25 / 08 / 2024

siirt öğrenci pansiyonu yangın

siirt öğrenci pansiyonu yangın

Siirt'te kız öğrenci pansiyonunda çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürülürken, dumandan etkilenen bazı öğrencilere olay yerinde bulunan ambulanslarda müdahale edildi...

İnegöl Halil İnalcık Sosyal Bilimler Lisesi yıkıldı!

Bursa İnegöl'de riskli olduğu tespit edilen 40 yıllık Halil İnalcık Sosyal Bilimler Lisesi erkek öğrenci pansiyonu yıkıldı. 

Siirt'te depremden zarar gören öğrenci yurdu TBMM gündeminde!

Siirt'te Elazığ depreminde zarar gören bir öğrenci yurduna meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Öğrenci yurtlarına ruhsat düzenlemesi!

Özel Öğrenci Barınma Hizmetleri Yönetmeliği için yönerge hazırlandı. Yönergeye göre, özel öğrenci yurdu, pansiyonu, öğrenci apartı ve öğrenci stüdyo dairesinin ruhsat alabilmesi için binalara yeni standartlar getirildi.

Özel Öğrenci Barınma Hizmetleri Yönetmeliği tam metni!

Öğrenci yurdu, öğrenci pansiyonu, öğrenci apartları ve öğrenci stüdyo dairelerine ilişkin Özel Öğrenci Barınma Hizmetleri Yönetmeliği, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi..

Reşadiye'de kayyum atanan yurt KYK'ya devredilecek!

Tokat’ın Reşadiye ilçesinde bir öğrenci pansiyonu kapatılarak Kredi Yurtlar Kurumu’na(KYK) devri için işlem başlatıldı.

Limak İnşaat, TÜRGEV'e okul mu tahsis etti?

TÜRGEV'le Milli Eğitim Bakanlığı'nın çalışmanın tüm maliyetinin bakanlığa yüklendiği, bazı okul, öğrenci pansiyonu, konferans salonu ve spor salonlarının da Limak inşaat tarafından bakanlığa tahsis edildiği ortaya çıktı.

Kahramanmaraş'a modern bir imam hatip lisesi yapılacak!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, modern bir imam hatip lisesi ve 300 kişilik öğrenci pansiyonu yapmak için kolları sıvadı.

Kilis İHL 300 kişilik öğrenci pansiyonu ne zaman açılacak?

Sevgili, Kilis İmam Hatip Lisesi 300 kişilik, yemekhaneli öğrenci pansiyonu inşaatını gezdi. İ mam Hatip Lisesi 300 kişilik yemekhaneli öğrenci pansiyonun 2016-2017 eğitim döneminde hizmete açılması bekleniyor.

Van kız öğrenci pansiyonu ne olacak?

İl Milli Eğitim Müdürü Kırekin: "Bu gerçekten çağdaş bir yönetim, kamu hizmeti yürütme anlayışına aykırı bir tutumdur. Kabullenilecek bir davranış değildir. Zira orada bu hizmeti alan bu yörenin çocuklarıdır, bizim evlatlarımızdır" dedi.

Van'daki 100 kız öğrenci pansiyonu ruhsatsız mı?

Van 100 kız öğrencinin barındığı pansiyonun "ruhsatsız" olduğu gerekçesiyle boşaltılmasını istediği bildirildi. İl Milli Eğitim Müdürü Kırekin: "Bu gerçekten çağdaş bir yönetim, kamu hizmeti yürütme anlayışına aykırı bir tutumdur. dedi.

Siirt'e 400 kişilik öğrenci yurdu geliyor!

Diyarbakır Yurtkur Bölge Müdür Vekili Metin Yılmaz, Siirt'e inşa edilecek bin 400 öğrenci kapasiteli yeni yurt için ön protokolün imzalandığını açıkladı.

Siirt'te öğrenci pansiyonunda yangın!

Siirt'te kız öğrenci pansiyonunda çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürülürken, dumandan etkilenen bazı öğrencilere olay yerinde bulunan ambulanslarda müdahale edildi...

Siirt'te 60 kişilik bayan pansiyonu hizmete girdi!

Siirt'te 60 kişilik özel bayan pansiyonu, törenle hizmete girdi. Hastane Caddesi'nde hizmete giren binanın açılışına Siirt İl Milli Eğitim Müdürü Yardımcısı Fethi Suay, kurum müdürleri ve davetliler katıldı...

siirt öğrenci pansiyonu yangın Haberi

siirt öğrenci pansiyonu yangın

Alınan bilgiye göre, Doğan Mahallesi'ndeki Siirt 75. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kız Öğrenci Pansiyonu'nda henüz belirlenemeyen bir nedenden yangın çıktı.


İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi ve ambulans sevk edildi. itfaiye ekiplerinin yaklaşık bir saatlik çalışması sonrasında sündürülen yangında bir koğuşta bulanan yataklar kullanılamaz hale geldi.


Bu arada, dumandan etkilenen bazı öğrencilere, olay yerine gelen ambulanslarda müdahalede bulunuldu.


Aynı katta bir haftada 3. yangın


Olay sonrası gazetecilere açıklama yapan Siirt Belediyesi İtfaiye Müdür vekili Mehmet Demir, yangını zamanında yaptıkları müdahaleyle söndürdüklerini söyledi.


Yangında bir öğrenci koğuşunda hasar oluştuğunu belirten Demir, alevlerin çatıya sıçramadan kontrol altına alınmasıyla büyük bir facianın önüne geçildiğini ifade etti.


Demir, bir haftada pansiyonda 3 defa yangın çıktığını anlatarak, "Aynı katta bu hafta içinde 2 defa yangına müdahale...