04 / 05 / 2024

Silifke karayolu

Silifke karayolu

Silifke ilçesinde Mersin-Antalya karayoluna alt geçit yapılmasını isteyen vatandaşlar eylem yaptı. Silifke'de alt geçit yapılsın diye karayolunu kapatıldı. Mahalle muhtarı Zekeriya Özkan konu ile ilgili açıklama yaptı.

Silifke'de cennet koya inşaat izni çıktı!

Mersin’in Silifke İlçesi’nde yer alan 190 dönümlük koyun 49 yıllığına özel bir şirkete kiralanarak inşaata açıldığı öne sürüldü.

Mersin Silifke'de 4.4 milyon TL'ye satılık 9 arsa!

Mersin Silifke Belediyesi, 4 mahallede yer alan 9 arsayı ihale usulü ile satıyor. İhale 31 Mayıs'ta düzenlenecek..

Silifke Kalesinin yenileme çalışmaları devam ediyor!

Tarihi Silifke Kalesi'nin restore edilmesi için 3 milyon lira ödenek talep edildi. Silifke Kalesinin yenileme çalışmaları devam ediyor.

Haliç Su Altı Karayolu Tüneli'nin detayları belli oldu!

İBB Başkanı Topbaş’ın "ustalık eseri" olarak nitelendirdiği ‘Haliç Su Altı Karayolu Tüneli’nin detayları belli oldu. Haliç’te inşa edilecek tünel köprü, deniz tabanına çakılacak kazıklar üzerine kurulacak.

Samandağ-Arsuz karayolu ne zaman tamamlanacak?

CHP Hatay Milletvekili Birol Ertem, Samandağ-Arsuz arasındaki karayolu çalışmalarının ne zaman tamamlanacağına ve vatandaşların mağduriyetinin giderilmesi için alınacak önlemlere ilişkin Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a yönelik soru önergesi hazırladı.

Zonguldak'ın karayolu altyapısına yönelik 10 sorun mecliste!

CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpcu, Zonguldak İli'nin karayolu altyapısına yönelik çalışmalara ilişkin 10 soru hazırladı..

Silifke'de yol yapımı için acele kamulaştırma!

Silifke-Taşucu-Aydıncık-Anamur-13. Bl. Hd. Devlet Yolu yapımı için bazı gayrimenkullerin acele kamulaştırılmasına karar verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Kocaeli D-100 Karayolu genişletiliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, D-100 Karayolu’nun Sabancı Kavşağı ve Gölcük Kavşağı arasındaki kuzey ve güney yan yollarında genişletme ve sanat yapıları çalışmasına devam ediyor.

Adana D-400 Karayolu'nda son hamle!

D-400 Karayolu Projesi’nin son hamlesi olan eski Orduevi’ndeki karargah binasının yıkımı Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün katılımıyla gerçekleştirildi

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda karayolu yer altına alınacak!

İstanbul'un Anadolu yakasındaki havaalanı Sabiha Gökçen Havalimanı'nda ikinci pist için alanın yanındaki karayolu yer altına, tünel içine alınacak.

Maçka'dan Karadeniz'e karayolu tüneli geliyor!

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tünelleri olarak adlandırılan Maçka'da yapımına başlanan karayolu tüneli, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Karadeniz'de sahilinde bulunan Kumköy koyuna kadar uzanıyor.

Arnavutköy Deliyunus Mevkii Karayolu Geçişi imar planı askıda!

İstanbul Arnavutköy İlçesi, Deliyunus Mevkii Karayolu Geçişine ait Karayolları tarafından hazırlanan imar planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı...

Silifke Taş Köprü restore ediliyor!

Mersin’in Silifke ilçesinde milattan sonra 77-78 yıllarında yaptırılan ve yaklaşık 2 bin yıllık bir geçmişe sahip olan tarihi taş köprüde yapılması planlanan restorasyon için çalışmalar hızlandırılıyor.

Silifke karayolu Haberi

Silifke karayolu

Silifke ilçesine bağlı Işıklı Mahallesi sakinleri Mersin-Antalya karayoluna alt geçit yapılması istemiyle yol kapatma eylemi yaptı.


Mahallenin içinden geçen karayolunda son günlerde çok sayıda trafik kazası olduğunu belirten mahalleli, yola alt geçit yapılmasını isteyerek araç lastiklerini yakıp yolu trafiğe kapatırken, yolda uzun araç kuyruğu oluştu.


Mahalle muhtarı Zekeriya Özkan, gazetecilere yaptığı açıklamada, son günlerde yolda çok sayıda kaza meydana geldiğini kaydetti.


Son kazada yolun karşısına geçmek isteyen Emin Aygün'ün hayatını kaybetmesi nedeniyle mahalle sakinlerinin yolu trafiğe kapattığını ifade eden Özkan, daha fazla kaza olmaması amacıyla en kısa zamanda alt geçit yapılması gerektiğini belirtti.


Eylem, Karayolları 5. Bölge Müdürlüğü yetkililerinin mahalleye gelerek alt geçit yapılacağını bildirmeleri üzerine sona erdi.


Uzun süre kapanan yol, yapılan temizliğin ardından trafiğe...