06 / 07 / 2024

şilenin ilk markalı konut projesi

şilenin ilk markalı konut projesi

Kurtköy, İdealtepe, Küçükyalı, Üsküdar, Salacak'ta pek çok proje hayata geçiren Ekşioğlu Group İMSA İnşaat, 100 milyon dolara içinde Şile'nin ilk AVM'sini de barındıran proje için düğmeye bastı...

Fuzul Yapı'dan halka arz için ilk adım: Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'na dönüştü!

Türkiye’de markalı konut sektörünün öncüleri arasında yer alan Fuzul Yapı, Sermaye Piyasası Kurulu’ndan Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı iznini aldı ve halk arz sürecinin ilk adımını attı. 

Lotus Towers'ın lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Hayat Group'un ilk markalı konsept projesi olan Lotus Towers'ın lansmanı yapıldı. Proje İstanbul Başakşehir'de hayata geçiriliyor. İşte detaylar...

Tahincioğlu Gayrimenkul, Göcek'in İlk Markalı Lüks Konut Projesine İmza Attı!

Gayrimenkul yatırım ve geliştirme sektörünün önde gelen liderlerinden Tahincioğlu, Göcek’in ilk markalı lüks konut projesi Nidapark Göcek’in satışına başlıyor.

Nidapark Göcek ön talep topluyor! Göcek'in ilk markalı lüks konut projesi!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Tahincioğlu Holding, Göcek projesi için ön talep dönemini başlattı. Nidapark Göcek adıyla yükselecek projede 32 adet müstakil villa yer alıyor.

Nef 2022’nin ilk arsa fırsatını 31 Aralık'ta tanıtacak!

Gayrimenkul piyasasında sektöre “markalı arsa’ ile yeni bir soluk olan Nef, 2022 senesinin ilk fırsatı için harekete geçti. Nef, Nef Arsa için sunulan fırsatı 31 Aralık gecesi ilan edilecek.

Nevbahar Üsküdar’da yüzde 0.74 faizli teslim kampanyası fırsatı!

Kalyon Holding’in ilk markalı konut projesi Nevbahar Üsküdar’da büyük teslim kampanyası başladı. Ocak'ta teslimlere başlanacak projede yüzde 10 peşin, yüzde 20 indirim, yüzde 0.74 vade oranı fırsatı sunuluyor. Daire tesliminden sonra tam 1 yıl boyunca ödemesiz.

Mars19 Apartments basın lansmanı 1 Mart'ta!

Tekstil sektöründeki 25 yılı aşkın tecrübesiyle; birikim ve kalitesini Avrupa’daki bir çok ülkeye taşıyan Metraco İthalat İhracat ve Tic. AŞ gayrimenkuldeki ilk markalı projesini basına tanıtacak. 

Atlantik Fly'da yeni yılın ilk avantajları!

İstanbul’da markalı ve nitelikli konut projeleri üreten Atlantik Yapı, Fly projesinde yılın ilk avantajlarını yatırımcılara sunuyor. Atlantik Fly’da 2+1 daireler 265 bin TL’den başlangıç gösteriyor.

The Mandarins Acıbadem’in yüzde 55'i satıldı!

MANDARİNS Gayrimenkul’ün ilk markalı konut projesi ‘The Mandarins Acıbadem’, Acıbadem, Fikirtepe ve Hasanpaşa’nın kesişme noktasında yer alıyor.

The Mandarins Acıbadem basın toplantısı 18 Ekim'de!

Mandarins Gayrimenkul’ün ilk markalı konut projesi "The Mandarins Acıbadem" yenilikçi bir vizyonla hayata geçiriyor. The Mandarins Acıbadem basın toplantısı 18 Ekim 2016 tarihinde gerçekleşecek.

APG İnşaat'ta ilk rota Kartal!

KALSIN ailesi tarafından kurulan APG İnşaat ilk markalı konut projesini Kartal’da hayata geçiyor.

Yöryapı, kentsel dönüşümde ilk üçü hedefliyor!

Yorsan ve Yöryapı Başkan Yardımcısı Teoman Yörük, inşa edecekleri 'Markalı Konut Projeleri' ile vatandaşları altyapısı oturmuş semtlerde ev sahibi yapacaklarını söyledi. Yörük, kentsel dönüşüm projelerinde ilk üçü hedeflediklerini söyledi.

Bomonti markalı konut projelerinin üssü haline geldi!

İstanbul'un eski fabrika merkezlerinden olan Bomonti, konumu ve kolay ulaşımıyla son 5-6 yılda gayrimenkulde yoğun yatırım çekti. Markalı konut projelerin üssü haline gelen semt, beyaz yakalıların tercihlerinde ilk sıralara yükseldi.

şilenin ilk markalı konut projesi Haberi

şilenin ilk markalı konut projesi

Kurtköy, İdealtepe, Küçükyalı, Üsküdar, Salacak'ta pek çok proje hayata geçiren Ekşioğlu Group İMSA İnşaat, 100 milyon dolara içinde Şile'nin ilk AVM'sini de barındıran proje için düğmeye bastı. 


Şirket, 104 adet tripleks konaktan oluşan Şile'nin ilk markalı konut projesi Kilia Konakları'nı hayata geçiriyor. 2015 yılının Haziran ayında tamamlanması beklenen projede konakların fiyatları 650 bin dolardan başlarken, projenin Şile'deki gayrimenkul fiyatlarını artırdığı belirtiliyor. Kilia Konakları'nı basma tanıtan EkşioğluGroup Yönetim Kurulu Başkanı İmdat Ekşi, "Şile'deki AVM eksikliğini kapatan projemiz Şile'nin merkezinde bulunuyor. Limana sadece 600 metre uzaklıkta bulunan projemiz, Şile'yi kuşbakışı görüyor. Bölgeye değer ve hareket katan projemiz şimdiden çevredeki evlerin fiyatını artırdı. 90 bin TL'ye satılan dairelerin fiyatını 150 bin TL'ye çıkardı" dedi. 


Öte yandan 3. köprü yolunun Şile'den geçecek olması ve yine...