25 / 07 / 2024

sıfır konuta düşük faiz

sıfır konuta düşük faiz

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın açıkladığı faiz indirimi müjdesiyle, sıfır konutta konut kredisi faiz oranları yüzde 0,79'a düştü.

Türkiye'de konut sahipliği oranı artacak!

Sıfır konuta düşük faiz uygulamasını değerlendiren GYODER Başkanı Dr. Feyzullah Yetgin, "Gayrimenkul sektörü ve vatandaşı direkt etkileyen 'birinci el konutlara yönelik düşük faiz oranı uygulaması' ülkemizde konut sahipliği oranının artırılması için büyük önem arz ediyor" dedi.

ODMD açıkladı! Sıfır otomobil kampanyaları işe yaramadı...

Otomobil sektöründen temsilciler sıfır araçlarda düzenlenen cazip kampanyalara rağmen 10 yaş üzeri otomobillere talebin arttığını söylüyor. Bu durumun en büyük sebebinin ise kampanyalara rağmen yüksek kalan faizli krediler gösterilmektedir.

Kök maaşı 6.500, 8.020 TL olanlara 'sıfır zam' şoku! Hangi emeklilere zam yok? 

Enflasyon zammı emeklilerin kök maaşlarına yansıtıldığı için yaklaşık 3.6 milyon emekliye Temmuz'da sıfır zam gelmiş olacak. İşte o son dakika rakamlar...

4 milyon emekliye sıfır zam şoku! Hesap kitap yapıldı, görenler inanamadı!

Milyonlarca emekliye sıfır zam şoku geldi. Prof. Dr. Aziz Çelik resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "Yaklaşık dört milyon emekli sıfır veya enflasyonda çok düşük zam alabilir” dedi.

Honda'da büyük kampanya! Honda City'de 250 bin TL kredi sıfır faizle! Duyan bayilere koşuyor!

Otomotiv devi Honda en sevilen modellerinden biri olan Honda City'de büyük kampanya başladı. Honda City almak isteyenlere yüzde sıfır faizle 250 bin TL kredi fırsatı sunuluyor. Honda City ne kadar? Honda City fiyatı kaç lira? 4 Haziran Honda City fiyat listesi....

Sıfır araçlardaki kampanyalar domino etkisi yaratacak ve 2. el araç fiyatlarında düşüş hızlanacak!

Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin resmi X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda sıfır araçlarda başlatılan kampanyalar domino etkisi yaratacağını ve 2. el araç fiyatlarında düşüşün hızlanacağını belirtti.

O ilde satılık sıfır ev patlaması!

Konut piyasasındaki durgunluk devam ettikçe internet sitelerindeki ilan sayısı artıyor. Nüfusa göre kıyaslandığında bazı illerdeki satılık sıfır  konut ilanı sayısı birkaç artıyor.

Sıfır otomobillerde, sıfır ve düşük faizli araç kredisi fırsatları! 

Son dönemde, bankaların taşıt kredisi faiz oranlarını yüzde 4'ün üzerine çıkarması ve krediye erişimdeki yaşanan kısıtlamalar, potansiyel otomobil alıcılarını da zor bir durumda bırakıyor. Birçok otomotiv markası, satışlarını artırmak için cazip kredi kampanyaları başlattı. 

Sıfır araçlarda, sıfır faiz kampanyası Mart 2024! Araba almak isteyenler için büyük fırsat başladı!

Otomobil firmaları müşterilerine fırsat sağlamak amacıyla sıfır araç kampanyaları başlattı. Sıfır faizle kredi desteği sunan markalar araba almak isteyenlere büyük avantaj sağlıyor. İşte Mart 2024 sıfır araba kampanyaları...

Araba almak isteyenlere müjde! Skoda Kamiq'de 100 bin TL için 12 ay vade sıfır faiz kampanyası! Fırsatı kaçırmayın!

Araba almak isteyenlere Skoda otomobil markasından müjdeli haber geldi. Dünyanın en büyük otomobil üreticilerinden Skoda, Kamiq modelinde 100 bin TL için 12 ay vade sıfır faiz kampanyası başlattı. Peki Skoda Kamiq fiyatı ne kadar? 26 Ocak 2024 fiyat listesi.

Emekli maaşlarında sıfır artış şoku: Kök aylık 10 bin TL olmazsa, maaşlara hiç zam gelmeyecek! 

Sayıları 6 milyonu bulan ve en düşük 10 bin TL şeklinde belirlenen maaşı alan emeklilerin bir bölümü, TBMM'de kök maaşlarında herhangi bir düzenlemeye gidilmezse Temmuz'da sıfır maaş artışıyla karşılaşacak. Peki sıfır maaş artışı sorunu nasıl çözülecek? 

Fiyatı 1 Milyon TL'nin altında olan sıfır otomobiller hangileri?

2023 senesinde otomobil satışları rekor kırdığı belirtildi. Buna göre, şimdi gözler 2024 senesinde. Döviz fiyatlarındaki yükseliş devam ederken 2023 ve 2024 sıfır otomobil fiyatları da merak ediliyor. Peki fiyatı 1 milyon liranın altında olan otomobil var mı?

Nissan Juke'ta 150 bin TL'ye sıfır faiz 12 ay vade fırsatı başladı! İşte Nissan Juke Aralık 2023 fiyat listesi

Nissan Juke'ta ayın sın kampanyası başladı. Araba almak isteyenler için Nissan Juke'ta 150 bin TL'ye sıfır faiz 12 ay vade fırsatı devam ediyor. Peki Nissan Juke Aralık 2023 fiyatı ne kadar? İşte Nissan Juke Aralık 2023 fiyat listesi.

Bu ilde kiralık sıfır daire fiyatları 6 bin TL'ye düştü! 

Türkiye genelinde geçtiğimiz aylarda peş peşe artan kira fiyatlarının gerilemeye başladığı belirtildi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre bir ilde sıfır daire fiyatları 6 bin TL'ye kadar indi.

sıfır konuta düşük faiz Haberi

sıfır konuta düşük faiz

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın açıkladığı faiz müjdesi hem vatandaşları hem de gayrimenkul sektörünü memnun etti. Yeni faiz oranı bugün itibari ile sıfır konut faizleri 0,99'dan 0.79'a düştü. 

Faiz müjdesini veren Albayrak, şu açıklamalarda bulunmuştu:

"Dedik ki yeni yılda güzel bir haber verelim. Bunu da Şırnak'tan verelim. Kamu bankalarımız istişare ettik, konuştuk. Gayrimenkul, konut sektörü önemli. Özellikle bu noktada iyileşmeleri vatandaşlara hemen yapmamız lazım. Türkiye üzerinden güzel bir mesajı da Şırnak'tan verelim. Onlardan geldi teklif, biz de 'Memnun oluruz.' dedik. 1 Ocak itibarıyla özellikle sıfır konut faizlerinde 0,99 olan oranı tarihi düşük seviyeler olan 0,79'a indirelim' diye bir teklifle geldiler, hayırlı olsun."

Sektör temsilcileri memnun

Sıfır konutta faiz oranlarının düşmesi sektörü umutlandırdı. Sektör temsilcileri faiz oranlarının düşmesiyle satışların artacağını ve piyasanın canlanacağını...