06 / 05 / 2024

şile baraj yatırımları

şile baraj yatırımları

Şile’de 1960’larda yapımı planlanan ama yılan hikayesine dönen Osmangazi ve Sungurlu Barajları’nın yapımına başlanacak.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ulaşım alanında yapılan yatırımlara ilişin  ''Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor'' açıklamasını yaptı.

İnşaat yatırımları ile büyüme devam edecek!

Yılın ilk çeyreğin büyüme rakamlarını yorumlayan Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, inşaat yatırımları ile büyümenin hızlanacağını dile getirdi.

Trabzon yatırımları masaya yatırıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Millet Bahçesi’ başta olmak üzere Pazarkapı kent meydanı, Ganita sahil düzenlemeleri, Gülcemal ve Boztepe ile ilgili yatırımları masaya yatırdı.

Kazakistan, altyapı yatırımları için Türk müteahhitler ile görüşüyor!

Kazakistan Türk müteahhitler ile alt yapı yatırımları için görüşmelere başladı. Kazakistan'ın demiryolu, otoyol, gümrük kapılan, konut gibi yatırımlar için 15 milyon dolar kaynak ayırdı...

İnşaat sektörü kentsel dönüşüm ve kamu yatırımları ile büyüyecek!

2017 yılını değerlendiren Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Mithat Yenigün, gelecek dönemde inşaat sektörünün kentsel dönüşüm ve kamu yatırımları ile büyüyeceğini söyledi..

GSD Denizcilik Gayrimenkul finansal yatırımlarını açıkladı!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayı ve Ticaret A.Ş., bugün Kamu Aydınlatma Platormu'nda (KAP) Finansal Duran Varlıklar ile Finansal Yatırımlarını açıkladı.

Elite World Otelleri EMITT Fuarı’nda yeni yatırımları ile yer alacak!

Elite World Oteller Zinciri, turizm sektöründe yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Elite World Otelleri, 28-31 Ocak tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleşecek EMITT Fuarı’nda yeni yatırımları ile yer alacak.

Batman'da eğitim ile spor yatırımları dikkat çekti!

Batman Valiliği, 2015 yılında tamamlanan ve yapımı süren eğitim ile spor yatırımlarına dikkat çekti. Eğitimde 493 dersliğin yapımı ise sürüyor.

GYODER Akademi, turizm yatırımlarına yön verecek!

“Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu” GYODER, oluşturduğu GYODER Akademi, bünyesinde, Bilgi Eğitim ile yaptığı işbirliği ile turizm yatırımlarına yön verecek. sertifika programı 21 Kasım’da İstanbul Bilgi Üniversitesi santralistanbul Kampüsü’nde başlayacak.

EGEGEP ile Afyonkarahisar yatırımları şaha kalkacak!

EGEGEP ile Afyonkarahisar yatırımlarının şaha kalkacağını ifade eden Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu "2019 yılı itibariyle toplam 875 bin dekar zirai arazi sulamaya açılacak ve yılda 964 milyon TL zirai gelir artışı sağlanacak" dedi.

GYODER Turizm Yatırımları sertifika programı 21 Kasım'da!

Bilgi Eğitim – Gyoder Akademi İşbirliği ile Turizm Yatırımları, Yeni Jenerasyon Oteller ve Otel Öncesi Açılış Süreç Yönetimi sertifika programı 21 Kasım – 12 Aralık’ta düzenleniyor.

Biryılmaz İnşaat yeni yatırımlarında ürün yelpazesini genişletecek!

Banyo dolabından mutfak dekorasyonuna, seramikten vitrifiyeye kadar geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Biryılmaz İnşaat Yapı Malzemeleri inşaat sektöründeki yükselişin devam etmesi ile yeni yatırımlarını hayata geçirmeyi planlıyor.

Antalya Serik'e imar planı ile önemli yatırımlar yapılacak!

Türel;''Duble yollar ile Belek'e gideceksiniz, köprülü kavşaklar ile Antalya'ya kesintisiz ulaşacaksınız. İmar planı ile çok önemli yatırımlar alacaksınız'' şeklinde konuştu.

şile baraj yatırımları Haberi

şile baraj yatırımları


Şile Sungurlu, İsaköy, Gökmaslı, Göçe köylerinde baraj projesi gerekçesi ile yıllardır tek çivi çakılamıyordu. Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu ve Silivrililerin yoğun uğraşları ile artık sorunlar aşılıyor. İstişare toplantısında yaşanılan sorunlar ve köylünün düştüğü zor durumlar dile getirilirken köylünün mağduriyetini gidermek için çabalayan Belediye Başkanı: “50’li ve 60’lı yıllarda hazırlanan projelerle Sungurlu barajı ve Osmangazi barajının yapımı planlandı. O gün bugündür köylerimizde baraj alanları ve taşkın alanları hesaplamalarından ötürü tek bir çivi bile çakamaz olduk. Nüfusumuz arttıkça köylerimizde yaşayacak yer kalmadı. Köylülerimiz göç etmek durumunda kaldı. DSİ Müdürlüğümüz ve Orman ve Su İşleri Bakanlığımızla birlikte yürüttüğümüz çalışmalar sonrası artık barajlarımızın yapımına başlanacak ve tüm sorunlarımızı ortadan kaldıracağız. 50 yıldır bekleyen sorunlarımız çözüme kavuşacak. Bundan sonrası için karar artık köylülerimizin...