02 / 05 / 2024

silifke belediyesi köprü ihalesi

silifke belediyesi köprü ihalesi

Silifke’de vatandaşların ulaşımını kolaylaştırmak ve şehre yeni bir vizyon kazandırmak için projeler üreten ve bunları bir bir hayata geçiren Silifke Belediyesi, ilçe halkına söz verdiği 4. Köprünün uygulama proje ihalesini gerçekleştirdi.

Manisa Köprübaşı'nda cephe sağlıklaştırma çalışmaları başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Köprübaşı ilçesinde meydan, meydana cephe veren binalara ait cephe sağlıklaştırma projesi ve Cumhuriyet Caddesi yol ve tretuvar düzenleme projelerini tamamlayarak, projelerin uygulamaya geçilmesi için çalışmalarına başladı.

Silifke Taş Köprü restore ediliyor!

Mersin’in Silifke ilçesinde milattan sonra 77-78 yıllarında yaptırılan ve yaklaşık 2 bin yıllık bir geçmişe sahip olan tarihi taş köprüde yapılması planlanan restorasyon için çalışmalar hızlandırılıyor.

Silifke’de 2 bin yıllık Taş Köprü tartışması!

Silifke’de 2 bin yıllık Taş Köprü tartışması yaşanıyor. Silifke Belediye Başkan Yardımcısı Esen Tol, Tarihi Taş Köprü’nün yıkılma tehlikesi nedeniyle yeniden restore edilmesi gerektiğini savunuyor..

Silifke'ye yapılacak 4. köprünün inşaatı başladı!

Silifke'deki Camikebir, Bucaklı ve Gazi Mahallelerini birbirine bağlayacak olup, 12 metre genişliğinde ve yaklaşık 75 metre uzunluğunda olan 4. köprünün yapım çalışmaları sürerken, köprünün ilk ayakları atıldı.

Taşköprü Belediyesi’nden borç yapılandırma uyarısı!

Taşköprü Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, 6736 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun kapsamında Taşköprü Belediyesi’ne borcu bulunan vatandaşlara çağrıda bulunuldu.

Silifke'ye dördüncü köprü geliyor!

MERSİN'in Silifke İlçesi'nde Göksu Nehri üzerinde 4’üncü köprünün temeli törenle atıldı. Burhanettin Kocamaz 4'üncü köprünün Silifke’ye ve Mersin’e hayırlı olmasını diledi.

Mersin Göksu Nehri'nde 4. köprü inşa ediliyor!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Silifke Belediyesi tarafından Göksu Nehri üzerine inşa edilecek olan 4. köprünün temel atma törenine katıldı.

Manisa Köprübaşı'nın yolları asfaltlandı!

17 ilçede asfalt çalışmalarına aralıksız devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Köprübaşı’nda uzun yıllardır bozuk olan mahalleler arası yollarda asfalt çalışması gerçekleştirdi.

Taşköprü Belediyesi şehir planı ABD’de görücüye çıktı!

Taşköprü Belediyesi’nin ilçenin imar planı ve şehir planı çalışması ABD’nin Georgia Eyaleti bulunan Georgia Üniversitesi’nde sergiye açıldı. Gerçekleşen sunumda çok sayıda öğrenci ve akademik heyet de hazır bulundu.

Şanlıurfa Köprülü Kavşak Projeleri'nde son durum ne?

Şanlıurfa'nın trafik sorununa yönelik başlatmış olduğu çalışmalarla her kesimden takdir gören Büyükşehir Belediyesi, Köprülü Kavşakların yapım çalışmaları kapsamında vatandaşların rahatsız olmaması için çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürüyor

Manisa Köprübaşı'na düğün salonu inşa edilecek!

Köprübaşı halkının yıllardır hayalini kurduğu sosyal ve kültürel faaliyetlerde kullanabileceği modern düğün salonuna kavuşuyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Köprübaşı ilçesi Namık Kemal Mahallesi’ne modern düğün salonu ve park alanı kazandırıyor.

Çatalca Belediyesi yeni köprüler inşa ediyor!

Yağışlı havalarda küçük çaplı su baskınlarının yaşandığı ve vatandaşın geçişlerinde olumsuzluklara neden olan bölgelerde Çatalca Belediyesi’ne bağlı ekiplerce çalışmalar yürütülerek bu bölgelere yeni köprüler inşa ediliyor.

Silifke Belediyesi 4'ncü köprü için arsa satıyor!

Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut başkanlığında bir araya gelen meclis üyeleri, 4. Köprünün yapılması için gündeme gelen bazı arazilerin satış talebini de oy birliğiyle kabul etti.

silifke belediyesi köprü ihalesi Haberi

silifke belediyesi köprü ihalesi


Silifke’de vatandaşların ulaşımını kolaylaştırmak ve şehre yeni bir vizyon kazandırmak için projeler üreten ve bunları bir bir hayata geçiren Silifke Belediyesi, ilçe halkına söz verdiği 4. Köprünün uygulama proje ihalesini gerçekleştirdi.


Marka şehir olma yolunda ilerleyerek Silifke’ye modern ve kalıcı hizmetler sunan Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, 4. Köprünün uygulama projesi ihalesinin yapıldığını açıklayarak bu çalışmaların ardından köprü yapım ihalesinin gerçekleştirileceğini kamuoyuyla paylaştı.


’20 m GENİŞLİĞİNDE VE 70 m UZUNLUĞUNDA OLACAK’


Göksu Nehri üzerinde bulunan 2000 yıllık tarihi Taş Köprü’nün temelinin, nehir içerisinde oluşan ağaç köklerinden ve suyun aşındırmasından dolayı tehlike arz ettiğini belirten Başkan Turgut: ‘Mevcut tarihi Taş Köprü’nün 180 m batısında yapılması planlanan 4. Köprü Camikebir, Bucaklı ve Gazi Mahallelerini birbirine bağlayacak olup, 20 m genişliğinde ve yaklaşık 70 m...