18 / 05 / 2024

Siirt Üniversitesi irtifak hakkı tesisi

Siirt Üniversitesi irtifak hakkı tesisi

Siirt Üniversitesi Rektörlüğü, Siirt Merkez ilçesinin Pınarca Köyü mevkiinde bulunan arsayı 25 yıllığına çarşı merkezi ve müştemilatı irtifak hakkı tesisi verilmek üzere ihaleye çıkılacak. İhale 1 Haziran 2015 tarihinde gerçekleştirilecek.

Uludağ Üniversitesi'nden akademik yaşam alanı irtifak hakkı ihalesi!

Bursa Uludağ Üniversitesi tarafından akademik yaşam alanı irtifak hakkı tesisi ihale ediliyor. İhale için teklifler en son 11 Haziran'da verilebilecek..

Trakya Üniversitesi 4 bin 500 kişilik yurt yaptırıyor!

Trakya Üniversitesi, 4 bin 500 kişilik öğrenci yurtları ve sosyal tesisleri yapım işi irtifak hakkı tesisi ihale ediyor. İhale 29 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Çukurova Üniversitesi Sarıçam'da yurt yaptırıyor!

Çukurova Üniversitesi Rektörlüğü, Sarıçam'a bağlı Balcalı Mahallesi'nde yurt yaptırıyor. Yurt inşa ve irtifak hakkı tesisi ihalesi için teklifler 18 Nisan'a kadar verilebilecek..

Çukurova Üniversitesi öğrenci yurdu ihalesi iptal edildi!

Çukurova Üniversitesi Rektörlüğü tarafından öğrenci yurdu inşa edip kredi ve yurtlar kurumuna kiralanmak üzere irtifak hakkı tesisi ihalesi iptal edildi..

Siirt Üniversitesi çarşı merkezi yaptırıyor!

Siirt Üniversitesi Rektörlüğü, çarşı merkezi ve müştemilatı yaptırıyor. İhale 25 Ağustos'ta saat 10.00'da gerçekleşecek..

Turgut Özal Üniversitesi'nden kullanım hakkı ihalesi!

Turgut Özal Üniversitesi, Ankara Altındağ'da bulunan aynı hak tesis edilerek kat karşılığı inşa edilmiş binanın irtifak hakkını devredecek. Kullanım amacı S.K.T + Ticaret Alanı olarak belirlenen binanın muhammen bedeli 13 milyon TL olarak belirlendi.

Siirt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nin temeli atıldı!

Cevdet Yılmaz, "Biz her şeye rağmen terörle mücadelemizi, diğer taraftar da kalkınma mücadelemizi sürdüreceğiz. Kalkınmanın temelinde bu emniyet ve adalet var. dedi

Siirt Üniversitesi'nde Sevgi Mağazası'nın açılışı yapıldı!

Siirt Üniversitesinde Kızılay ile üniversitenin işbirliğiyle kurulan Sevgi Mağazasının açılışı yapıldı. İhtiyaç sahipleri Sevgi Mağazasından, belirlenen limitler doğrultusunda istedikleri ürünleri ücretsiz olarak alabilecek.

İpek Üniversitesi'ne tahsis edilen arazi geri alındı!

İpek Üniversitesi'ne verilen arazinin bir yıllık ön izin süresinin uzatılması talebi kabul edilmeyerek, üniversite lehine yapılan irtifak ve tahsis kaldırıldı, söz konusu taşınmaz Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğüne tahsis edildi.

Siirt Üniversitesi 25 yıllık irtifak hakkı tesisi ihalesi 1 Haziran'da!

Siirt Üniversitesi Rektörlüğü, Siirt Merkez ilçesinin Pınarca Köyü mevkiinde bulunan arsayı 25 yıllığına çarşı merkezi ve müştemilatı irtifak hakkı tesisi verilmek üzere ihaleye çıkılacak. İhale 1 Haziran 2015 tarihinde gerçekleştirilecek.

Akdeniz Üniversitesi'nden yurt ve sosyal tesis ihalesi!

Akdeniz Üniversitesi, öğrenci yurdu ve sosyal tesis yapım işi irtifak hakkı tesisi ihalesi yapılacak. 22 Nisan'da yapılacak olan ihalede 2 yıllık tahmini irtifak hakkı bedeli 505 bin TL+KDV, inşaatın tahmini bedeli 52 milyon TL...

Akdeniz Üniversitesi yurt ve sosyal tesis yaptıracak!

Akdeniz Üniversitesi Konyaaltı Pınarbaşı Mahallesi'nde öğrenci yurdu ve sosyal tesis yapım işi irtifak hakkı tesisini 30 Mart tarihinde ihaleye çıkartıyor.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi öğrenci yurdu projesi irtifak hakkı ihaleye çıkıyor!

Ondokuz Mayıs Üniversitesi; öğrenci yurdu projesini 28 yıllığına irtifak hakkını ihaleye çıkarıyor. İhale açık teklif usulü ile 30 Ekim 2014 tarihinde saat 10.00'da Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörlüğü'nde yapılacak.

Siirt Üniversitesi irtifak hakkı tesisi Haberi

Siirt Üniversitesi irtifak hakkı tesisi

ÇARŞI MERKEZİ VE MÜŞTEMİLATI YAPIMINA İLİŞKİN İRTİFAK HAKKI TESİS EDİLECEKTİR


Siirt Üniversitesi Rektörlüğünden:


Madde 1 - İhale konusu taşınmaz malın niteliği, yeri ve miktarı:


İli                       :  Siirt

İlçesi                    :  Merkez

Mahalle / Köyü    :  Pınarca Köyü Mevkii Siirt Üniversitesi Rektörlüğü Kezer Yerleşkesi

Tapu Bilgileri       :  Pafta No: M47B02C Cilt No: 1 Ada No: -  Sahife No: 42 Yevmiye No: 4893

Cinsi                    :  İrtifak Hakkı Verilmesi.

İrtifak Hakkı Verilen Yer ve Amacı:

Üniversitemiz Kezer yerleşkesi içerisinde yer alan ve mülkiyeti Üniversitemize ait Pafta No: M47B02C Cilt No: 1 Ada No: - Sahife No: 42 Yevmiye No:...