08 / 05 / 2024

Şile Stadı açıldı mı

Şile Stadı açıldı mı

Şile Belediyesi ekipleri yenileme ve düzenleme çalışmalarının hızla sürdüğü Şile Stadını lig maçlarına yetiştirecek.

Tahtakale döviz fiyatları ile resmi kur arası sert açıldı!

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan Dolar/TL kuru son günlerde tarihi rekorunu kırarken Tahtakale döviz fiyatları ile resmi kur arası da sert açıldı. İşte Ekonomist Cihat Çiçek'in konu ile ilgili paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar...

Süleymanpaşa Belediyesi kamu alanlarını ihaleyle satıyor iddiası! Dava açıldı!

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa Belediyesi’ne bedelsiz şekilde özel mülklerden kesinti yapılan alanın, kamu ihtiyacı dışında kullanılarak konut imarıyla satışa sunulduğu iddiası ile dava açıldı. İşte detaylar...

EYT'yi kıl payı kaçırana yeni emeklilik kapısı açıldı! 3600 - 4500 prim günü ile erken emeklilik fırsatı!

Emeklilikte yaşa takılanlar yasasından prim nedeniyle faydalanamayanlar için başka seçenekler de var. EYT'yi kıl payı kaçırana yeni emeklilik kapısı açıldı! 3600 - 4500 prim günü ile erken emeklilik fırsatı. İşte detaylar...

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı Büyük İstanbul Mitingi ile açıldı!

Dünyanın 5. Türkiye'nin ise en büyük şehir parkı olma özelliğini taşıyan Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilen "Büyük İstanbul Mitingi" ile hizmete açıldı.

Yatırımcı altın sertifikasına hücum etti! Fiziki altın ile sertifika arasında makas açıldı!

Gram altın ile borsada işlem gören altın sertifikası arasındaki makas açıldı. Gram altının spot piyasadaki değeri ile altın sertifikasının borsadaki değeri arasında yüzde 7-8'e varan farklar oluştu.

Senegal Stadı açıldı!

Senegal'de Türk şirketinin hayata geçirdiği 50 bin kişilik Senegal Stadyumu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla hizmete açıldı.

Öz Erzurumlular İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şile Şubesi açıldı!

Öz Erzurumlular İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şile Şubesi 3 milyon TL sermaye bedeli ile Şaban    Poyraz tarafından açıldı.

Güzelkaya Turizm İnşaat Limited Şirketi Şile Şubesi açıldı!

Güzelkaya Turizm İnşaat Limited Şirketi Şile Şubesi 20 bin TL sermaye bedeli ile Satılmış Arınoğlu tarafından açıldı.

Taksim Cami ibadete açıldı!

2017'de temeli atılan Taksim Camisi bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile ibadete açıldı.

Şile Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Şile Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Şile'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nuri Karakaya tarafından açıldı.

A11 Gayrimenkul Ve Otelcilik Anonim Şirketi Şile Şubesi açıldı!

A11 Gayrimenkul Ve Otelcilik Anonim Şirketi Şile Şubesi bugün Şile'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Hasret Devrim Çulha tarafından açıldı.

Göztepe Stadı açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir Bayraklı'da Deprem Konutları Temel Atma ve Göztepe Stadı Açılış Töreni'nde önemli açıklamalar yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından sonra Göztepe Stadı'nın açılışı gerçekleştirildi.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Şile Terminal Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Şile Terminal Şubesi bugün Şile'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Şile Stadı açıldı mı Haberi

Şile Stadı açıldı mı

Futbol branşlarında Şile Yıldız Spor’un 3. Ligde ve Türkiye Kupası maçlarında Şile'yi temsil edecek olması nedeniyle Şile Stadımız lig standartlarında maçlara hazırlanıyor.

Şile Belediyesi'nde yer alan habere göre, Şile Belediyesi ekipleri yenileme ve düzenleme çalışmalarının hızla sürdüğü Şile Stadı 3. Lig standartlarında lig maçlarına hazırlanıyor. Lig başlamasına yetiştirilecek olan stadyum müsabakaların başlaması ile birlikte Şilelilerde buluşacak. Şile Yıldız Spor ve Şile Sporun maçlarını oynayacağı Şile Stadı farklı bölgelerden bir çok takımı da misafir...