! Yeni Corsa Mart 2024 fiyat listesi 

Opel otomobil markası Yeni Corsa modelinde mart ayına özel kampanya başlattı. Araba almak isteyenler için 150 bin TL kredi, sıfır faiz imkanı sunuluyor. Peki Yeni Corsa ne kadar? Yeni Corsa 2024 fiyatı kaç lira? 

Toyota'dan sıfır arabada ayın kampanyası neler?

Toyota, sıfır kilometre araba alacaklar için indirim ve kampanyalı fırsatlarını açıkladı. Buan göre, marka kredi destekli kampanya ile en ucuz fiyat ile sıfır araç satışı başladığını duyurdu.

Dacia'dan bu ay sıfır araç alanlar ödemeye Ekim 2024'te başlıyor! Son dakika Mart fırsatı! 

Dacia, bu ay geçerli olacak kampanyasını duyurdu. Bu kapsamda Dacia'dan bu ay sıfır araç alanlar ödemeye Ekim 2024'te başlayacak. İşte ayrıntılar ve Dacia 5 Mart 2024 fiyat listesi...

sıfır araç fiyat listesi Haberi

sıfır araç fiyat listesi

Otomobil sektörünün devi olarak görülen Mercedes de elektrikli otomobil üretiminde zirveye oynamak adına çalışmalarına devam ediyor. Mercedes tarafından, 2022 yılının elektrikli otomobil satışlarına ilişkin de ilk rakamlar paylaşıldı. Mercedes geçtiğimiz yılın ilk dönemine göre yüzde 15 düşüş yaşasa da yine de taleplerin yüksek olduğu görüldü.

TAM ELEKTRİKLİ YOLUNDA DEV ADIMLAR

Mercedes şu anda EQE’nin global lansman döneminde olması nedeniyle sık sık gündeme geliyor. Bu gelişmeler nedeniyle aracın fiyatları da merak edilmeye başlandı. Mercedes'in bu modeli 1.042.904 TL'den satışa...