29 / 04 / 2024

sıfır konuta düşük faiz

sıfır konuta düşük faiz

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın açıkladığı faiz indirimi müjdesiyle, sıfır konutta konut kredisi faiz oranları yüzde 0,79'a düştü.

Türkiye'de konut sahipliği oranı artacak!

Sıfır konuta düşük faiz uygulamasını değerlendiren GYODER Başkanı Dr. Feyzullah Yetgin, "Gayrimenkul sektörü ve vatandaşı direkt etkileyen 'birinci el konutlara yönelik düşük faiz oranı uygulaması' ülkemizde konut sahipliği oranının artırılması için büyük önem arz ediyor" dedi.

Araba almak isteyenlere müjde! Skoda Kamiq'de 100 bin TL için 12 ay vade sıfır faiz kampanyası! Fırsatı kaçırmayın!

Araba almak isteyenlere Skoda otomobil markasından müjdeli haber geldi. Dünyanın en büyük otomobil üreticilerinden Skoda, Kamiq modelinde 100 bin TL için 12 ay vade sıfır faiz kampanyası başlattı. Peki Skoda Kamiq fiyatı ne kadar? 26 Ocak 2024 fiyat listesi.

Emekli maaşlarında sıfır artış şoku: Kök aylık 10 bin TL olmazsa, maaşlara hiç zam gelmeyecek! 

Sayıları 6 milyonu bulan ve en düşük 10 bin TL şeklinde belirlenen maaşı alan emeklilerin bir bölümü, TBMM'de kök maaşlarında herhangi bir düzenlemeye gidilmezse Temmuz'da sıfır maaş artışıyla karşılaşacak. Peki sıfır maaş artışı sorunu nasıl çözülecek? 

Fiyatı 1 Milyon TL'nin altında olan sıfır otomobiller hangileri?

2023 senesinde otomobil satışları rekor kırdığı belirtildi. Buna göre, şimdi gözler 2024 senesinde. Döviz fiyatlarındaki yükseliş devam ederken 2023 ve 2024 sıfır otomobil fiyatları da merak ediliyor. Peki fiyatı 1 milyon liranın altında olan otomobil var mı?

Nissan Juke'ta 150 bin TL'ye sıfır faiz 12 ay vade fırsatı başladı! İşte Nissan Juke Aralık 2023 fiyat listesi

Nissan Juke'ta ayın sın kampanyası başladı. Araba almak isteyenler için Nissan Juke'ta 150 bin TL'ye sıfır faiz 12 ay vade fırsatı devam ediyor. Peki Nissan Juke Aralık 2023 fiyatı ne kadar? İşte Nissan Juke Aralık 2023 fiyat listesi.

Bu ilde kiralık sıfır daire fiyatları 6 bin TL'ye düştü! 

Türkiye genelinde geçtiğimiz aylarda peş peşe artan kira fiyatlarının gerilemeye başladığı belirtildi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre bir ilde sıfır daire fiyatları 6 bin TL'ye kadar indi.

Chery'den Aralık ayı indirimleri! Chery'den kampanya sıfır faiz ve takas desteği...

2023 senesi Aralık ayında Chery almak isteyenler uygulanacak olan Aralık kampanyasından faydalanabilirler. Marka, sıfır faiz, takas desteği ile beraber Chery sahibi olmak mümkün. İşte Chery Aralık 2023 kampanya detayları…

O ilde kiralık sıfır dairelerin fiyatı 6 bin TL’ye kadar düştü!

Ülke genelinde kiralık daireler gündemden düşmüyor. Fiyatların yüksek olması nedeniyle Konya’da ev tutmakta zorlanan vatandaşlara güzel haber geldi. Konya'da kiralık sıfır dairelerin fiyatı 6 bin TL’ye kadar düştü.

İkinci el ve sıfır konut ve araç satışı yapacaklar dikkat! İlan sitelerine sil baştan düzenleme! 1 Kasım’da başlıyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın önceki günlerde açıklamalar üzerine 1 Kasım tarihinden itibaren sıfır ve ikinci el ilan sitelerinde yeni dönem başlıyor. Erdoğan, 100 bin TL’ye kadar idari para cezası uygulanacağını belirtmişti. Peki, ilan sitelerinde yeni süreç nasıl işleyecek? İşte detaylar...

BİM ocak ve fırın temizleyici köpük 22,50 TL’ye, ahşap sandık 149,50 TL’ye, siyah çay 89,50 TL’ye düştü!

BİM’de 26 Eylül’den itibaren dev indirimli ürünler raflardaki yerini alacak. Bu kapsamda, ocak ve fırın temizleyici köpük 22,50 TL’ye, ahşap sandık 149,50 TL’ye, siyah çay 89,50 TL’ye düşecek. İşte 22 Eylül 2023 BİM fiyat listesi...

Ödüllü proje CASAFABAY Bodrum 24 ay vade sıfır faiz fırsatıyla satışta!

CASAFABAY Bodrum, Fabay Life tarafından Bodrum Havalimanı'na 4 dakika uzaklıkta yükseliyor. En iyi lüks villa geliştirme ödülüne layık görülen CASAFABAY Bodrum 24 ay vade sıfır faiz fırsatıyla satışta.

Araba almak isteyenlere müjde üstüne müjde! Sıfır araç satışlarında bolluk dönemi başladı!

Sıfır otomobil piyasasının en büyük sorunu olan stok durumu, artık ortadan kalktı. Ticaret Bakanlığı'nın devreye girmesi ile sıfır araç satışlarında bolluk dönemi başladı. Ayrıca üstüne indirim ve kampanyalar yapıldı.

Motor satışları resmen katlandı! Sıfır almak isteyen 3-4 ay bekliyor: En düşük fiyatlı motosiklet 150 bin TL!

Yılın ilk 7 ayında yapılan motosiklet satışları, geçtiğimiz yılın tamamındaki satışları geride bıraktı. Sıfır motor almak isteyenler 3-4 ay bekliyor. Hemen almak isteyenden 30 bin TL fark isteniyor. Peki motosiklet fiyatları ne kadar? 

Yönetmelik sıfır araçta etkili oldu! Artık bayiler kayıt dışı ödeme almıyor!

Otomerkezi.net CEO’su Muhammed Ali Karakaş, “Bayi tarafında artık sıkıntıların ortadan kalktığı görülüyor. Ancak ilan sitelerinde sıfır araçlar için kapora dolandırıcılıkları ortaya çıkmaya başladı. Vatandaşımız dikkat etsin” dedi.

sıfır konuta düşük faiz Haberi

sıfır konuta düşük faiz

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın açıkladığı faiz müjdesi hem vatandaşları hem de gayrimenkul sektörünü memnun etti. Yeni faiz oranı bugün itibari ile sıfır konut faizleri 0,99'dan 0.79'a düştü. 

Faiz müjdesini veren Albayrak, şu açıklamalarda bulunmuştu:

"Dedik ki yeni yılda güzel bir haber verelim. Bunu da Şırnak'tan verelim. Kamu bankalarımız istişare ettik, konuştuk. Gayrimenkul, konut sektörü önemli. Özellikle bu noktada iyileşmeleri vatandaşlara hemen yapmamız lazım. Türkiye üzerinden güzel bir mesajı da Şırnak'tan verelim. Onlardan geldi teklif, biz de 'Memnun oluruz.' dedik. 1 Ocak itibarıyla özellikle sıfır konut faizlerinde 0,99 olan oranı tarihi düşük seviyeler olan 0,79'a indirelim' diye bir teklifle geldiler, hayırlı olsun."

Sektör temsilcileri memnun

Sıfır konutta faiz oranlarının düşmesi sektörü umutlandırdı. Sektör temsilcileri faiz oranlarının düşmesiyle satışların artacağını ve piyasanın canlanacağını...