29 / 04 / 2024

Şile Otoyolu ses bariyeri

Şile Otoyolu ses bariyeri

Şile Otoyolu üzerinde bulunan Tantavi Tüneli çevresindeki evlerde oturan vatandaşlar gürültüye karşı ses bariyeri kurulmasını istiyor.

İstanbul-Ankara arasına 200 kilometrelik ve bir milyar euroluk ‘Akyazı-Ankara Otoyolu’ yapılacak!

Akyazı ile Ankara arasında faaliyette olan, Bolu Tüneli’nin de içinde olduğu otoyola, kardeş otoyol geliyor. Maliyetinin bir milyar euro olacağı hesaplanan ve 200 kilometre uzunluğunda olacak Akyazı - Ankara Otoyolu, gidiş geliş üçer şeritli olarak tasarlandı.

Ses Concept Gayrimenkul Müşavirliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ses Concept Gayrimenkul Müşavirliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 500.000,00 TL sermeye bedeli ile Eser Soğle ve Yunus Yasin Bostancı ortaklığıyla kuruldu.

Tempo Ses Organizasyon İnşaat Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tempo Ses Organizasyon İnşaat Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Metin Can tarafından kuruldu.

Ferrari’den büyük ses getirecek iki yeni araç!

Ürettiği her araç ile çok ses getiren Ferrari, bu sefer “XX” atılımı ile dikkatleri üzerine çekti. Ferrari, büyük ses getirecek SF90 XX Stradale ve SF90 XX Spider serisinin tanıtımını yaptı.

Ramazan Kurtoğlu altın yatırımcılarını son kez uyardı! Düzenbazlık girdabına aman dikkat! Bunu yapan bin pişman olur

Altın yorumları ile piyasalarda ses getiren Ramazan Kurtoğlu, altın yatırımcılarına ''Düzenbazlık girdabına dikkat! diyerek son kez uyardı.

Haza Enterprıses Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Haza Enterprıses Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Afshın Zabolı tarafından kuruldu.

Jannat Enterprıses Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jannat Enterprıses Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Saeed Chand Sayed ve Shujauddın ortaklığında kuruldu.

Toyota C-HR ile premium deneyim! Toyota C-HR 15 Ekim 2022 fiyat listesi

Toyota C-HR vücudunuzun her noktasını güzelce kavrayan, elmas desenli döşemeleriyle harika bir sürüş deneyimi yaşatmak için kullanıcısını bekliyor. Toyota C-HR ile JBL premium ses sistemi ile yolculuklarınız hiç olmadığı kadar güzel olacak. Peki, Toyota C-HR Ekim ayında ne kadar oldu?

Zekeriyaköy'de 4 katlı lüks villa! İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli işte bu evde yaşıyor

İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli, Zekeriyaköy'de yaşadıkları 4 katlı lüks evin kapılarını ilk kez açtı. 

Benzersiz ses kalitesi ile Apple AirPods ailesi ve Mart 2022 fiyat listesi…

Global markalar arasında ilk sıralarda gelen Apple, geliştirdiği teknoloji harikası ürünleri ile dikkat çekmeye devam ediyor. Ses teknolojisi alanında hem teknolojik özellikleri hem de kullanım farkları ile bir numara olan AirPods ailesini ve fiyatlarını sizler için inceledik…

Ses Grup Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ses Grup Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar’da 50 bin TL sermaye bedeli ile  Fahri Selman Gürses tarafından kuruldu.

Nashnoush Enterprıses Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nashnoush Enterprıses Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Mohamed Ahmed ve Salem Nashnoush ortaklığında kuruldu.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun maliyeti arttı mı?

Kuzey Marmara Otoyolu'nun (KMO) Kurtköy-Akyazı ile Kınalı-Odayeri kesimlerinde toplam 2 milyar 186 milyon dolar tutarındaki ilave maliyet ortaya çıktı. Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre; güncel kurla bu tutar 18.8 milyar Türk Lirası'na çıkıyor. 

Şile Otoyolu ses bariyeri Haberi

Şile Otoyolu ses bariyeri

Üsküdar'da Şile Otoyolu üzerindeki Tantavi Tüneli çevresindeki konutlarda oturan vatandaşlar uğultu şeklinde yükselen gürültüye karşı çözüm istiyor. Mahalle sakinleri, gürültüye karşı ses bariyeri kurulmasını istiyor.

Anadolu Ajanası'nda yer alan habere göre, Tantavi Tüneli'nden özellikle gece süratli araçların, geçiş sırasında oluşturduğu ses nedeniyle uyuyamadıklarını belirten mahalle sakinleri sıkıntının giderilmesi için çözüm beklediklerini açıkladı.

Ses nedeniyle evde sağlıklı şekilde sözlü iletişim kuramadıklarını söyleyen mahalle sakinlerinden Kenan Akyıldız, "Senelerden beri bu sorunla uğraşıyoruz. Yaşam standardımız normal bir seviyeye gelmiyor. Sürekli bağırarak konuşmak zorunda kalıyoruz. Korna ve araç sesleri bizi rahatsız ediyor. Camlar açık olduğu zaman evde ailemiz ile konuşamıyoruz." dedi.

10 yıldır Tantavi Mahallesi'nde yaşayan Cihan Savutoğlu, "Şile Otoyolu'nun üzerinde oturuyoruz. Tünelin gürültüsünden evimizde sağlıklı bir şekilde oturamıyoruz. Yaşlı, engelli bir hastam var. Evimde gürültüden...