08 / 07 / 2024

Şile yeni terminal son durum

Şile yeni terminal son durum

Şile trafiğinin rahatlaması adına büyük öneme sahip yeni terminal alanının yapımında sonra yaklaşıldı. Terminal alanının tamamlanması ile birlikte otobüsler şehir içine girmeyecek. Trafik sıkışıklığı büyük oranda engellenerek, araç trafiği rahatlayacak.

Bakan Uraloğlu açıkladı! Kayseri Havalimanı'nın yeni terminal binası yapımında son aşamaya gelindi...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Kayseri Havalimanı'nın yeni terminal binası ve apron çalışmaları ile ilgili açıklama yaptı. Uraloğlu "En kısa zamanda terminalimiz hizmete açılacak, yeni terminal binasıyla senelik 2,5 milyon olan yolcu kapasitesini 6 milyona çıkarıyoruz." dedi.

Zeytinburnu'nun kentsel dönüşüm başarısı taçlandırıldı! 'Yeni İmar Plan Notu' projesi ile ödül aldı!

Zeytinburnu, Çevre ve İklim Değişikliği Eğitim Merkezi'ndeki çalışmalar ile "Yeni İmar Plan Notu" projeleriyle "Altın Karınca 2022" ödüllerine layık görüldü.

Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının yüzde 99'luk kısmı tamamlandı!

İnşaat çalışmaları yaklaşık olarak 3 senedir devam eden Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının yüzde 99'luk kısmı tamamlandı.

OVP ile yeni vergi ve zamlar yolda: Emlak vergisi yeniden yazılıyor, araçlara ÖTV artışı gelebilir! 

Vergi uzmanları,  geçtiğimiz gün detayları belli olan OVP ile otomobilden konuta kadar çeşitli alanlarda yeni vergilerin gelebileceği ile ilgili sinyallerin verildiğini ileri sürdü. Peki OVP hangi alanlarda yeni vergilerin geleceğine, hangi vergilere ise yeni zamlar yapılacağına işaret ediyor?

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul ile yeni bir çağın kapısını aralıyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, restore edilen Tarihi Şile Deniz Feneri'nin açılışını gerçekleştirdi. Törende açıklamalarda bulunan Karaismailoğlu, "Türkiye'nin denizlerdeki lojistik hakimiyetini artıracak Kanal İstanbul ile ulaşım sektörü ve denizcilik alanında yeni bir çağın kapıs

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul ile yeni bir çağın kapısını aralıyoruz!

Çılgın proje ile ilgili önemli açıklamalar yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, son zamanların gündem konuları arasında yer alan Kanal İstanbul ile ulaşım sektörü ve denizcilik alanında yeni bir çağın kapısının aralandığını belirtti.

Malatya Havalimanı yeni terminal binasının temeli 6 Şubat'ta atılacak!

Malatya Havalimanı için inşa edilecek yeni terminal binasını temeli 6 Şubat'ta atılacağı açıklandı. 

Kayseri Havalimanı yeni terminal binası inşaatında son durum ne?

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, inşaatı devam eden Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının inşaatında inceleme yaptı. 

Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının temeli atıldı!

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kayseri Havalimanı yeni terminal binası temel atma törenine katıldı. Akar, söz konusu projenin memleketi Kayseri’yi ulaşım alanında bir adım daha ileriye taşıyacağını söyledi.

Malatya Havalimanı'na yeni terminal binası inşa edilecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yaptığı açıklamada Malatya'ya 26 bin 765 metrekare büyüklüğünde 2,5 milyon yolcu kapasiteli yeni bir terminal binası inşa edeceklerini söyledi.

İnşaat sektöründe Libya ile yeni bir sayfa açıldı!

Türk müteahhitleri için halen en büyük üçüncü pazar olan Libya'da 2011'de başlayan iç karışıklıklar sonrasında yarım kalmış projelerinin toplam tutarı 19 milyar dolar oldu. TMB Başkanı Mithat Yenigün, "Libya ile yeni bir sayfanın açıldı" dedi.

Tolmaçevo Uluslararası Havaalanı yeni terminal binasını Ant Yapı inşa edecek!

Rusya'nın Novosibirsk şehrinde yer alan Tolmaçevo Uluslararası Havaalanı'nda inşa edilecek yeni terminal binası için Ant Yapı ile imzalar atıldı.

Erkilet Havaalanı’na yeni terminal binası müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi Meclisi Kasım ayı toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda Erkilet Havaalanı’na yeni terminal binası inşa edilmesi de masaya yatırıldı.

Şile yeni terminal son durum Haberi

Şile yeni terminal son durum


Şile’nin yaz aylarında artan turizm nüfusuyla oluşan yoğun trafik sorunlarına karışı çözümler hayata geçiyor. Şile’de trafik ve otopark sorununu çözmek için kollarını sıvayan Belediye Başkanı Can Tabakoğlu, ilk olarak ‘Şile Kent Meydanı ve Katlı Otopark Projesi’nin startını verdi. Bu kapsamda eski Terminal alanı yıkıldı. Projenin tamamlanmasıyla birlikte Şile 600 araçlık çok katlı otoparka kavuşacak. İkinci olarak dolgu alanında yapımı devam eden Şile Liman Yenileme ve Yat Limanı projesi kapsamında yeni rezerv otopark alanlarının oluşturulması ile merkez trafiğinin rahatlaması sağlanacak. Belediyemiz tarafından Şile’de trafik ve otopark sorununu çözmek için atılan 3. Adım ise ‘yeni terminalin Bayrak Park mevkiine taşınması’. Yapımı hızla devam eden ve çok yakında hizmete açılması planlanan Yeni Terminal Alanı ile  büyük araçların şehir içine girişi engellenirken, sıkışıklığa...