06 / 05 / 2024

şile yatırımları 2016

şile yatırımları 2016

Şile Belediyesi verdiği sözleri yerine getirmek için birimleri yenilemeye, genişletmeye devam ediyor. İçerisinde altı farklı birimi barındıran Fen İşleri müdürlüğünün yeni yerleşim binası hayata geçiriliyor.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ulaşım alanında yapılan yatırımlara ilişin  ''Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor'' açıklamasını yaptı.

KİT'ler geçen seneye oranla yatırımlarını yüzde 179 yükseltti

Kamu iktisadi teşebbüsleri (KİT) geçen yıl sonu itibarı ile yatırımlarını bir önceki seneye göre yüzde 179 yükselterek 109 milyar 300 milyon liraya çıkarttı. İşte ayrıntılar...

İnşaat yatırımları ile büyüme devam edecek!

Yılın ilk çeyreğin büyüme rakamlarını yorumlayan Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, inşaat yatırımları ile büyümenin hızlanacağını dile getirdi.

Kırıkkale'ye yapılan yatırımlar meclis gündeminde!

Kırıkkale'ye yapılan yatırımlar ile yatırımların artırılması için yapılan çalışmalar meclis gündemine taşındı. MHP'li Öztürk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kazakistan, altyapı yatırımları için Türk müteahhitler ile görüşüyor!

Kazakistan Türk müteahhitler ile alt yapı yatırımları için görüşmelere başladı. Kazakistan'ın demiryolu, otoyol, gümrük kapılan, konut gibi yatırımlar için 15 milyon dolar kaynak ayırdı...

İnşaat sektörü kentsel dönüşüm ve kamu yatırımları ile büyüyecek!

2017 yılını değerlendiren Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Mithat Yenigün, gelecek dönemde inşaat sektörünün kentsel dönüşüm ve kamu yatırımları ile büyüyeceğini söyledi..

2016'da yatırımların yüzde 56'sı 15 Temmuz'dan sonra yapıldı!

Başbakanlık Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı (TYDTA) Başkanı Arda Ermut, 2016'da Türkiye'ye yapılan yatırımları değerlendirdi. Ermut, Türkiye yatırımlarının yüzde 56'sının 15 Temmuz'dan sonra yapıldığını belirtti.

Konya'nın 2016 yatırımlarında bin 62 proje var!

Konya İl Koordinasyon Kurulu 3.Dönem Toplantısı Vali Yakup Canbolat’ın katılımıyla İl Özel İdaresi Binası’nda gerçekleştirildi. Konya yatırımlarında 2016 yılı için bin 62 projenin bulunduğu belirtildi.

Tema Konut Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Tema Konut Yatırımları Anonim Şirketi 1 milyon TL sermaye ile 9 Haziran 2016 tarihinde Şişli'de kuruldu.

Hızlı tren yatırımlarında İzmir ilk sırada!

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, 2016 hızlı tren yatırımlarında İzmir’i ilk sıraya aldı. 2 milyar lira olan TCDD yatırım bütçesindeki en büyük payı 633 milyon lira ile İzmir-Ankara Yüksek Hızlı Treni aldı

Manisa'da 2016'da hangi yatırımlar yapılacak?

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Fen İşleri Dairesi Başkanı Yılmaz Gençoğlu Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin 2015 yılında yaptığı yatırımların yanı sıra 2016’da yapacağı çalışma ve projeleri anlattı.

Elite World Otelleri EMITT Fuarı’nda yeni yatırımları ile yer alacak!

Elite World Oteller Zinciri, turizm sektöründe yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Elite World Otelleri, 28-31 Ocak tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleşecek EMITT Fuarı’nda yeni yatırımları ile yer alacak.

Batman'da eğitim ile spor yatırımları dikkat çekti!

Batman Valiliği, 2015 yılında tamamlanan ve yapımı süren eğitim ile spor yatırımlarına dikkat çekti. Eğitimde 493 dersliğin yapımı ise sürüyor.

şile yatırımları 2016 Haberi

şile yatırımları 2016


Şile Belediyesi verdiği sözleri yerine getirmek için birimleri yenilemeye, genişletmeye devam ediyor. İçerisinde altı farklı birimi barındıran Fen İşleri Müdürlüğü'nün yeni yerleşim binası hayata geçiriliyor. Balibey mahallesi, sanayi bölgesi arkasında, 7.500 m2 alan içerisinde 2.315m2 inşaat alanı ile iki katlı 4 bloktan oluşan yeni Fen İşleri Hizmet Binası'nın temeli mart ayı içerisinde atıldı.


Zemin geliştirme için yapılan kazık dikme çalışmaları ile başlayan ardından A bloğun temel atma işlemleri tamamlandı. Binanın 2016 yılı son çeyreğinde hizmete girmesini hedefleniyor.




Şile...