29 / 04 / 2024

Şile otoban

Şile otoban

Karadeniz Otobanı'nın Şile-Ağva güzergahının başlamasıyla bölge yatırımın da gözbebeği durumuna geldi. Son dönemde özellikle gayrimenkul alanında bir yatırım patlamasına neden olan bölgede arsa satışları da tavan yaptı.

Kuzey Otobanındaki kamulaştırma süreci TBMM'de!

Başakşehir Olimpiyat Stadı ile Kuzey Otobanı arasındaki tapulu arsaların kamulaştırma süreci meclis gündeminde konu oldu. CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Özbekistan'ın otoban projesi Cengiz-Kalyon-Kolin'e emanet!

Özbekistan'daki ilk ücretli otoban projesini Türk şirketleri konsorsiyumu Cengiz-Kalyon-Kolin yapacak. Proje ile Taşkent-Semerkant arasındaki mesafe 2 saate düşecek.

Çekmeköy-Sancaktepe imar planı değişikliği askıda!

Çekmeköy - Sancaktepe İlçeleri, Taşdelen Mahallesi, Sırrı Çelik Bulvarı Civarı Şile Otoban Yol Kavşak Projesine ilişkin imar planı değişikliği askıya çıktı..

Şile Otoban Yol Kavşak Projesine ilişkin imar tadilatı askıda!

Çekmeköy - Sancaktepe İlçeleri, Taşdelen Mahallesi, Sırrı Çelik Bulvarı Civarı Şile Otoban Yol Kavşak Projesine ilişkin imar planı askıya çıktı..

Otoban Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Otoban Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Merve Gengeç, Ali Murat Cabbar ve Özdal Gengeç ortaklığında kuruldu.

Ağaoğlu'nun Çekmeköy'deki arazisinde terk alanı tartışması!

Ağaoğlu Şirketler Grubu’na ait Çekmeköy’deki Mehmet Akif Mahallesi ile Şile Otobanı arasında kalan arazide terk alanı tartışması başladı. Ağaoğlu’nun; dini tesis, okul alanı ve sosyal alanların terkinin iptali için Büyükşehir Belediyesi’ne müracaat ettiği ortaya çıktı.

Araplar'ın yeni gözdesi Şile!

Karadeniz Otobanı'nın Şile-Ağva güzergahından başlamasıyla yatırımcı bölgeye odaklandı. 1/1000'lik imar planlarını tamamlamasıyla, arsa fiyatlarının 3-4 misli artması bekleniyor. Arsaların metrekaresi şimdiden 100 TL'nin üstünde çıktı.

Şile'de arsa satışları tavan yaptı!

Karadeniz Otobanı'nın Şile-Ağva güzergahının başlamasıyla bölge yatırımın da gözbebeği durumuna geldi. Son dönemde özellikle gayrimenkul alanında bir yatırım patlamasına neden olan bölgede arsa satışları da tavan yaptı.

Şile-Ağva arası yatırımcının gözbebeği oldu!

İstanbul'da son dört yıldır arka arkaya açıklanan projelerle birlikte gayrimenkul yatırım sektörü tarihinin en hızlı dönemine girmiş oldu. Karadeniz Otobanının Şile-Ağva güzergahının başlamasıyla bölge yatırımın da gözbebeği durumuna geldi

Akıllı otoban teknolojisi ile aydınlatma maliyetleri düşecek!

Hollanda'da denenen Smart Highway (akıllı otoban) teknolojisi ile az enerjiyle yüksek gece görüşü sağlandı. Sokak lambalarının sonunu getirecek proje ile otobanların kenarları şerit ışıklarla aydınlatılıyor.

Şile'de arsa fiyatları yükseldi!

İstanbul'da son dört yıldır arka arkaya açıklanan projelerle birlikte gayrimenkul sektörü tarihinin en hızlı dönemine girmiş oldu. Karadeniz Otobanı'nın Şile-Ağva güzergahının başlamasıyla bölge yatırımıncının da gözbebeği durumuna geldi.

Şile'de arsa fiyatları ve satışları tavan yaptı!

Karadeniz Otobanı 'nın Şile - Ağva güzergahının başlamasıyla bölge yatırımcının da gözbebeği durumuna geldi. Son dönemde birçok yatırımın yapıldığı bölgede arsa satışları da tavan yaptı.

Şile'de arsa fiyatları tavan yaptı!

Karadeniz Otobanı güzergahında bulunan Şile'de arsa fiyatları 1/1000'lik imar planları öncesinde tavan yaptı. Şile Belediyesi'nin imar planını tamamlanmasıyla fiyatların 3 -4 kat daha artması bekleniyor.

Şile otoban Haberi

Şile otoban

Şile yeni proje çalışmalarıyla Oarsa satışlarında tavan yaptı. Karadeniz Otobanı'nın Şile-Ağva güzergahının başlamasıyla bölge yatırımın da gözbebeği durumuna geldi. Son dönemde özellikle gayrimenkul alanında bir yatırım patlamasına neden olan bölgede arsa satışları da tavan yaptı. 

Şile-Ağava bölgesindeki Bucaklı, Değirmençayırı, Geredeli, Göçe, Hasanlı, Kumbaba, Kurfallı ve Yaka Köyleri'nde arsaların metrekaresi 100 TL'nin üstünde. 

Şile Belediyesi'nin l/1000'lik imar planlarını tamamlamasının ardından bu değerin 3-4 misli artması da bekleniyor. 


Yeni...