08 / 05 / 2024

Şile Stadı yenilendi mi

Şile Stadı yenilendi mi

Şile Belediyesi ekipleri yenileme ve düzenleme çalışmalarının hızla sürdüğü Şile Stadını lig maçlarına yetiştirecek.

Galatasaray'da şimdi sıra Aslantepe'de: Nef Stadı ile Vadi İstanbul arasındaki 65 dönüm araziye çok amaçlı salon geliyor

Galatasaray'da şimdi sıra Aslantepe'ye geldi. Nef Stadı ile Vadi İstanbul arasındaki 65 dönüm araziye çok amaçlı salon geliyor. İşte ayrıntılar...

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm ile binalar yenilendi!

İstanbul Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmaları ile binaları yenilemeye devam ediyor. 

Şanlıurfa Karaköprüspor'un stadı yenilendi!

Şanlıurfa Karaköprüspor'un stadının TFF standartlarına uygun hale gelmesi için başlatılan yıkım çalışmaları tamamlandı. Yenilen yeni statta ilk maç yarın oynanacak.

Şile Stadı lig maçlarına yetişecek!

Şile Belediyesi ekipleri yenileme ve düzenleme çalışmalarının hızla sürdüğü Şile Stadını lig maçlarına yetiştirecek.

İzmir Bayındır Şehir Stadı yenilendi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bayındırspor'un lig karşılaşmalarını oynadığı Bayındır Şehir Stadını baştan aşağı yeniledi.

Yüksekova Şehir Stadı yenilendi!

Dağlıca yolu üzerinde bulunan Yüksekova Şehir Stadında yapılan yenileme çalışmaları sona erdi. Yapılan incelemeler sonucunda maçların oynanmasında herhangi bir eksiğin olmadığını belirtildi..

Bayrampaşa Çetin Emeç Stadı yenilendi!

Geçen sezondan beri maçlarını Bahçelievler İl Özel İdare Stadı’nda oynayan Bayrampaşaspor, Başkan Atila Aydıner’in girişimleri sonucu bu hafta oynayacağı ilk yarının son karşılaşması olan Orhangazispor maçını Çetin Emeç Stadı’nda oynayacak.

Trabzon Akyazı Stadı, Katar Emiri ile açılacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trabzon Akyazı Stadını Katar Emiri Şeyh Temim Bin Hamad Al Sani ile birlikte açacak.

İzmit Cephanelik stadı yenilendi!

İzmit Belediyesi tarafından yaptırılan FİFA standartlarındaki Cephanelik Stadı, sezon açılışı öncesi hazır hale getirildi.

Sivasspor Stadı 14 Ağustos'ta açılacak!

Yapımına 3 yıl önce başlanılan ve büyük oranda tamamlanan 27 bin 532 seyirci kapasiteli Sivasspor Stadı'nın açılışı 14 Ağustos Pazar günü saat 19.00'da, Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Tokatspor maçı ile gerçekleşecek.

Kayseri Kadir Has Stadı yenilendi!

UEFA'nın 4 yıldızlı statlar listesinde yer alan Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı, sezona hazır hale getirildi.

Trabzon Akyazı Stadı'nın inşaatı 2 ay içinde bitecek!

Gümüşhane valiliğinden, son valiler kararnamesi ile Trabzon Valiliğine atanan Yücel Yavuz, Trabzonspor’un yeni sezona yetiştirilmeye çalışılan stadı Akyazı’yı ziyaret etti.

İzmir Bornova Stadı'nın çevre düzenlemesi hazır!

İzmir Bornova Belediyesi’nin, İzmir Büyükşehir Belediyesi ile birlikte ilk etabını tamamladığı Yen Bornova Stadı’nın çevre düzenlemeleri de yapılıyor. Stad, Ağustos ayında tamamlanacak ikinci etap çalışmaları ile 6500 seyirci kapasiteli olacak.

Şile Stadı yenilendi mi Haberi

Şile Stadı yenilendi mi

Futbol branşlarında Şile Yıldız Spor’un 3. Ligde ve Türkiye Kupası maçlarında Şile'yi temsil edecek olması nedeniyle Şile Stadımız lig standartlarında maçlara hazırlanıyor.

Şile Belediyesi'nde yer alan habere göre, Şile Belediyesi ekipleri yenileme ve düzenleme çalışmalarının hızla sürdüğü Şile Stadı 3. Lig standartlarında lig maçlarına hazırlanıyor. Lig başlamasına yetiştirilecek olan stadyum müsabakaların başlaması ile birlikte Şilelilerde buluşacak. Şile Yıldız Spor ve Şile Sporun maçlarını oynayacağı Şile Stadı farklı bölgelerden bir çok takımı da misafir...