06 / 05 / 2024

siirt toki hastanesi

siirt toki hastanesi

Siirt’e 400 yataklı yeni hastane geliyor. TOKİ tarafından Siirt’e 400 yataklı modern devlet hastanesi inşa edildi. 20 gün içinde yapılan yeni hastaneye taşınma işlemleri tamamlanacak.

TOKİ Siirt başvuruları resmen başladı! Siirt TOKİ başvuru tarihleri ne zaman? TOKİ'den 2 bin lira taksitle konut fırsat

Yatırımlarına son sürat devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Siirt Kurtalan projesi için başvurular başladı. Peki TOKİ başvuru tarihleri ne zaman? TOKİ Siirt fiyatları ne kadar? İşte merak edilen tüm detaylar...

Siirt Devlet Hastanesi'nin akıbeti meclis gündeminde!

CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, Siirt Devlet Hastanesi projesine ilişkin soru önergesi verdi. 

Siirt TOKİ'de başvuru dönemi başlıyor!

TOKİ Siirt Baykan Veysel Karani projesinde yer alan 30 adet konut için başvuru dönemi başlıyor.

Cuma Çotu, Siirt TOKİ projesini inceledi!

Siirt’in Baykan İlçe Kaymakamı Cuma Çotu, Veysel Karani beldesinde devam eden ve TOKİ tarafından yaptırılan kentsel dönüşüm çalışmaları incelendi.

Siirt TOKİ kurasında şehidin ismi çıktı!

Hilvan Belediyesi tarafından dar gelirli aileler için yaptırılacak TOKİ konutlarının kura çekiminde, terör örgütü PKK'ya yönelik Siirt'te yapılan operasyonda şehit olan Uzman Çavuş Halit Şıltak'ın isminin çıkması salondakileri duygulandırdı

Siirt TOKİ Hacı Refik Kızılay Camii açıldı!

Siirt merkezde 135'inci cami olan TOKİ Hacı Refik Kızılay Camii, düzenlenen törenle ibadete açıldı. TOKİ tarafından yaptırılan Hacı Refik Kızılay Camii, 'Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nda Evren Mahallesi TOKİ Sosyal binaları bölgesinde hizmete girdi.

Siirt Evren Mahallesi Toki başvuru tarihleri!

Siirt Merkez Evren Mahallesi Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 28 adet konut açık satışa çıkıyor. İşte, Siirt Evren Mahallesi Toki başvuru tarihleri...

Yozgat Sorgun TOKİ Hastanesi'nin yüzde 90'ı tamam!

Sorgun ilçesine TOKİ tarafından yaptırılan 250 yataklı yeni hastane inşaatında sona yaklaşıldığı bildirildi. Hastanenin proje müdürü Faruk Yılmaz, hastane inşaatının yüzde 90’ının tamamlandığını belirtti.

Siirt TOKİ Evren Mahallesi fiyatları!

Siirt TOKİ Evren Mahallesi fiyatları 141 bin 165 TL'den başlangıç gösteriyor. Son başvuru tarihi 31 Aralık 2015 olarak belirlenen projede 40 adet daire satışa çıkarılıyor.

Siirt Devlet Hastanesi'nin eski yerine ne yapılacak?

Siirt Devlet Hastanesi eski binanın bulunduğu alanın atıl durumdaki hali vatandaşların tepkisini çekerken, alanın ne şekilde değerlendirileceği de merak ediliyor.

Siirt Eski Devlet Hastanesinin arsası ne olacak?

Siirt Devlet Hastanesi eski binasının bulunduğu 10 dönümlük alanın nasıl değerlendirileceği merak ediliyor. Arazi, konut yapımı için TOKİ’ye devredilmişti. Belediye ise yeşil alan olmasını istiyor.

TOKİ Konya Ereğli 200 yataklı Devlet Hastanesi ihalesi bugün!

Konya İli Ereğli İlçesi 200 Yataklı Devlet Hastanesi İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İkmal İnşaatı İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile bugün ihale edilecek.

TOKİ Konya Ereğli'de 200 yataklı Devlet Hastanesi yapacak!

Konya İli Ereğli İlçesi 200 Yataklı Devlet Hastanesi İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İkmal İnşaatı İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile yarın ihale edilecek.

siirt toki hastanesi Haberi

siirt toki hastanesi

Siirt Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri uzman Dr. Fikret Can, ek binada bulunan polikliniklerin yeni hastanede hizmet vermeye başladığını, 10 güne kadar acil servisi yeni hastaneye taşıyacaklarını, 20 güne kadar da eski hastane binasındaki tüm birimlerin yeni hastane binasında hizmet vermeye başlayacağını söyledi.


2011 yılında yapımına başlanan 400 yataklı yeni Siirt Devlet Hastanesi, 27 bin 353 metrekare alan üzerinde, 10 ameliyathane, 6 röntgen odası,13 kişiye aynı anda hizmet verecek diyaliz odası, yoğun bakım ünitesinde 32 kişilik yatak sayısı, 150 kişilik konferans salonu, 50 poliklinik, 5 adet ultrasyon odası, ayrıca 350 araçlık otoparkıyla hizmet...