02 / 05 / 2024

Şile Bezi Festivali

Şile Bezi Festivali

Şile Belediye Başkanı Tabakoğlu, "İstanbul'un kenarında turizm ilçesiyiz. Doğal güzellikleri bozulmamış, eko sürekliliği devam eden, kültürel mirasını her geçen gün daha iyi restore ederek servis eden, İstanbullunun rehabilite olabileceği bir yerleşkeyiz"

SGK hasta bezi başvurusu nasıl yapılır 2024? Hasta bezi ödemesinde detaylar belli oldu! e-Devlet hasta bezi sorgulama!

SGK hasta bezi başvurusu ve ödemeleri ile ilgili detaylar merakla araştırılıyor. Peki SGK hasta bezi başvurusu nasıl yapılır 2024? e-Devlet'ten hasta bezi sorgulaması yapılır mı?

Amazon Prime’da alışveriş festivali! Bu kampanya kaçmaz

Amazon, Prime üyelerine özel yeni bir kampanya ile takipçilerine hitap ediyor. ‘Prime Alışveriş Festivali’nde üyelere özel müthiş fırsatlar yer alıyor. Sadece prime üyeliği olanlara özel olan bu festival 18-25 Temmuz tarihlerinden itibaren geçerli olacak.

Bulvar Loft, Ankara Film Festivali’nde anısına film seçkisinin sponsoru oldu!

Sanatı desteklemeye devam eden Akfen İnşaat,Bulvar Loft projesi ile Ankara Uluslararası Film Festivali’nde aramızdan ayrılan ünlü oyuncu ve yönetmenlerin anılarının yaşatılacağı ‘anısına’ film seçkisinin sponsoru oldu...

Antalya Film Festivali'nin kapanış partisini Taksim 360 üstleniyor!

Uluslararası Antalya Film Festivali, 27 Ekim Cuma gecesi Taksim 360'ın ev sahipliği yaptığı Kapanış Partisi ile veda ediyor...

İzmirli öğrenciler kentsel dönüşümü film ile anlattılar!

İEÜ İletişim Fakültesi öğrencileri Mete Arkın, Ecem İlkyaz ile Murat Yılmaz, Uluslararası Mimarlık ve Kent Filmleri Festivali Belgesel ve Animasyon Filmleri Yarışması'na "Çıkmaz Şehir: İzmir" adlı 10 dakikalık filmle katıldı.

Marina Ankara’da Fırsatlarla Dolu Kazanç Festivali’nde son 45 daire!

Marina Ankara projesinde başlayan Kazanç Festivali ile Sinpaş Yapı Ankaralılara hayal ettikleri eve sahip olmaları için kaçırılmayacak son fırsatı sunuyor.

Tabanlıoğlu, Beloved/Azizem ile Londra Tasarım Festivali'nde!

Kürk Mantolu Madonna’nın 73 yıl sonra ilk kez İngilizce’ye çevrilmiş olması vesilesi ile Tabanlıoğlu Mimarlık, 17-25 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Londra Tasarım Festivali kapsamında bu büyük aşk hikayesine odaklanıyor.

Ankara Alışveriş Festivali 2015 ne zaman?

4. Ankara Alışveriş Festivali'nde ağırlıklı olarak sosyal sorumluluk projeleri ile kültür ve sanat organizasyonlarına yer verilen festival, 13 Eylül'e kadar devam edecek. Peki Ankara Alışveriş Festivali 2015 ne zaman?

MOSDER 56 firma ile Mobilya Festivali'ni başlattı!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER), 56 firmayla Mobilya Festivali’ni başlattı. 45 günlük festival, sektörün %10 büyüme hedefine de katkı sağlayacak.MOSDER Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Güleç konuyu değerlendirdi.

Fotoistanbul 1. Beşiktaş Uluslararası Fotoğraf Festivali başlıyor!

Beşiktaş Belediyesi tarafından düzenlenen Beşiktaş Uluslararası Fotoğraf Festivali, 17 Ekim – 18 Kasım tarihleri arasında pek çok sergi, etkinlik, ve gösteri ile Beşiktaş'ta gerçekleştirilecek. Peki festivalde kimler var? İşte detaylar...

Yazgan Tasarım Mimarlık, ONS İncek ile finale kaldı!

Yazgan Tasarım Mimarlık, “ONS İNCEK Konut Kompleksi” projesi ile, 3 Ekim tarihleri arasında Singapur'da gerçekleştirilecek olan Dünya Mimarlık Festivali Ödülleri’nde finale kaldı. Yazgan Tasarım Mimarlık, Geleceğin Konutu kategorisinde yarışacak.

Laleli Fashion Shopping Festivali 8 Eylül'de başlıyor!

Ekonomi Bakanlığı'nın desteği ve İstanbul Ticaret Odası (İTO) ile koordineli olarak gerçekleştirilecek alışveriş festivali, Türkiye'de fuar organizasyonları dışında yapılan bir ticari organizasyon olması sebebiyle de dikkati çekiyor.

Ankara Alışveriş Festivali'nin hazırlıkları sürüyor!

Ankara Alışveriş Festivali hazırlık çalışmaları kapsamında ticaret sektörünün duayenleri tecrübelerini mağaza çalışanlarıyla paylaşacak. Festival 21 Ağustos 2014 Perşembe günü saat 13.00 ile 18.00 arası gerçekleşecek.

Şile Bezi Festivali Haberi

Şile Bezi Festivali

Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu bölgede gerçekleştirilen Şile Bezi Festivali'nin sınurları aşıp dünya çapında gerçekleştiğinin altını çiziyor.


İstanbul'un ilçesi Şile'de AKP'den iki dönemdir Belediye Başkanı olan Can Tabakoğlu İ.T.Ü Mimarlık Fakültesi mezunu. Askerlik görevini tamamladıktan sonra memleketi Şile'de yerleşip belediyede 


çalışmaya başlayan Tabakoğlu, "Siyasete girmem, meslek olarak kabul ettiğim belediyeciliği bir de siyasi yönüyle birleştirerek yapmama vesile oldu" diyor. İkiz erkek kardeşiyle kimi zaman halk 


tarafından karıştırılan Tabakoğlu, "İkiz kardeşimle aramızdaki fark benim çok çalışmamdan dolayı kardeşime göre daha zayıf olmamdır" diyerek aralarındaki farklılığı ortaya koyuyor. Dört çocuk 


babası Can Tabakoğlu tüm Şile'yi ailesinin bir parçası olarak görüyor. Yazın sıcaklarının hissedildiği bugünlerde tatile çıkacak İstanbullular için Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu'yla Fasl-ı 


Kelam ettik.


Şile Belediye Başkanı olmadan belediyenin hangi birimlerinde çalıştınız?


Şile Belediyesi'nde mimar olarak...