18 / 05 / 2024

sihirli sehbalar

sihirli sehbalar

Koleksiyon Mobilya’nın “Bizim Evimiz” teması altında kısa bir süre önce sunduğu yeni ev kreasyonu, taşıdığı yenilikçi izler kadar bünyesindeki sihirli sehpaları ile de dikkat çekiyor...

Kentsel dönüşümde sihirli değnek özel sektör: Bomboş araziymiş gibi tamamen yeni bir şehir planlaması yapılmalı!

Fay hatları üzerinde konumlanan Türkiye'de binaların hızlıca dönüştürülmesinin oldukça önem arz ediyor. Peki kentsel dönüşüm nasıl yapılmalı? İşte İnşaat Mühendisleri isimli hesabın X sosyal medyadaki o açıklaması ve gelen yorumlar... 

Değerleme raporları konut sektöründe sihirli değnek etkisi yaratabilir!

Kat Mülkiyeti Kanunu’ndan kaynaklanan anlaşmazlıklar için başlayan arabuluculuk şartını değerlendiren, EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, değerleme raporlarının konut sektöründe sihirli değnek etkisi yaratabileceğini söyledi.

Kuraklık nedeniyle suyu bitmek üzere olan İstanbul’da hangi önlemler alınacak?

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), “Küresel iklim değişikliği nedeniyle yaşanan hidrolojik kuraklık, su kullanım alışkanlıklarımızı değiştirmeyi ve tasarrufu zorunlu kılıyor” ifadesini kullanarak, İstanbul'u kurtaracak sihirli formülü açıkladı.

Konut sahibi evini ucuza güzelleştirmeye odaklandı!

Türkiye'de yeni konut alımı azalırken, evin içini güzelleştirme talepleri artıyor. Bu artış dekorasyona göre daha küçük bütçelerle yapılan 'touching' alanını geliştirdi. 3 yıl önce 'Magic Touching' (Sihirli Dokunuş) adlı şirketi kuran Mimar Emel Balcı'nın işlerinin yarısını touching oluşturuyor….

Bu krediyle konut alınır, elini çabuk tutanlar kazanır!

Kredi ile konut almanın sihirli formülü aylık yüzde 1 veya onun altındaki faiz oranıdır. Kredi kullanıcılarını ancak böyle bir oran harekete geçirebilir. Çünkü konut hane halkının en büyük harcaması ve yatırımıdır...

Ev dekorasyonuna sihirli kadın eli!

EvimiTasarla, Ebru Tamer ve Banu Hatipoğlu tarafından online profesyonel iç mimarlık ve dekorasyon hizmeti vermek amacıyla 2017 Eylül'de, 200 bin TL’lik yatırım sermayesiyle kuruldu.

Kahramanmaraş'taki iç mimarlar inşaat sektörüne can suyu oluyor!

Özel tasarımlar ile hayatın her alanına yeniden hayat veren iç mimarlar, gelişen inşaat sektörüne de can suyu oluyor. Sihirli dokunuşlar ile yaşanır alanları kişisel tercihlere göre değiştiren mimarlar, Kahramanmaraş’ta da aranır konumda.

Ordu Büyükşehir'den sahil yolundaki binalara sihirli dokunuş!

Karadeniz sahil yolu üzerinde bulunan binalarda dış cephe iyileştirme ve giydirme çalışmasına başlayan Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ordu’yu daha modern ve estetik bir görünüme kavuşturuyor.

Yenimahalle Belediyesi garaj ve yemek salonunu yeniliyor!

YENİMAHALLE Belediyesi'nin dış cephesini ve katlarını yenileyerek, belediyeye sihirli dokunuşlar yapan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, belediye garajını ve yemek salonunu da yeniden inşa ediyor.

İzmir Mustafa Kemal Bulvarı’na sihirli dokunuş!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’ndaki tramvay çalışmaları sırasında orta refüjde “geçici” düzenlemeye gidiyor. Tramvay, karayolu alt geçidi, üstündeki yeni kent meydanı ve kıyı tasarımıyla bulvar adeta yeniden doğacak.

Kale Boya İS7ANBUL serisi ile sihirli mekanlar!

Kale Boya, sıradanlıktan sıkılan ve yaşam alanlarını farklılaştırmak isteyenlere, İS7ANBUL Efekt serisinin yenilikçi ürünlerinden ‘Orion’ ile zengin dekoratif seçenekler sunuyor.

Recep Altepe: Kentsel dönüşümde uygulama önemli

'Kentsel dönüşüm' sihirli bir cümle ama uygulama önemli Bursa'da dün yapılan "Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi"nde kentsel dönüşüm çalışmaları ve yeni yatırım fırsatları değerlendirildi.

İngiliz Mimar Londra'da aldığı evi 36 katına sattı!

Sihirli dokunuşlarıyla bilinen İngiliz Mimar Marcus Lee, "Büyük Tasarımlar" ödülünü almak için kolları sıvadı. Yaklaşık 1 milyon liralık masraf yapılan Londra'daki evinin şu anki değeri yaklaşık 8 milyon lira...

sihirli sehbalar Haberi

sihirli sehbalar



Koleksiyon Mobilya’nın “Bizim Evimiz” teması altında kısa bir süre önce sunduğu yeni ev kreasyonu, taşıdığı yenilikçi izler kadar bünyesindeki sihirli sehpaları ile de dikkat çekiyor. Geometrinin en dengeli hali olan kareden esinlenilerek tasarlanan “Sihirlikare” sehpa serisi, insanoğlunun 8 bin yıllık geçmişinde önce barınaklarda başlayan, daha sonra tapınak ve kentlerde kendini geliştiren kült bir ögeye göndermeler yapmasıyla öne çıkıyor. Tüm Koleksiyon mağazalarında beğeniye sunulan “Sihirlikare”, farklı sayı ve renk seçenekleriyle değişik kombinasyonlar yapmaya imkan vererek her kullanıcının evinde kendine özgü bir düzen ve ifade yaratmasına olanak sağlıyor.


Koleksiyon Mobilya’nun kurucusu mimar Faruk Malhan’ın imzasını taşıyan “Sihirlikare” sehpa serisi mükemmeliyet, sağlamlık, devamlılık ve ebediliği simgeleyen ve aynı zamanda geometrinin en dengeli hali olarak kabul edilen kare formundan esinleniyor. 2 farklı modelden oluşan...