06 / 07 / 2024

sıfır konut fiyatları arttı mı

sıfır konut fiyatları arttı mı

Haziran'da ipotekli olarak 32 bin ilk el, 69 bin ikinci el konut satıldı. Konut satışlarında değerlendirme ilk satışa göre yapılmalı. Peki bu yıl konutta ilk satışlar ne durumda? 

My Garden Arnavutköy 24 ay vade, sıfır faiz fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Mer-Ka İnşaat tarafından Arnavutköy'de inşa edilen My Garden projesi 24 ay vade, sıfır faiz fırsatıyla satışa çıktı. My Garden projesinde konut fiyatları ne kadar? My Garden Arnavutköy projesinde hangi konut tipleri bulunuyor? İşte My Garden Arnavutköy projesiyle ilgili detaylar..

Ankara Sandiego Rezidans'ta yarısı peşin, yarısı sıfır faiz 15 ay taksit fırsatıyla!

Ankara Sandiego Rezidans'ta yarısı peşin yarısı sıfır faiz 15 ay taksit imkanıyla konut satışları devam ediyor. Sandiego Rezidans'ta konut fiyatları ne kadar? Sandiego Rezidans'ta hangi tip konutlar var? İşte Sandiego Rezidans ile ilgili ayrıntılar...

Dacia Duster'da hem ÖTV muafiyeti hem de sıfır faiz fırsatı! Dacia Duster Haziran 2024 fiyatları açıklandı! 

Dacia Duster'da Haziran'a özel hem ÖTV muafiyeti hem de sıfır faiz fırsatı sunuluyor. Peki Dacia Duster fiyatları ne kadar? İşte 15 Haziran 2024 fiyat listesi...

Sıfır araçlardaki kampanyalar domino etkisi yaratacak ve 2. el araç fiyatlarında düşüş hızlanacak!

Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin resmi X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda sıfır araçlarda başlatılan kampanyalar domino etkisi yaratacağını ve 2. el araç fiyatlarında düşüşün hızlanacağını belirtti.

Renault Megane bu aya özel sıfır faizle satışta! Megane Sedan Mayıs fiyatları açıklandı!

Renault Finans’tan kredi kullanılması durumunda Renault Megane Sedan için 200 bin TL'ye 12 ay vade ve sıfır faiz fırsatı sunuluyor. Peki Megane Sedan Mayıs fiyatları ne kadar? İşte 21 Mayıs 2024 fiyat listesi...

Türkiye'deki en ekonomik sıfır araçlar neler? Marka marka ekonomik araç fiyatları...

Mayıs ayının güncellenen sıfır otomobil rakamları duyuruldu. Bu ayın en uygun fiyatlı sıfır araba markası Hyundai i10 olduğu kaydedildi. Buna göre, en ucuz otomobil modelleri ve fiyatları neler?

Otomobil fiyatları düştü, darısı konut fiyatlarının başına!

Otomobil fiyatlarında düşüş devam ediyor. Sıfır otomobil fiyatlarında peş peşe kampanyalar açıklanırken, ikinci el piyasasında fiyatlar geriliyor. Gazeteci Zafer Şahin, otomobil fiyatlarındaki düşüşe değinerek, 'darısı konut fiyatlarına' dedi. 

O ilde satılık sıfır ev patlaması!

Konut piyasasındaki durgunluk devam ettikçe internet sitelerindeki ilan sayısı artıyor. Nüfusa göre kıyaslandığında bazı illerdeki satılık sıfır  konut ilanı sayısı birkaç artıyor.

Ballıca Manzara Villaları'nda ön talebe özel sıfır faiz fırsatı! 

Çukurova Gayrimenkul – Msy Yapı iş ortaklığında hayata geçirilen Ballıca Manzara Villaları'nda ön talebe özel sıfır faiz fırsatı sunuluyor. Peki projede konut fiyatları ne kadar? 

Sinpaş Finans Şehir Boulevard'ta sıfır faiz yüzde 35 peşinatla!

Sinpaş GYO tarafından inşa edilen Finans Şehir Boulevard'ta sıfır faiz yüzde 35 peşinatla satışlar devam ediyor. Peki Finans Şehir Boulevard'ta konut fiyatları ne kadar? işte Finans Şehir Boulevard ile ilgili ayrtıntılar...

Herkes bu otomobillerin fiyatlarını merak ediyor! İşte en ucuz 4 sıfır otomobil!

2024 yılı ile birlikte otomobil markaları fiyatları güncellemeye başladı. Sıfır otomobillerin fiyatları yükselirken araba almak isteyenler en ucuz otomobillerin fiyatlarını araştırıyor. İşte  en ucuz 4 sıfır otomobil...

Kuşadası Fu Idealife'ta yüzde 50 peşin, 9 ay vade ve sıfır faiz avantajı!

Fu Yapı imzasıyla Kuşadası'nda yükselen Fu Idealife'ta yüzde 50 peşinat sıfır faiz avantajıyla konut satışları devam ediyor. Peki Fu Idealife'ta konut fiyatları ne kadar? Fu Idealife ne zaman teslim edilecek? Fu Idealife'ta hangi konut tipleri bulunuyor? İşte ayrıntılar.

Fabay Kuşadası Evleri'nde 24 ay vade sıfır faiz fırsatı!

Fabay İnşaat tarafından Kuşadası'nda yükselen Kuşadası Evleri'nde  24 ay vade sıfır faiz fırsatıyla satışlar devam ediyor. Fabay Kuşadası Evleri'nde hangi konut tipleri bulunuyor? Fabay Kuşadası Evleri fiyatları ne kadar? İşte Fabay Kuşadası Evleri ile ilgili detaylar...

sıfır konut fiyatları arttı mı Haberi

sıfır konut fiyatları arttı mı

Konutta toplam satışa bakarak değil, ilk satışa göre değerlendirme yapılmalı. İnşaat sektörünü canlandıracak satış, ilk satış oluyor. 

Dünya Gazetesi köşe yazarı Alaattin Aktaş, bugünkü köşesinde konut satışlarını ve satışların değerlendirilmesini kaleme aldı. 

İşte Alaattin Aktaş'ın 'Konutta toplam satışla avunmak yersiz' başlıklı yazısı...

2000 yılında tamamlanıp ilk satışı yapılan bir daire her beş yılda bir el değiştiriyor. Bu daire bu yıl da dahil biri ilk el, dördü ikinci el olmak üzere beş kez satışa konu olmuş durumda. Ortada bir daire, ama istatistiklerde yazan beş satış var.

Konutta toplam satışa bakarak değerlendirme yapmanın hiç anlamı yok, önemli olan ilk el satış. Siz hiç otomobilde ikinci el satış sayısı duydunuz mu ya da bunu hiç merak ettiniz mi?

Konut kredisi faizi çok aşağılara çekilince talep adeta patladı...