04 / 05 / 2024

Şile Meriç İnşaat Gayrimenkul Gıda Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Şile Meriç İnşaat Gayrimenkul Gıda Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Şile Meriç İnşaat Gayrimenkul Gıda Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Murat Çomak ve Gülbet Demircikaya ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kredi kartı ile altın alınır mı? Kredi kartı ile altın almak isteyenler kuyumcuya gitmeden önce bakın!

Bankalar kredi kartlarında yeni düzenlemeye gitti. Alınan karara göre, nakit avans ve taksit sayıları azaltıldı. Peki kredi kartı ile altın alınır mı? Kredi kartı ile taksitle altın alınır mı? 

Belediye, o ildeki bir bina ile arsasını 8 taksitle satıyor! KDV'den ve emlak vergisinden muaf gayrimenkul!

Giresun Bulancak Milli Emlak, Giresun ili, Bulancak ilçesi, Bayındır Mahallesinde yer alan bir adet bina ile arsasını 8 taksitle satıyor. Peki Giresun Bulancak'taki gayrimenkulün fiyatı ne kadar? İhalesi ne zaman?

İnşaat demir fiyatlarına rekor zam geldi! 1 ton demirin fiyatı tavan yaptı! 17 Ağustos 2023 demir fiyat listesi

Dolar kurundaki yukarı yönlü hareketlilik devam ediyor. Bugün dolar rekor seviyesine yakın seyrederken piyasalar da doların etkisi ile şekilleniyor. İnşaat malzeme fiyatları bugün doların etkisi ile yükselişe geçt,. Bugün inşaat demir fiyatlarına rekor zam geldi.

Akfen Karaköy Gayrimenkul, Eraysan'a ait fabrika binası ile arsasını satın aldı! 3,1 milyon Euro bedelle! 

Akfen GYO bağlı ortaklığı Akfen Karaköy Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat A.Ş. Eraysan'a ait fabrika binası ile arsasını 3,1 milyon Euro bedelle satın aldı. İşte ayrıntılar...

Ptm Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ptm Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mars34 İnşaat Gayrimenkul Anonim Şirketi ve Property Turkey Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited tarafından kuruldu.

Gpi Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gpi Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Galata İnşaat Mühendislik Ve Teknik Müşavirlik ve Pmı Yapı İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi ortaklığında kuruldu.

4d Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

4d Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Premium İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Tahliye taahhütnamesi ile kiracının tahliyesi nasıl olur?

Tahliye taahhütnamesi, kiracının kiralan gayrimenkulü belirli bir tarihte boşaltacağına dair yazılı irade beyanı olarak karşımıza çıkıyor. Peki, tahliye taahhütnamesi ile kiracının tahliyesi nasıl olur? İşte konu hakkında tüm merak edilenler...

Yeni Honda HR-V Hibrit ile aradığınız konforu bulacaksınız! İşte Honda HR-V Hibrit 24 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Honda HR-V Hibrit ile aradığınız konforu bulacaksınız. Üstün özellikleri, şarja gerek duymayan akıllı hibrit teknolojisi ve etkileyici tasarımı ile satışa sunuldu. Peki Honda HR-V Hibrit ne kadar? İşte yeni Honda HR-V Hibrit 24 Mayıs 2022 fiyat listesi...

FED ile altın arasında savaş başlayacak! İslam Memiş gram altın için kritik rakamı açıkladı!

Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş, yatırımcılar tarafından en güvenli liman olarak görülen altın için önemli açıklamalar yapmaya devam ediyor. Bu sene FED ile altın arasında savaş çıkacak diyen İslam Memiş gram altın için kritik rakamı açıkladı...

Adese Gayrimenkul, Zermeram projesi için Zermeram Adi Ortaklığı'nı kurdu!

Adese Gayrimenkul ile Seha İnşaat arasında Konya Meram'daki Zermeram projesinin satışı yapılmayan bölümlerinin yapımı ve satış amacıyla Zermeram Adi Ortaklığı kuruldu. 

Solarcode İnşaat Taahhüt Ticaret Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Solarcode İnşaat Taahhüt Ticaret Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Kağıthane’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bom İnşaat Taahhüt Ticaret Ve Danışmanlık Anonim Ş tarafından kuruldu.

Göçbeyli Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göçbeyli Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 14 bin 100 TL sermaye bedeli ile Oldu İnşaat Sanayi ve Ticaret tarafından kuruldu.

Şile Meriç İnşaat Gayrimenkul Gıda Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Şile Meriç İnşaat Gayrimenkul Gıda Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi


Şile Meriç İnşaat Gayrimenkul Gıda Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün Murat Çomak ve Gülbet Demircikaya ortaklığında kuruldu. 


Şile Meriç İnşaat Gayrimenkul Gıda Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; - Her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethaneinsaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak. - Yurt içinde ve yurt dısında her türlü resmi ve özel sekt.reait insaat taahhüt ve montaj isleri yapmak ve müstakil konut,is hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri insa etmek ve kiraya vermek. ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Şile Meriç İnşaat Gayrimenkul...