21 / 05 / 2024

Silifke Belediye arsası

Silifke Belediye arsası

Mersin İli Silifke Belediye Başkanlığı, Kurtuluş Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 19 milyon 850 bin TL olarak belirlendi. 

Belediye, o ildeki bir bina ile arsasını 8 taksitle satıyor! KDV'den ve emlak vergisinden muaf gayrimenkul!

Giresun Bulancak Milli Emlak, Giresun ili, Bulancak ilçesi, Bayındır Mahallesinde yer alan bir adet bina ile arsasını 8 taksitle satıyor. Peki Giresun Bulancak'taki gayrimenkulün fiyatı ne kadar? İhalesi ne zaman?

Bakanlıktan çevre katliamına geçiş yok! Belediye geri adım attı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, yeşil alan yapacağını duyurduğu Buca Cezaevi arsasına moloz dökerek mezbeleliğe çevirdi. Olayın ardından harekete geçen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, belediyeyi uyardı. Ardından araziyi temizlemek zorunda kalan belediye, giriş çıkışlarını da kapattı.

O belediye başkanın arsasına imar vurdu! 74 dairelik arsaya şimdi 50 konut daha eklendi!

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu'ya ait yaklaşık 16 dönümlük arsaya imar vurdu. 74 dairenin yapılabileceği arsaya günümüzde 50 konut daha yapılabilir duruma geldi.

Silifke Belediyesi Mersin'de 9 arsa satacak! İhalesi 27 Eylül'de!

Mersin İli Silifke Belediye Başkanlığı, Mersin Silifke Atayurt'ta yer alan 9 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların alanları 2 bin 658 metrekare ile 6 bin 37 metrekare arasında değişiyor. 

Tekirdağ'da 30 adet belediye arsası satılıyor! Arsa alacaklar bu tarihi kaçırmayın!

Tekirdağ Çerkezköy Belediyesi, Tekirdağ ili, Çerkezköy ilçesi, Veliköy Mahallesi'nde yer alan 30 adet arsayı satıyor. Peki Çerkezköy'deki arsaların büyüklükleri ve fiyatları ne kadar? İşte arsa satışı ile ilgili merak edilenler... 

O belediye otel satıyor! Satış ihalesinin detayları belli oldu!

Belediye Başkanlığının 259 ada 36 parselde kayıtlı alanı ile birlikte satışa sunduğu otel ve arsasının  satış ihalesi açıklandı. İşte detaylar…

Kırklareli Vize'deki Monopetra Otel ve arsası satılıyor! İhalesi 17 Temmuz'da! 

Kırklareli Vize Belediye Başkanlığı, Kırklareli ili, Vize ilçesi Mehmet Akif Mahallesi'nde yer alan otel ve arsası satılıyor. Peki Vize'de yer alan Monopetra Otel'in ve arsasının fiyatı ne kadar? 

Belediye 25 bin 375 TL'den başlayan fiyatlarla 11 arsa satacak! Sakın kaçırmayın!

Mersin İli Silifke Belediye Başkanlığı, Mersin Silifke'de yer alan 11 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 29 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

Belediye o ildeki 13 adet arsa ile 1 araziyi satıyor! 65 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Konya ili Beyşehir Belediye Başkanlığı, Konya ili, Beyşehir ilçesinde yer alan 12 arsa, 1 arazi ve 1 adet de iki katlı lojman ve arsasını satıyor. İşte ayrıntılar...

O ildeki 3 arsa satılıyor! 5 milyon TL'den başlayan fiyatlarla...

Mersin ili Silifke Belediye Başkanlığı, Mersin ili, Silifke ilçesi, Olukbaşı Mahallesi'nde yer alan 3 adet arsayı satıyor. İşte o arsa satışıyla ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Belediye KDV'den muaf 3 konut arsası satacak! 

Erzurum İli Palandöken Belediye Başkanlığı, Palandöken'de yer alan 3 adet konut arsasını satışa çıkardı.

Ankara Beypazarı'nda ahşap ev ve arsası satılıyor! Ev alacaklar hemen bakın!

Ankara ili Beypazarı Belediye Başkanlığı, Ankara ili, Beypazarı ilçesi, Beytepe Mahallesi'nde yer alan ahşap ev ile arsasını satıyor. İşte fiyatı ve tüm ayrıntılar...

O ilde belediye 5 arsa satıyor! Arsa alacaklar sakın kaçırmayın!

Aydın Kuşadası Belediye Başkanlığı tarafından, Aydın ili, Kuşadası ilçesi, Yayla Mahallesi'nde yer alan 5 adet kamu arsası satışa sunuldu.

Silifke Belediye arsası Haberi

Silifke Belediye arsası

Mersin İli Silifke Belediye Başkanlığı, Kurtuluş Mahallesi'nde bulunan arsayı 19 milyon 850 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 25 Eylül 2019 günü gerçekleşecek.

Mersin İli Silifke Belediye Başkanlığından:
Mülkiyeti Belediyemize ait aşağıda niteliği belirtilen bir adet taşınmazın 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 36. maddesine göre kapalı teklif usulü ihale ile satışı yapılacaktır.

Sıra No: 1
Ada Parsel: 2334
Taşınmaz metrekare: 661.504,34
Hisse Oranı: Tam
Muhammen Satış Bedeli: 19.850.000 TL
Geçici Teminat: 595.500 TL
İhale Tarihi: 25/09/2019
İhale Saati: 14:00

İhale, Saray Mahallesi İnönü Bulvarı No: 1 Silifke/mersin adresinde bulunan Silifke Belediyesi Hizmet Binası 2. kat Encümen Salonu'nda yapılacaktır. 

İhaleye katılacak olanların ihale şartnamesini ve eklerini Belediyemiz Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'nden 250.000 TL karşılığında satın almaları zorunludur. Şartname ve ekleri Belediyemiz Hizmet Binası 1. katta...