02 / 05 / 2024

Signal sponsor

Signal sponsor

Çocuklar Gülsün Diye, Sarkışla Sivas Anaokulunu 2 Haziran Cumartesi 12:00-13:00 saatleri arasında açılışı gerçeklecek

Siber saldırıların yeni kod adı: Sponsor! Medya, sağlık, teknoloji ve otomotiv şirketleri tehdit altında!

Dijitalleşmenin yaygınlaşmasıyla siber saldırılar da her geçen gün artıyor. Şimdi de ‘sponsor’ adı verilen yeni bir saldırı çeşidi türedi. Hem bireylerin hem kurumların siber saldırılara karşı dikkatli olması konusunda uzmanlar uyarıyor.

Türk Hava Yolları, Şampiyonlar Ligi’ne sponsor olan dünyadaki ilk havayolu şirketi…

Futbolseverler, her yıl büyük bir merakla UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeki maçları izlemeyi bekler. 2023 yılında UEFA Şampiyonlar Ligi finali de 10 Haziran’da İstanbul’da yapılacak. Şampiyonlar Ligi’nin sponsoru Türk Hava Yolları (THY) oldu. Böylece  Türk Hava Yolları UEFA Şampiyonlar Ligi’ne sponsor ola

MESA Bodrum Demirbükü, Global Turizm Forumu’na sponsor oldu!

MESA Bodrum Demirbükü, 10-12 Haziran 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilen Global Turizm Forumu’na sponsor oldu.

Mesa Dzynzone İç Mimari Tasarım Yarışması'na sponsor oldu!

İnşaat sektöründeki 52 yıllık deneyimiyle dikkat çeken Mesa, Dzynzone İç Mimari Tasarım Yarışması'na sponsor oldu.

Workindo Ahmet Ertekin’e sponsor oldu!

İnşaat sektörünün kariyer ve hizmet plaformu olan Workindocom, Türkiye ve Avrupa muaythai şampiyonu, genç sporcu Ahmet Ertekin’e sponsor oldu.

Birevim, Vizyoner’19'a ana sponsor oldu!

Birevim, T.C. Cumhurbaşkanlığı himayesinde gerçekleştirilen ve bu senenin en kapsayıcı vizyon ve teknoloji zirvesi olan “Vizyoner’19”a ana sponsor oldu

Dekar, Kutsal Emanetler’in Son Seferleri'ne sponsor oldu!

Sahip olduğu sosyal sorumluluk misyonu doğrultusunda kültür ve sanata verdiği desteklere her sene artırarak devam eden Dekar Yapı ve Yatırım A.Ş.,“Kutsal Emanetler’in Son Seferleri” isimli esere sponsor oldu. 

Dekar 'Karikatürlerle Bir Liderin Doğuşu, Atatürk' kitabına sponsor oldu!

Dekar Yapı, Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Karikatürlerle Bir Liderin Doğuşu, Atatürk 1920-1938” kitabının baskısına sponsor oldu. ...

Folkart'ın sponsor olduğu 87. İzmir Enternasyonal Fuarı'na yoğun ilgi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından düzenlenen, Folkart’ın Ana Sponsor olduğu 87. İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF), 2. gününde tüm etkinliklerin başlaması ziyaretçi akınına uğradı....

Tekfen, Darüşşafaka Basketbol takımına sponsor oldu!

62 yıldan beri Türkiye'deki faaliyetlerini sürdüren Tekfen Holding, eğitim ve sanata destek vermek için Basketbol A takımına ana sponsor oldu. 

Garanti Koza Nitto ATP Finalleri’ne sponsor oldu!

Dünya çapında konut projeleri ile inşaat taahhüt ve gayrimenkul geliştirme konusunda sektörde projeler üreten Garanti Koza; tenis dünyasının büyük bir heyecanla beklediği Nitto ATP Finalleri’ne altın sponsor oldu.

Filli Boya Capatect İnşaatta Kalite Zirvesi'ne sponsor oldu!

Filli Boya Capatect, 8. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'ne sponsor oldu. Zirve, 26 Ekim'de gerçekleşecek..

ConCept Yapı, Boat Show Eurasia'ya sponsor oldu!

ConCept Yapı, 14-18 Haziran 2017 tarihlerinde Bodrum Palmarina Marina’da gerçekleşecek "Yacht Show Eurasia" ile 04-09 Ekim 2017 tarihlerinde İstanbul Viaport Marina’da gerçekleşecek olan "Boat Show Eurasia"ya sponsor oldu.

Signal sponsor Haberi

Signal sponsor

Gülben Ergen'in 2010 yılında kurduğu “Çocuklar Gülsün Diye Derneği”, Türkiye’de okul öncesi eğitiminin yaygınlaştırılmasına katkıda bulunmayı amaçlıyor. Şimdiye kadar 10 anaokulu inşaatını tamamlayıp, eğitim materyalleri ile birlikte Milli Eğitim Bakanlığı’na teslim eden dernek, şimdiyse; “Çocuklar Gülsün Diye” Sarkışla Sivas Anaokulunu teslim etmeye hazırlanıyor. 

Eğitime ve gelişime son derece önem veren, pek çok farklı alanda eğitimi ve eğitimciyi desteklemeyi misyon edinen Signal, “Çocuklar Gülsün Diye Derneği” tarafından Sivas Sarkışla’da 2 Haziran 2012 Cumartesi günü saat 12.00 – 13.00 arası gerçekleştirilecek olan anaokulu açılış töreninde yer alacak. 


Açılışı yapılacak olan “Çocuklar Gülsün Diye” Sarkışla Anaokulu, 2 dersliği ile 3-5 yaş grubu çocuklara hizmet verecek. Açılış töreninde, genç-yaşlı-bebek-çocuk tüm Sarkışla halkı ile buluşacak olan Signal de, “Çocuklar Gülsün Diye”, tüm çocuklara ağız ve diş...