17 / 05 / 2024

Şile hastane

Şile hastane

Belediye Başkanı Can Tabakoğlu yaptığı basın açıklamasında tahsisi ve planlaması Belediyemiz tarafından gerçekleştirilen alanda Maliye Bakanlığından alınan onay ile 50 yataklı genişletilebilir hastane yapılacağının müjdesi verildi.

Hastane yapımı için hazineye devredilen arazi, sağlık turizm tesis alanı vasfı ile 776 milyon 678 bin TL'ye satılacak!

Alanya eski Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu döneminde hastane yapımı için hazineye devredilen 110 bin 954 metrekarelik arazi, sağlık turizm tesis alanı vasfı ile satışa çıkarıldı. Arsanın muhammen bedeli ise 776 milyon 678 bin 770 Türk Lirası olarak belirlendi.

Arnavutköy Hastane Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Arnavutköy ilçesi, Hastane Mahallesi, 5006 parsel ile bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Kare Hastane Ekipmanları Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kare Hastane Ekipmanları Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kare Otel Ekipmanları Sanayi Ticaret Limited Şirket tarafından kuruldu.

Şubat ayında hastane yatak ücretleri tavan yaptı!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra şubat ayında en çok hastane yatak ücretleri artış gösterdi. Fiyatı en çok azalan ürün ise yüzde 18 ile gazyağı oldu.

Köksal Holoğlu, Almanya'dan hastane satın alacak!

Köksal Holoğlu'nun hastane yatırımlarını hızlandırdığı, Avrupa'nın merkezinde hummalı bir çalışma içinde olduğu belirtiliyor. Köksal Holoğlu'nun Almanya'nın başkenti Berlin ile Hamburg ve Frankfurt gibi önemli kentlerinde hastane için yer aradığı ifade edildi.

2021'de 347 hastane inşa edilecek!

Türkiye 2020 yılında sağlıkta yaptığı hamleler ile koronavirüste başarılı bir sınav verdi. Bu kapsamda çalışmalarına devam eden Sağlık Bakanlığı, 2021 yılında hastane inşaatlarına devam edecek.

Fahrettin Koca'dan 6 ile yeni hastane müjdesi!

Koronavirüs salgınını değerlendirme toplantısında konuşan Sağlık Bakanı Koca, Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Siirt, Şırnak ve Batman’da yeni hastane yapılacağı müjdesini verdi.

Şile'ye hastane yapılması önerisi meclis gündeminde!

İstanbul ili Şile ilçesinde bulunan bir beldeye hastane yapılması önerisi ve bu konuda herhangi bir çalışma olup olmadığı meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Atatürk Havalimanı hastane inşaatında bazı bloklar tamamlandı!

Atatürk Havalimanı Hastanesi'nin yapımı hız kesmeden sürüyor. Hastane tamamlandığında 1.000 yatak kapasitesi ile hizmete açılacak.

Türkiye'nin Kazakistan'da inşa ettiği 72 yataklı hastane kısmi olarak açılıyor!

TİKA tarafından Kazakistan'da inşa edilen 72 yatak kapasiteli hastane, koronavirüs ile mücadele kapsamında kısmi olarak açılacak...

Öztürk Hastane Turizm İnşaat Danışmanlık Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Öztürk Hastane Turizm İnşaat Danışmanlık Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi bugün Beyoğlu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynel Öztürk tarafından açıldı.

Christian Berger, Kilis'teki hastane inşaatını inceledi!

AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Christian Berger, Sağlık Bakanlığı ile Avrupa Konseyi Kalkınma Bankası arasındaki protokol kapsamında yapılan Kilis'teki hastane inşaatına gitti. Berger, inşaattaki ilerlemeden memnun olduğunu belirtti... 

Hastane - İmes Metro Hattı için düğmeye basıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Raylı Sistemler Daire Başkanlığı Raylı Sistemler Projeler Müdürlüğü, Ümraniye ile Sancaktepe’den geçen Hastane - İmes Metro Hattı için düğmeye bastı.

Şile hastane Haberi

Şile hastane


1. Bölge Milletvekili adayı Eski Sağlık Bakan Yardımcısı Erkan Kandemir Şile'ye ziyaret gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Can Tabakoğlu ve AK Parti İlçe Başkanı İlhan Ocaklı'nın katılımıyla yerel basın mensupları ile bir araya geldi. Basın açıklamasında; Tahsisi ve planlaması Belediyemiz tarafından gerçekleştirilen alanda Maliye Bakanlığından alınan onay ile 50 yataklı genişletilebilir hastane yapılacağının müjdesi verildi. Ayrıca Şile Devlet Hastanesine yapılan ziyarette Başhekimden ihtiyaç ve talepler dinlendi. Muayene için gelen vatandaşlara yeni yapılacak olan hastanenin müjdesi verildi. Vatandaşlar Başkana teşekkür ederek, memnuniyetlerini dile getirdiler.


Şile...