06 / 05 / 2024

Şile Fen İşleri Müdürlüğü

Şile Fen İşleri Müdürlüğü

Şile Belediyesi verdiği sözleri yerine getirmek için birimleri yenilemeye, genişletmeye devam ediyor. İçerisinde altı farklı birimi barındıran Fen İşleri müdürlüğünün yeni yerleşim binası hayata geçiriliyor.

Öğrencilerin Cebine İndirim, Oyun Tutkunlarına Müjde! Akbank'tan Gelen Özel Kampanya İle Hangi Oyunlarda %50 İade Var

Oyun tutkunlarına özel Akbank'tan cazip bir fırsat geldi. Oyun alımlarında yüzde 50'si iade edilecek. Akbank, sunmuş olduğu bu özel kampanya ile gençleri para biriktirme konusunda teşvik etmektedir. İşte Akbank’tan öğrenciler için tasarlanan bu kampanya ile ilgili tüm detaylar…

Kaş'ta kaymakamlık lojmanı lüks villa ile takas edildi iddiası!

İYİ Parti Antalya Milletvekili Feridun Bahşi, Antalya’nın Kaş ilçesindeki kaymakamlık evi ve 6 konutluk lojmanın iki lüks villa ile takas edilmesini verdiği önerge ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya sordu.

Muğla'da kaçak istinat duvarı iş makinesiyle yıkıldı!

Muğla'nın Fethiye ilçesi, Gökçeovacık Mahallesi’nde kaçak olduğu belirlenen istinat duvarı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile Fethiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yıkıldı...

Kütahya'ya yeni kapalı pazaryeri yapılacak!

Kütahya’nın Simav ilçesinde, Belediye İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kapaalı pazaryeri çalışmaları başladı.

Sakarya Taraklı yeni spor tesisine kavuşuyor!

Taraklı Sentetik Sahası ile ilgili açıklamalarda bulunan Fen İşleri Dairesi Başkanı Murat Mutlu, “Saha zeminini tamamladık. Soyunma odaları bitme aşamasına geldi." diye konuştu.

Sivas Kazancılar Caddesi sil baştan!

Sivas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü Kazancılar Caddesi’ndeki altyapı ve üst yapı çalışmalarını tamamlıyor.

Adıyaman Belediyesi ek hizmet binasının inşaatı başladı!

Adıyaman Belediyesi, Fen İşleri, Su ve Kanalizasyon İşleri, Park ve Bahçeler, Temizlik İşleri Müdürlükleri ile Saha Amirliği birimlerinin yer alacağı yeni ek binasının inşaatına başladı.

Efeler Belediyesi şantiyelerle güçleniyor!

Efeler Belediyesi, Tepecik Mahallesi’nde bulunan Fen İşleri Müdürlüğü Şantiyesi Makine Bakım, Onarım ve İkmal Birim Amirliği’nde yapılan yeni düzenlemeler ile vatandaşlara daha iyi hizmet verecek.

Kuşadası Karaova'ya iki yeni yol!

Kuşadası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Karaova Mahallesi Çınar Sitesi'nin güneyi ile Çınar Sitesi ve Murat Sitesi arasında bulunan alanda yeni yol çalışmasına başladı.

Hatay'a yeni yollar geliyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri Hatay’ın her noktasında bakım, onarım ve yeni yol yapım çalışmaları ile vatandaşlardan tam not almaya devam ediyor.

Çatalca Başakköy Cami’nin hasarlı minaresi yıkıldı!

Çatalca Başakköy Cami’nin hasarlı minaresi Çatalca Belediye Fen İşleri Müdürlüğü tarafından titiz bir çalışma ile yıkıldı.

Hatay'daki okullar yenileniyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, eğitim kurumlarında yaptığı yenileme çalışmaları ile velilerden ve öğrencilerden tam not alıyor.

Hatay Bitişik ve Azgınlık yeni yollarına kavuştu!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından kısa bir süre önce yapımına başlanılan İskenderun ilçesine bağlı Bitişik ve Azganlık mahallelerinde, çevre düzenlemesi ile asfalt çalışmaları tamamlanan ve birçok yaylayı birbirine bağlayan yollarda açılış töreni gerçekleştirildi.

Şile Fen İşleri Müdürlüğü Haberi

Şile Fen İşleri Müdürlüğü


Şile Belediyesi verdiği sözleri yerine getirmek için birimleri yenilemeye, genişletmeye devam ediyor. İçerisinde altı farklı birimi barındıran Fen İşleri Müdürlüğü'nün yeni yerleşim binası hayata geçiriliyor. Balibey mahallesi, sanayi bölgesi arkasında, 7.500 m2 alan içerisinde 2.315m2 inşaat alanı ile iki katlı 4 bloktan oluşan yeni Fen İşleri Hizmet Binası'nın temeli mart ayı içerisinde atıldı.


Zemin geliştirme için yapılan kazık dikme çalışmaları ile başlayan ardından A bloğun temel atma işlemleri tamamlandı. Binanın 2016 yılı son çeyreğinde hizmete girmesini hedefleniyor.




Şile...