05 / 05 / 2024

siirt köydes

siirt köydes

Siirt’in Baykan İlçe Kaymakamı Mehmet Kocabey, Çukurca köyünde incelemelerde bulundu. KÖYDES ve kamu yatırımları çerçevesinde yapılan yol yapım çalışmalarını inceleyen Kaymakam Kocabey, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bakan Özhaseki açıkladı! KÖYDES için bu yıl 6,9 milyar lira ödenek ayrıldı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Köylerin Altyapısının Desteklenmesi (KÖYDES) Projesi için bu sene 6,9 milyar lira ödenek ayırdıklarını kaydetti.

Milli Emlak'tan bu ilde taksitle satılık arazi!

Kurtalan Milli Emlak Şefliği, Siirt Kurtalan'da yer alan araziyi satışa çıkardı. Söz konusu arazinin satış ihalesi 18 Aralık'ta yapılacak.

TOKİ'den aylık 1.165 liraya sıfır daire fırsatı! Evlerin ateş pahası olduğu bugünlerde 233 bin liraya tapu

TOKİ, alt ve orta gelir grubuna yönelik yaptığı sosyal konut projelerine hız kesmeden devam ediyor. Siirt'in Kurtalan ilçesinde başlayan TOKİ konut projesinden sonra bir projenin daha temeli atıldı. Daireler 233 bin liraya tapu teslim olacak. Aylık ödeme ise 1.165 lira!

Siirt'te 456 konutun inşası tam gaz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Siirt'te 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda gerçekleştirilen Zarova Köprüsü, Şirvan Barajı ve HES, Lineer Metal Çinko Üretim Tesisi ile yapımı bitirilen diğer projelerin açılış töreninde kente yapılan yatırımlarla ilgili konuştu.

TOKİ Siirt projesi Pazartesi günü ihaleye çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Siirt Merkez'de 252 yeni konut ve 3 dükkanlı ticaret merkezi inşa edecek. 

Siirt'te 20 milyon TL'ye icradan satılık 23 gayrimenkul!

Siirt İcra Dairesi,  bölgede bulunan 23 adet gayrimenkulü 19 milyon 780 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkullerin ihalesi 14 Temmuz 2021 günü gerçekleşecek.

Siirt'teki tarihi çarşı için yıkım kararı!

Geçtiğimiz yıl Siirt Belediyesi ve Dicle Kalkınma Ajansı tarafından restore edilen tarihi Helvacılar Çarşısı için yıkım kararı alındı.

Siirt'te yıkılma riski olan 2 katlı ev boşaltıldı!

Siirt'te 3 Aralık tarihinde yaşanan deprem sonrası yıkılma tehlikesi olan 2 katlı ev tahliye edildi.

Siirt depreminde yıkılan 35 yıllık ev 2 ay önce boşaltılmış!

Siirt'in Kurtalan ilçesinde yaşanan 5 büyüklüğündeki depremde yıkılan evin kum taşı ve kerpiçten yapıldığı ve 2 ay önce boşaltıldığı öğrenildi.

Büyük depremler yaşanabilir!

Önceki gün Siirt'te yaşanan deprem sonrasında uzmanlar tarafından uyarılar peş peşe geldi. Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ercan Aksoy, bölgede daha büyük depremlerin yaşanabileceğini belirtti.

TOKİ'den Siirt Eruh'a 94 yeni konut müjdesi!

Siirt İli, Eruh İlçesi, Dih Mahallesi 94 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 15 Aralık 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Siirt'te 36.4 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Bitlis Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Siirt Merkez'de 36 milyon 465 bin 536 TL bedelle  kat karşılığı inşaat işi ihale edecek. İhale 7 Aralık 2020 tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Siirt'e 94 yeni konut!

Siirt İli, Eruh İlçesi, Dih Mahallesi 94 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 15 Aralık 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

siirt köydes Haberi

siirt köydes

Siirt’in Baykan İlçe Kaymakamı Mehmet Kocabey, Çukurca köyünde incelemelerde bulundu.

Çukurca köyünde, köylerin altyapılarını destekleme projesi (KÖYDES) ve kamu yatırımları çerçevesinde yapılan yol yapım çalışmalarını inceleyen Kaymakam Kocabey, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Köy muhtarı Reşat Sarsılmaz ile görüşen Kocabey, daha sonra köy karakoluna geçerek, burada vatani görevlerini yapan askerlerle sohbet etti. Kocabey’e, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Hayretin Fidan da eşlik...