11 / 05 / 2024

Siirt Toplum Ruh Sağlığı Merkezi açılış

Siirt Toplum Ruh Sağlığı Merkezi açılış

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından, Siirt Devlet Hastanesi'ne bağlı olarak hizmet veren 'Toplum Ruh Sağlığı Merkezi' hizmete açıldı. Kooperatif Mahallesi'nde yapılan açılışa, Siirt Valisi Ahmet Aydın da katıldı...

Türkiye’de 894 hastane ve 7 bin 950 aile sağlığı merkezi açıldı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye’de 894 hastane 7 bin 950 aile sağlığı merkezi, 2 bin 700’e yakın 112 acil sağlık istasyonu ve 171 Toplum Ruh Sağlığı Merkezi ile hizmet sunulduğunu söyledi.

 Şırnak Devlet Hastanesi Toplum Ruh Sağlığı Merkezi açıldı!

Şırnak Devlet Hastanesi’ne bağlı olarak hizmet verecek olan Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'nin açılışı yapıldı.

Kocaeli Gölcük'te 2 sağlık merkezi açıldı!

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Gölcük Halıdere Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi ile Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'nin açılışını yaptı.

Nizip Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'nde sona gelindi!

Gaziantep Nizip'te inşa edilen Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'nde sona gelindi. Nizip Toplum Ruh Sağlığı Merkezi, hayırsever Maruf Maruoğlu tarafından yaptırıldı.

İzmir'de bu yıl peş peşe hastaneler açılacak!

2016'da İzmir'de 517 yataklı Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi, 150 yataklı Tepecik Eğitim Araştırma Hastanesi Ek Binası, 57 üniteli Bornova Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Bergama ve Kemalpaşa Toplum Ruh Sağlığı Merkezleri açılırken bu yıl sağlıkdaki yatırımlar devam edecek.

Gölcük Halıdere Fizik Tedavi Merkezi 2017'de açılacak!

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Ek Binası içerisinde hizmet verecek olan ve yapımı devam eden Halıdere Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi ile Toplum Ruh Sağlığı Merkezi´nde incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgi aldı.

Sarıyer Toplum Ruh Sağlığı Merkezi açıldı!

Beyoğlu Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Kısmet: "Başlıca amacımız, hastalarımızı olabildiğince hayatın içinde tutmak ve rehabilite etmek, üretken hale getirmek, sosyalleşmelerini sağlamak" dedi.

Nizip Toplum Ruh Sağlığı Merkezi inşaatı tamam!

Nizip Devlet Hastanesi tarafından projeleri hazırlanan, arsası ise Nizip Belediyesi tarafından Sağlık Bakanlığı'na tahsis edilen hayırsever Maruf Marufoğlu tarafından yaptırılan Toplum Ruh Sağlığı Merkezi inşaatı tamamlandı.

2015 TOKİ Siirt Merkez Evren Mahallesi başvuruları!

2015 TOKİ Siirt Merkez Evren Mahallesi başvuruları için yarın son gün. Aylık 735 TL taksitle daire sahibi olunabilen projenin kura çekilişi 29 Eylül 2015 tarihinde yapılacak.

Evren Mahallesi TOKİ Siirt Merkez son başvuru tarihi!

Evren Mahallesi TOKİ Siirt Merkez son başvuru tarihi yarın. Ödeme planı kapsamında 144 ay vade uygulanan projede daire fiyatları 141 bin 165 TL'den başlangıç gösteriyor.

Siirt Merkez TOKİ alt gelir grubu kura 2015!

TOKİ Siirt Merkez Evren Mahallesi başvuruları devam ediyor. Daire fiyatları 70 bin 278 TL'den başlangıç gösteren projede 167 adet konut satışa sunuluyor. İşte Siirt Merkez TOKİ alt gelir grubu kura 2015 detayları...

TOKİ Siirt Merkez Evren Mahallesi başvuruları için yarın son gün!

TOKİ Siirt Merkez Evren Mahallesi başvuruları için yarın son gün. Daire fiyatları 70 bin 278 TL'den başlangıç gösteren projede 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edilen 358 konut kurayla satışa sunuluyor.

Siirt Gençlik ve Kültür Evi'nde çevre düzenleme çalışmaları tamam!

Siirt Gençlik ve Kültür Evi'nde başlatılan çevre düzenlemesi çalışmalarının tamamlandığı bildirildi. Kültür evi asistanı İdris Tan, vakfın bahçesini gençlerin vakitlerini daha iyi bir şekilde değerlendirebilecekleri şekilde düzenlediklerini söyledi.

Siirt Toplum Ruh Sağlığı Merkezi açılış Haberi

Siirt Toplum Ruh Sağlığı Merkezi açılış


Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından, Siirt Devlet Hastanesi'ne bağlı olarak hizmet veren 'Toplum Ruh Sağlığı Merkezi' hizmete açıldı.


Kooperatif Mahallesi'nde yapılan açılışa, Siirt Valisi Ahmet Aydın, Vali Yardımcısı Mustafa Pala, İl Emniyet Müdürü Metin Özkan, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Muhammet Doğan, İl Sağlık Müdürü Serkan Aslan ve davetliler katıldı. Programdan önce merkezi gezerek incelemelerde bulunan Vali Aydın, buradaki yetkililerden bilgi aldı. Merkezden hizmet alan hastaların yaptığı ahşap el işi işlemeleri beğenerek hastaları kutlayan Vali Aydın, birim içinde bulunan masa tenisi salonunda bir hastayla birlikte masa tenisi oynadı. Vali Aydın, "Bugün toplumumuz için son derece önemli olan bir sağlık merkezimizin açılışını gerçekleştiriyoruz. Tabi ruh sağlığı bakımından sıkıntılı günler geçiren, ruh sağlığı ile sıkıntıları olan vatandaşlarımızın hem kendilerine hem ailelerine...