06 / 07 / 2024

Sılanın galatadaki evi nerede

Sılanın galatadaki evi nerede

İstanbul Galata'da beğendiği iki oda bir salon eve sığamayan şarkıcı Sıla, yandaki daireyi de almak için, 4.5 milyon lirayı gözden çıkardı.

Konut fiyatları düşüyor ama maliyetler artıyor! Ünlü stratejist ev almak isteyenlere seslendi! Oturacağınız evi alın!

Konut sektörü inşaat maliyetlerindeki artışlar karşısında zor günler geçiriyor. Konut fiyatları real olarak düşse de maliyetlerdeki artışlar devam ediyor. Ünlü stratejist konut piyasasını değerlendirerek ev almak isteyenlere 'oturacağınız evi alın'' çağrısında bulundu. 

Web Tapu'dan yapılan satışlar koronavirüs salgını döneminde 4 kattan fazla arttı!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Mehmet Zeki Adlı yaptığı açıklamada, koraonavirüs salgını döneminde Web Tapu üzerinden yapılan satışların 4 kattan fazla artarak 1 milyon 350 bine ulaştığını söyledi.

Koronavirüs salgınında kiracıların ve kiralayanların durumu!

Koronavirüs salgını döneminde işten çıkarılan, geliri düşen kiracılar kiralarını ödemekte zorlanmakta ve çoğu zaman kiraya veren ile bu konuda bir anlaşma sağlayamamakta. Peki kiracıların ve kiralayanların durumu ne olacak?

Yılmaz Özdil'in villasındaki kaçak kısımların yıkılması için tebligat gönderildi!

Bodrum'da yazar Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil’in satın aldığı, imara aykırı yapılaşmayla 142 metrekareden 310 metrekareye çıkarılan villanın kaçak kısımlarının yıkılması için tebligat gönderildi.

Dünyanın en sıradışı 25 Airbnb evi!

Özellikle son dönemlerde tatillerde en çok seçilen konaklama şekli Airbnb evleri oldu. İşte dünyanın en sıradışı 25 Airbnb evi...

10 Kasım 2017 TOKİ Aşağısöğütönü kura sonuçları!

10 Kasım 2017 TOKİ Aşağısöğütönü kura sonuçları henüz açıklanmadı. 10 Kasım 2017 TOKİ Aşağısöğütönü kura sonuçları açıklanır açıklanmaz Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Tepebaşı Aşağısöğütönü kura sonucu 10 Kasım 2017!

Tepebaşı Aşağısöğütönü kura sonucu 10 Kasım 2017 henüz açıklanmadı. Tepebaşı Aşağısöğütönü kura sonucu 10 Kasım 2017 açıklanır açıklanmaz Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Eskişehir Aşağısöğütönü başvuruları sona eriyor!

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü projesinde yer alan 252 adet konut için başvurular bugün itibariyle sona eriyor.

İşte, Kendall Jenner'ın yeni evi!

ABD'li manken Kendall Jenner, geçtiğimiz günlerde  Hollywood'daki lüks evini 6.5 milyon dolara satışa çıkarmıştı. İşte, İşte, Kendall Jenner'ın yeni evi...

TOKİ Eskişehir Aşağısöğütönü Alt Gelir başvuruları başlıyor!

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Alt Gelir Grubu Konut Projesi'nde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Yeni Ankara 19 Mayıs Stadı'nın kapasitesi 50 bin olacak!

Başbakan Binali Yıldırım, Ankara 19 Mayıs Stadı'nı, 50 binin üzerinde kapasiteli yeni bir stadyum olarak inşa edeceklerini açıkladı..

ERA, Bayim Olur Musun Fuarı'nda kazancın sırlarını anlattı!

CNR Expo Center'da dün başlayan Bayim Olur Musun Fuarı'na katılan ERA Gayrimenkul kazancın sırlarını anlattı. 

Samsun 19 Mayıs Barajı'nın yüzde 90'ı tamam!

DSİ tarafından Samsun'da yapımı devam eden 19 Mayıs Barajı'nın yüzde 90'ı tamamlandı. 70 milyon lira yatırım bedeline sahip barajın Samsun için çok önemli bir proje olduğunu belirtildi.

Sılanın galatadaki evi nerede Haberi

Sılanın galatadaki evi nerede

Posta gazetesinde yer alan habere göre, geçen yaz turnede olduğu sırada Kadıköy'deki evine hırsız giren Sıla, taşınma kararı aldı. Bir süredir arayışlarını sürdüren şarkıcı, tercihini Galata'dan yana kullandı. Galata Kulesi manzaralı evleri inceleyen Sıla, ünlü yönetmen Ferzan Özpetek'in de oturduğu bir apartmandan ev almaya karar verdi.

Arka cephesi denize bakan, iki oda ve bir salondan oluşan daire için ev sahibiyle anlaşan şarkıcı, eşyaları buraya sığmadığı için, yandaki daireyi de aldı. Çözümü iki evi birleştirmekte bulan Sıla'nın toplam 4.5 milyon lira ödeyeceği iddia edildi. Şarkıcının iç mimarlarla görüşmeye başladığı da konuşulanlar...