04 / 05 / 2024

Şile teleferik

Şile teleferik

Şile'de teleferikte mahsur kaldılar. Zeytin Adası olarak bilinen adaya geçmek için limandan bindikleri teleferikin çelik halatlarından biri koptu. ŞİLE Kalesi restorasyonunda çalışan 2 kişi teleferikte mahsur kaldı.

Kocaeli'nin yarım asırlık hayali teleferik projesinin yüzde 95'i tamamlandı!

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde İzmit Körfezi ile Sapanca Gölü'nü aynı anda izleme imkanı sunacak olan ve Samanlı Dağları'nın zirvesine ulaşım sağlayacak teleferik hattının yüzde 95'lik bölümü tamamlandı.

Legend Teleferik Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Legend Teleferik Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 15 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Nasif tarafından kuruldu.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Maçka Teleferik Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Maçka Teleferik Şubesi bugün Şişli'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Uzungöl ile Karester Yaylası arasına teleferik geliyor!

Uzungöl ile Karester Yaylası arasında planlanan teleferik tesisinin yapımı ve sözleşme süresince işletilmesi için kiraya verilmesi ve bu süre sonunda İşletmeciye devir edilmesi ihalesi 25 Aralık'ta yapılacak...

Amasya teleferik projesi YİD ihalesi 14 Ağustos'ta!

Amasya Belediyesi, şehir merkezi ile Ferhat Tepesi arasında 1.488 metre uzunluğundaki teleferik hattı için YİD ihalesi yapacak. İhale 14 Ağustos'ta gerçekleşecek..

Karadeniz'in en uzun teleferik hattı tamamlandı!

Trabzon'un Beşikdüzü ilçesinde kurulan Karadeniz'in 3 bin 600 metre ile en uzun mesafeli teleferik projesi tamamlandı. 

Beşikdüzü teleferik tesisi ve otel ihalesi 21 Mayıs'ta!

Teleferik Tesisi ile otel ve ticari tesislerin yapımı ve 29 yıl süreyle işi ihale edilecek. İhale 21 Mayıs'ta yapılacak..

Büyükçekmece Sahili-TÜYAP teleferik hattı için düğmeye basıldı!

Yıllardır İstanbul’un gündeminde olan eski İBB Başkanı Kadir Topbaş’ın teleferik projelerinden biri hayata geçiriliyor. Büyükçekmece Sahili ile TÜYAP arasında yapılacak teleferik hattı projesinin ihalesi yapıldı. 

Karadeniz'in en uzun mesafeli teleferik projesi Nisan'da açılıyor!

Trabzon Beşikdüzü ilçesinde hayata geçirilen Karadeniz'in 3 bin 100 metre ile en uzun mesafeli teleferik projesinde çalışmalar devam ediyor. Deneme seferleri yapılan projenin Nisan'da hizmete girmesi planlanıyor.

Kartepe Belediyesi teleferik ve turistik tesis yaptırıyor!

Kartepe Belediyesi Hikmetiye ile Kuzuyayla arasında 4 bin 690 metre uzunluğundaki teleferik tesisi ile ticari ve turistik tesislerin yapımı için 28 Eylül'de ihale düzenliyor..

Bursa yeni teleferik hattı ihalesi Haziran'da!

Bursa’nın 9 kilometrelik teleferiği Teleferik Holding tarafından 4 kilometrelik yeni hat ile kent merkezindeki Gökdere Parkı’na indirilecek. Yeni ile yapılacak yolculuk 2019 yılında gerçekleşecek.

Alanya Teleferik yılda 1 milyon kişiyi taşıyacak!

Alanya Teleferik projesi Alanya Kalesi'nin Ehmedek Kapısı ile Damlataş Sosyal Tesisleri arasında çalışacak. Teleferikle yılda 1 milyon kişiyi taşımayı planlanıyor.

Amanoslar'a teleferik ve kayak merkezi geliyor!

Amanoslar'daki Düldül Dağı'na teleferik ve mesire alanı yapılacak. Bu proje ile Amanoslar'ın Uludağ'a rakip olacağı konuşuluyor.

Şile teleferik Haberi

Şile teleferik

Zeytin Adası olarak bilinen adaya geçmek için limandan bindikleri teleferikin çelik halatlarından biri koptu. Saat 13.30 sıralarında meydana gelen arıza nedeniyle restorasyonda çalışan 2 kişi için, itfaiye ekipleri olay yerine gelerek çalışmalara başladı.


Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü’ne bağlı ekipler de çalışmalara önlem...