03 / 05 / 2024

Şile'nin ilk markalı konut projesi Kilia Konakları hayata geçiriliyor!

Şile'nin ilk markalı konut projesi Kilia Konakları hayata geçiriliyor!

Kurtköy, İdealtepe, Küçükyalı, Üsküdar, Salacak'ta pek çok proje hayata geçiren Ekşioğlu Group İMSA İnşaat, 100 milyon dolara içinde Şile'nin ilk AVM'sini de barındıran proje için düğmeye bastı...



Kurtköy, İdealtepe, Küçükyalı, Üsküdar, Salacak'ta pek çok proje hayata geçiren Ekşioğlu Group İMSA İnşaat, 100 milyon dolara içinde Şile'nin ilk AVM'sini de barındıran proje için düğmeye bastı. 


Şirket, 104 adet tripleks konaktan oluşan Şile'nin ilk markalı konut projesi Kilia Konakları'nı hayata geçiriyor. 2015 yılının Haziran ayında tamamlanması beklenen projede konakların fiyatları 650 bin dolardan başlarken, projenin Şile'deki gayrimenkul fiyatlarını artırdığı belirtiliyor. Kilia Konakları'nı basma tanıtan EkşioğluGroup Yönetim Kurulu Başkanı İmdat Ekşi, "Şile'deki AVM eksikliğini kapatan projemiz Şile'nin merkezinde bulunuyor. Limana sadece 600 metre uzaklıkta bulunan projemiz, Şile'yi kuşbakışı görüyor. Bölgeye değer ve hareket katan projemiz şimdiden çevredeki evlerin fiyatını artırdı. 90 bin TL'ye satılan dairelerin fiyatını 150 bin TL'ye çıkardı" dedi. 


Öte yandan 3. köprü yolunun Şile'den geçecek olması ve yine Karadeniz bağlantı yolunun İzmit Körfezi bağlantısı ve böylece Bursa, Çanakkale illeriyle köprü görevi yapmasının, Kilia Konakları'nı merkezi bir konuma da taşıyacağı Toplam 20 bin metrekarede 13 bin metrekaresi kiralanabilir alandan oluşan Kilia AVM'de 80 adet mağaza bulunuyor. 


80 adet mağazanın dışında ise çok m ifade eden İmdat Ekşi, 104 adet tripleks konaktan 25 adet konağın temellerinin atıldığını, 11 tanesinin kabasının bittiğini belirtti. 

Ortadoğu'dan ilgi çekti İmdat Ekşi, büyüklükleri 300 metrekare ile 500 metrekare arasında değişen konaklarda fiyatların 650 bin dolar ile 2 milyon dolar arasıntanınan bir marketin AVM'de yer alacağını belirten İmdat Ekşi, AVM'de aynı zamanda bovvling ve sinema salonlarının da yer alacağını söyledi. "Projeye Katar başta olmak üzere birçok Ortadoğu ülkesinden talep alıyoruz" diye konuştu. İmdat Ekşi, fiyatı 2 milyon dolar olan villalardan birini kendisine bir tanesini de arkadaşlarına ayırmayı düşündüğünü söyledi. 2 etapta teslim edilecek konakların ilk etabı 24 ay, ikinci etabı ise 36 ay içerisinde teslim edilecek. 


Leyla İlhan/Dünya Gazetesi 


0216 712 16 47

http://www.kilia.com.tr/


Geri Dön